Sakaryanınkine göre benimki biraz daha dar dikilmiş sakarya hep diyorsu zaten benimki bol diye ama dikkate almamıştık ben de korktum açıkçası ama illaki kanar da yüzde kaç bilemiyorum.

Doktor beye yazdim yazin yine kontrole gelicem eger esneme artmissa islemi bozup tekrar yapalim diye ama henuz cevap gelmedi bakalim ne diyecek

Bilmiyorum bu neye göre oluyor aynı doktora olup yüzlerce sonuç alan insanla konuştum burda 1 sene sonra ilişkiye girip kanaması olan vardı. Belki anatomik yapıyla alakalı bir şeydir canınızı sıkmayın yine de.

Doktor beye yazdim yazin yine kontrole gelicem eger esneme artmissa islemi bozup tekrar yapalim diye ama henuz cevap gelmedi bakalim ne diyecek
Tamam canım senin şuan düğün falan yok bir şekilde halledersin halledilmeyecek bişey değil. Ben de korktum ama burda çoğu kişinin kanaması olmuş sonuçta. Sadece deliğin küçük ve ya bol olması sıkıntı

Bilmiyorum ki belki oda olabilir ben kasılmış uyanıyorum sürekli acaba bişey oldu mu korkusuyla
Benim anladığım ameliyat olunca çok dikkat etmeli ve hareketler kısıtlanmalı bir süre daha sağlam tutması için.

Evet bende diyorum zaten cogu insan sonuc aldi gitsem yine kendisine giderim ama neden boyle oldugunu anlamiyorum dugune yakin gitmem mumkun degil ya zaten esnerse o darlik yok olucak sadece kanama dikisii olmus olucak birde daraltma yaptirmamistim bu arada

Benim anladığım ameliyat olunca çok dikkat etmeli ve hareketler kısıtlanmalı bir süre daha sağlam tutması için.
Yerimden bile kalkmıyorum 15 gündür yeridir resmen. Hep yattım çorabımı falan giyince bile edilmemeye çalıştım ayağımı yukarı çektim hep herşeye dikkat ettim tutmazsa çok üzülürüm ama ağrım yok hep yattığım için mi oldu onuda anlamadım

Kac gün oldu senin canım

Canım tutar tutarda sakaryanında tutmuş ama deliği biraz geniş ondan tereddüt etti kendisi ondan gitti kontrole. Dün @shadun da kontrole gitti hala ses yok ne yaptı acaba

Canım tutar tutarda sakaryanında tutmuş ama deliği biraz geniş ondan tereddüt etti kendisi ondan gitti kontrole. Dün @shadun da kontrole gitti hala ses yok ne yaptı acaba
Evet ya merakla bekliyorum ne diyecek die. Sakarya çok açıp baktı acaba ondanda olmuş olmasın

Ben rahatım valla hiç işlem olmamış gibiyim artık

Evet ya merakla bekliyorum ne diyecek die. Sakarya çok açıp baktı acaba ondanda olmuş olmasın
Kızlar açıp bakma bir yana ben pansuman yaparken o bolgeyi cok aciyodum herhalde ama ondan kaynakli olsa 1 ay doldugunda gittim bana tuttu dediler o zaman olsa soylerlerdi bence

Kızlar açıp bakma bir yana ben pansuman yaparken o bolgeyi cok aciyodum herhalde ama ondan kaynakli olsa 1 ay doldugunda gittim bana tuttu dediler o zaman olsa soylerlerdi bence
Sen tuttu deyince dikkat etmeyi mi bıraktın acaba canım 2 hafta daha dikkat etmek gerekiyordu

Sen tuttu deyince dikkat etmeyi mi bıraktın acaba canım 2 hafta daha dikkat etmek gerekiyordu
Valla benim bir ay 14 gün oldu hala üstüne oturmuyorum yürüme hariç hala dikkat ediyorum. Sonuçta orası hassas evlenene kadar mutlaka dikkat etmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…