Kodlar birşey soracam benim dışardan dikişim yok sorun bende mi dışardan dikişi olmayan var mı

Kizlar sadece zar dikimi yaptiricam daraltma yok ama ic dikimi anlarmda diş dikim neden

Gerçekten çokk uçuk ya yani şuan napcaz diye düşünür oldum bu fiyata ben daha uygun bekliyodum bende bi gitsem öğrenecem de fiyatı cesaret edemiyorum şuan. Üzülme hayırlısı böyleymiş ama canım bişey dicem hazır hayatında kimse ykken kalıcı yapmak istemezmisn

Korkma canım bende unutup üstüne oturuyordum sonra acıyınca hemen düzeliyordum

Arkadaşlar 2020 fiyatları değişmiştir bence. Bende Turgay bey de 3800 e olmuştum daraltma ve dikim ama bence fiyatları değişmiştir onlarında

Korkma canım bende unutup üstüne oturuyordum sonra acıyınca hemen düzeliyordum
Bişey olmaz o zaman dimi canım bugünde lekelenme tarzı kanamam vardı adet olucam bu sıralar o mı acaba bilemedim sabah öksürdüm ondan mı oldu anlamadım

Arkadaşlar 2020 fiyatları değişmiştir bence. Bende Turgay bey de 3800 e olmuştum daraltma ve dikim ama bence fiyatları değişmiştir onlarında
Senin niye o kadar tuttu canım ? Daraltma ve dikim 3000 diyen de vardı. Hayır neye göre biriktirecez parayı her seferinde kafam karışıyor. Ben sordum asistanına daraltmayı isteğe göre yapıyor dedi. Sen mi istedin olmasını ?

Kuzum anladığım kadarıyla her doktorun farklı yöntemi var ve fiyatta şehre göre değişiyo

Arkadaşlar herkese merhaba ben sitede yeniyim çok fazla yazı var ve kafam karıştı okurken, bulunduğum şehirde sadece geçici dikim yapılıyor geçici dikim yaptıran yada düşünen varmı aranızda

Kuzum benim mesajlaştığım Kişiler 1 ay önce 2800 2500 yaptıran bile var anladığım kadarıyla denk gelene istediği fiyat veriyo

Kalici olmaktan yanayim aslinda ama istanbula gitmem zor gibi bu nedenle gecici diyorum.

Bu olaydan once hic orasi neydi nasildi onu bile bilmiyorum aslinda bi kanamam da olmadi ama bakinca bi aciklik var biraz fazla gibi bu nedenle bozuldugunu dusunuyorum. Muayene ucretleri bile o kadar fazla ki kandirilmak ya da dr dr gezmek istemiyorum cunku bazen bazilari esnek bazilari bozulmus diyebiliyor ki esnek dese de sanirim yine yaptiririm bu olaydan baya cektim sayilir cunku yilarimin gectigi adamdan neler duydum o yuzden kurtulmayi secerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…