Valla benim bir ay 14 gün oldu hala üstüne oturmuyorum yürüme hariç hala dikkat ediyorum. Sonuçta orası hassas evlenene kadar mutlaka dikkat etmek gerekiyor.
Dikkat edicem inşalllah ama oturma işi mecbur 2 ay dolunca düzelticem

Canım işlem ol yine
Yalnız bende tedirgin oldum 1 sene önce işlem oldum benim baska doktordu
Delik görünmüyordu bende
Hatta sordum belkı cok gec evlenıcem doktor da sorun olmaz kanaman kesın dedi
Şimdi zaman gectıkce açılma oluyormu ya

Kızlar ya valla sizi tedirgin etmek icin yazmadim yapmayin boyle ama doktor tuttu deyincede rahatlamayin mutlaka bidaha gidin kontrole ben doktor beye yazdim kendisi olur istersen yeniden yapariz dedi yazin gidicem eger kanama orani duserse yeniden yaptiricam hatta zamanla tekrar ayni seyin olma ihtimali varsa belki doktor beyle konusup yazın degil daha ileri bir tarihte bile yaptirabilirim

Kızlar çok saçma aklım almadı kaynama olduktan sonra neden açılsın normal ameliyat gibi düşünün ayağımdan ameliyat oldum 15 gün sonra kaynadı açılmadı orasına öyle tamam akıntı oluyo ama zaten kuru bırakıyoruz ve iç dış dikiş atılıyo bence artı senin daraltma olmamış ki ney açılmış ben hiçbirşey anlamadım madem açılmış neden şimdi tekrardan dikmedi orayı hiç anlamadım düğüne yakın çağırmış çok saçma bi hata varsa düzeltmeliydi aklımda deli sorular var yanlış mı düşünüyorum ya

Canım tutan kısımlar guzel tutmus ama ustteki deligin boyutundan herhalde bir iki dikis daha atsaydik keske dedi artı saglam dokuyu diksende o birbirine kaynamazki o an yapabilecegi tek sey islemi bozup bastan yapmakti

Canım tutan kısımlar guzel tutmus ama ustteki deligin boyutundan herhalde bir iki dikis daha atsaydik keske dedi artı saglam dokuyu diksende o birbirine kaynamazki o an yapabilecegi tek sey islemi bozup bastan yapmakti
Bana bi resim atar mısın rica etsem elindeki mevcut resimlerden yeniden çekmede

Kızlar ya siz böyle konuşunca çok korktum şimdi bu işlem kesin çözüm değil mi yani ya off böyle şeyler duyunca çok korkuyorum ne yapcaz biz

Kızlar dün gittim ben. Anca yazabildim. Ayırarak baktı ve foto çekti. Sonra da ultra iyi hiç bir sorun yok dedi. Öyle aynayla falan bakınca kendiniz göremezsiniz. Bayağı içerde bu. Ayırdı çünkü öyle çıktı delik ortaya kendin bakamıyorsun yani. Çok tatlılar ya ben Turgay beyi de yanında ki iki hanımefendiyi de çok sevdim

Bana dedi ki o geniş olan yer senin rahim ağzın ayrınca vajina deliğin ortaya çıkar dedi. Hatta bana muayene den önce dedi ki kızım niye boş yere para kazandırıyorsun bana tuttu demişim sana önceden dedi güldü. Hani boş yere muayene olacaksın der gibiydi. Bende içim rahat etsin dedim. Sonra 4,5 ayda bir gelsem sorun olur mu dedim istediğin zaman gel benim için iki dklık muayene ama parana yazık dedi güldü

Başka bi doktora gözüküp işlem yaptırdığını söylemeden muayne olmayı düşünüyor musub

Ya tedirgin olmanizi istemem ben yine yaptirmayi dusunsem yine Turgay beye giderdim o ayri ama simdi bilemedim tekrar yaptirsammı diye orası kapalı sonucta aynı süreci tekrar yasamakta istemiyorum bu arada evet 1 ay tam dolunca gittim
Turgay beye olup esneme mi yaptı

Birde sefirin kızı diye bir dizi başladı tam izlemedim ama beni çok rahatsız etti bekaret üstüne kadına yapılan baskı

Bu esneme olayı nedir bana bir açıklar mısınız esneme yaşayan mi oldu burada

Arkadaşlar irfan bey kalıcı da iyi mi bir de fiyatını bilen var mı?

Kızlar Karanfil7070 ile yakın zamanda konusan oldu mu hiç oda Araligin ilk haftasi islem olucakti yanlis hatirlamiyorsam ama hic girmedi buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…