Dikkat edicem inşalllah ama oturma işi mecbur 2 ay dolunca düzelticemValla benim bir ay 14 gün oldu hala üstüne oturmuyorum yürüme hariç hala dikkat ediyorum. Sonuçta orası hassas evlenene kadar mutlaka dikkat etmek gerekiyor.
Kızlar merhaba herkese bir konuda cok kararsiz kaldim size danismak istedim ben islem olali 3 ayi gecti bugun tekrar kontrole gittim doktor bey biraz daha dar dikseymisiz keske dedi yanindaki hemsireye kanama %80 olur %20 olmaz veya cok az olur dedi dügün gibi bir durumdan once gel kanama dikisi atariz istersen dedi sizce ben ne yapmaliyim zaten 1 parmaklik bir bosluk illaki zorlar diyip birakayim mi yoksa doktor beye islemi yeniden mi yaptirayim
Kızlar çok saçma aklım almadı kaynama olduktan sonra neden açılsın normal ameliyat gibi düşünün ayağımdan ameliyat oldum 15 gün sonra kaynadı açılmadı orasına öyle tamam akıntı oluyo ama zaten kuru bırakıyoruz ve iç dış dikiş atılıyo bence artı senin daraltma olmamış ki ney açılmış ben hiçbirşey anlamadım madem açılmış neden şimdi tekrardan dikmedi orayı hiç anlamadım düğüne yakın çağırmış çok saçma bi hata varsa düzeltmeliydi aklımda deli sorular var yanlış mı düşünüyorum ya
Bana bi resim atar mısın rica etsem elindeki mevcut resimlerden yeniden çekmedeCanım tutan kısımlar guzel tutmus ama ustteki deligin boyutundan herhalde bir iki dikis daha atsaydik keske dedi artı saglam dokuyu diksende o birbirine kaynamazki o an yapabilecegi tek sey islemi bozup bastan yapmakti
Başka bi doktora gözüküp işlem yaptırdığını söylemeden muayne olmayı düşünüyor musubBana dedi ki o geniş olan yer senin rahim ağzın ayrınca vajina deliğin ortaya çıkar dedi. Hatta bana muayene den önce dedi ki kızım niye boş yere para kazandırıyorsun bana tuttu demişim sana önceden dedi güldü. Hani boş yere muayene olacaksın der gibiydi. Bende içim rahat etsin dedim. Sonra 4,5 ayda bir gelsem sorun olur mu dedim istediğin zaman gel benim için iki dklık muayene ama parana yazık dedi güldü
Turgay beye olup esneme mi yaptıYa tedirgin olmanizi istemem ben yine yaptirmayi dusunsem yine Turgay beye giderdim o ayri ama simdi bilemedim tekrar yaptirsammı diye orası kapalı sonucta aynı süreci tekrar yasamakta istemiyorum bu arada evet 1 ay tam dolunca gittim
Esnememi yoksa dikis eksikligimu tam bilmiyorum bendeTurgay beye olup esneme mi yaptı
Onu yapamam ya anlar belki işlem olduğunuBaşka bi doktora gözüküp işlem yaptırdığını söylemeden muayne olmayı düşünüyor musub
Mersin de kim var ve nerdeMersin’e git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?