Gerçekten çokk uçuk ya yani şuan napcaz diye düşünür oldum bu fiyata ben daha uygun bekliyodum bende bi gitsem öğrenecem de fiyatı cesaret edemiyorum şuan. Üzülme hayırlısı böyleymiş ama canım bişey dicem hazır hayatında kimse ykken kalıcı yapmak istemezmisnGerçekten öyle ya kesinlikle çok fazla resmen ticarete dönmüş nasılsa mecbur kafasıyla İstanbul’a gidebilme şansım olsa keşke ya çok canım sıkılıyor valla sıkıştım kaldım artık beynim duracak bide gittim kapanan yaramı sırf acaba olur muyuz Mutlu diye tekrar denedim onunla belki dedim gerek bile kalmaz o kadar üzgünüm ki
Korkma canım bende unutup üstüne oturuyordum sonra acıyınca hemen düzeliyordumYaa kızlar dengemi kaybettim oturayım derken üzerine oturdum bir an birden ama nasıl ağrıdı hala ağrıyor ve çok korktum ya bişey olursa die 17 . Günüm bugün inşallah hayal kırıklığı yaşamam
Bişey olmaz o zaman dimi canım bugünde lekelenme tarzı kanamam vardı adet olucam bu sıralar o mı acaba bilemedim sabah öksürdüm ondan mı oldu anlamadımKorkma canım bende unutup üstüne oturuyordum sonra acıyınca hemen düzeliyordum
Canım ben daha bakamadım ki cevap vereyim olan arkadaşlar görünce yazar zatenYa kızlar nolur bi cevap verin hepinizin alttan dikişi var mı? Benim niye yok
Kaç gün oldu sizeCanım ben daha bakamadım ki cevap vereyim olan arkadaşlar görünce yazar zaten
18. Gün bugünKaç gün oldu size
Senin niye o kadar tuttu canım ? Daraltma ve dikim 3000 diyen de vardı. Hayır neye göre biriktirecez parayı her seferinde kafam karışıyor. Ben sordum asistanına daraltmayı isteğe göre yapıyor dedi. Sen mi istedin olmasını ?Arkadaşlar 2020 fiyatları değişmiştir bence. Bende Turgay bey de 3800 e olmuştum daraltma ve dikim ama bence fiyatları değişmiştir onlarında
Kuzum anladığım kadarıyla her doktorun farklı yöntemi var ve fiyatta şehre göre değişiyoSenin niye o kadar tuttu canım ? Daraltma ve dikim 3000 diyen de vardı. Hayır neye göre biriktirecez parayı her seferinde kafam karışıyor. Ben sordum asistanına daraltmayı isteğe göre yapıyor dedi. Sen mi istedin olmasını ?
Kontrole ne zaman gidiceksin18. Gün bugün
Canım her ikisi de Turgay beye dikim ben daraltma yaptırmış biri 3000 verirken diğeri neye göre 3800 o yüzden sordumKuzum anladığım kadarıyla her doktorun farklı yöntemi var ve fiyatta şehre göre değişiyo
Şubatta anca canımKontrole ne zaman gidiceksin
Ben haftaya cumartesi gidecem biraz korkuyorumŞubatta anca canım
Kalici olmaktan yanayim aslinda ama istanbula gitmem zor gibi bu nedenle gecici diyorum.Gerçekten çokk uçuk ya yani şuan napcaz diye düşünür oldum bu fiyata ben daha uygun bekliyodum bende bi gitsem öğrenecem de fiyatı cesaret edemiyorum şuan. Üzülme hayırlısı böyleymiş ama canım bişey dicem hazır hayatında kimse ykken kalıcı yapmak istemezmisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?