Kızlar @Karanfil7070 ile yakın zamanda konusan oldu mu hiç oda Araligin ilk haftasi islem olucakti yanlis hatirlamiyorsam ama hic girmedi buraya
Ben konuşmuştum. Kendisi bakmış önceki gibi açık değilmiş kapanmış olduğunu söylüyordu da kontrole şuan gidemeyeceğim demişti.

Canım bence kimse yaşamamıştır bir yıl somra evlenen olmuştu öyle okumuştum yorumlarda sıkıntı olmamış
Bence de öyle ya. Bana Turgay bey dedi ki oraya bir cisim girmediği sürece artık bozulmaz korkma dedi. Kaşımayls falan olacak iş değil dedi. Bozulduğunda hissedersin dedi. Esneme nedir yahu hamur mu bu kendini salsın. İnsan eti

Yaa kızlar dengemi kaybettim oturayım derken üzerine oturdum bir an birden ama nasıl ağrıdı hala ağrıyor ve çok korktum ya bişey olursa die 17 . Günüm bugün inşallah hayal kırıklığı yaşamam

Kizlar ben bisey sormak istiyrm cok bilgim olmadigindan dolayi . Bnde dikim yaptiricam iste para biriktirmeye calisiyrm turgay hocayi onerdiler herneyse . Bn sadece bi kere yasadim iliskiyi daraltma olmak zorundami . Yani zar icin sadece içerdenmi dikim yapılıyo acaba

Canım daraltma yapmana gerek yok dikimdede hem iç hem dış dikis atiliyor diye biliyorum

Arkadaşlar merhaba daha önce üyelik hesabım vardı ama hesabıma o zaman ani bi şekilde üye olunca şifre mail vs hatırlayamadım. Yeniden üye oldum bazı arkadaşlar için her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim takip ediyordum :) hala ameliyat olmadım hem hayatımda biri yok hem de para durumları doğru karar vermek istiyorum. İstanbul’da Turgay beye yakın sürede ameliyat olan arkadaşlar ücret bilgisi verebilir mi? Ben bulunduğum şehirde geçici için dahi 4500 ücretini duydum aslında işlem geçici yaptırırsam bulunduğum şehir daha iyi karar ama emin olamıyorum cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

şöyle söyleyeyim kalıcı için 5000 geçici için 4500 gibi ücret aldım ama bunlar çok fazla geldi. Öyle bir duruma geldim ki psikolojik aslında çok yıprandım. Bu durumu yaşadığım insanla tekrar görüşmeye başlamıştım ama ne yazık ki o bana inanmıyor çünkü kanamam vs olmamıştı evlenmek istiyordum zaten yıllardır birlikteydik ama güvenmiyor neler duymadım ki bunca yılım onunla geçmiş ondan başkası yokken ben kendimi inandıramadım. O yüzden şimdi elim kolum bağlı aslında bu ameliyatı olmak istemesem de sırf bunun için bile onunla tekrar denedim çünkü geri döndü ama çok kötü sözler duydum Allah’a havale ettim beni allah biliyor deyip cezasını ben çekiyorum. Neyse fikirlerinize ihtiyacım var bulunduğum şehirde geçici mi o da ücret 4500 belki yaptırana kadar daha da yükselir ya da kalıcı mı İstanbul mu ama ona da gitmem zor gibi bilmiyorum

Ben 2300 e oldum turgay beyde canım. Diğerlerini bilemiyorum.

Offf geçici için 4500 müü ayy çok fazla yaa şuan dondum kaldım bende yaptırmadım geçici düşünüyorum kalıcı için gidip gelemem koruyamam diye ama hiç kendi şehrimde sormadım o kadar olurmu ya turgay bey geçiciyi ne kadara yapıyo acaba

Gerçekten öyle ya kesinlikle çok fazla resmen ticarete dönmüş nasılsa mecbur kafasıyla İstanbul’a gidebilme şansım olsa keşke ya çok canım sıkılıyor valla sıkıştım kaldım artık beynim duracak bide gittim kapanan yaramı sırf acaba olur muyuz Mutlu diye tekrar denedim onunla belki dedim gerek bile kalmaz o kadar üzgünüm ki

Demekki İstanbul daha uygun bir de tabi konuşmak vs indirim almak gerekiyor sanırım çünkü baya uç ücretler oluyor işlem aynı her şey ayni doktorların bu kadar uçması İstanbul s gidebilsem denkleştiririm gibi ama gitmek dert işte

Arkadaşlar bir de şunu öğrenmek istiyorum bu uyuşturma işlemi bölgesel mi? Sadece o bölge mi?

[
Arkadaşlar bir de şunu öğrenmek istiyorum bu uyuşturma işlemi bölgesel mi? Sadece o bölge mi?
Evet sdece o bölge uyuşturuluyor. şöyle düşün diş etine iğne yapılıp dişinin çıkarılması gibi. Hiç bir şey hiasedilmiyor.

Su an hayatimda biri yok 4500 gecici icin cok yuksek gelse de zorlasam birikir mi bilmiyorum ve yaptirirsam gecici evden uzaklassam dahi belli olmayacak yakinlikta boyle bi durumda kalici yerine geciciyi mi tercih ederdiniz kendi sehrinizde? Kafam cok karisik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…