Alttan dikiş derken anlamadım seni. Her tarafında gelişi güzel dikişler vardı bendeYa kızlar nolur bi cevap verin hepinizin alttan dikişi var mı? Benim niye yok
Adet lekelenmem olabilir. Öksürünce de birşey olmuyor korkma :) ben hapşırırdım öksürürdünim allah ne verdiyse yaniBişey olmaz o zaman dimi canım bugünde lekelenme tarzı kanamam vardı adet olucam bu sıralar o mı acaba bilemedim sabah öksürdüm ondan mı oldu anlamadım
Ben istedim daraltma 3800 verdim 3000 sadece dikimdir belkiSenin niye o kadar tuttu canım ? Daraltma ve dikim 3000 diyen de vardı. Hayır neye göre biriktirecez parayı her seferinde kafam karışıyor. Ben sordum asistanına daraltmayı isteğe göre yapıyor dedi. Sen mi istedin olmasını ?
Anladım canım sen kredi kartıyla vermişsin sanırım. Nakitte daha az çünkü o kafama takıldı da şimdi anladım :)Tugay beyin asistanları bir fiyat tarifesi atıyor. Bana o listeye göre fiyat verildi. Hiç pazarlık yapmadım. Belki de indirim yapardı ama ben hemen olsun bitsin kafasında olduğum için direkt verdim kartı çekti. Belki elinde parası çok olmayana yardımcı oluyordur indirim yapıyordur yani bilemiyorum. Öyle yazan kızlar da vardı buraya
Kredi kartı ama bir kere de çektiAnladım canım sen kredi kartıyla vermişsin sanırım. Nakitte daha az çünkü o kafama takıldı da şimdi anladım :)
Benim yok ya sorun bende miAlttan dikiş derken anlamadım seni. Her tarafında gelişi güzel dikişler vardı bende
Bana özelden foto at varsa bakayım bir. Endişe yapma ya sen dikişini göremezsin çokBenim yok ya sorun bende mi
Attım canımBana özelden foto at varsa bakayım bir. Endişe yapma ya sen dikişini göremezsin çok
Ya çok üzüldüm. Sonra ne yaptın peki başka bir doktora gittin mi?Sakın ona olma onun bana yaptığı işlemün resmi bile var bende özelden atayım istersen sakın öyle bi hata yapma ben yandım çöpe gitti param.
Yok canım bende daraltma ve flepe o kadar verdimBen istedim daraltma 3800 verdim 3000 sadece dikimdir belki
Adet lekelenmem olabilir. Öksürünce de birşey olmuyor korkma :) ben hapşırırdım öksürürdünim allah ne verdiyse yaniAma yine de bacaklarını bitişik tutmaya çalış sen. Bu kadar takma rahat ol. %99 tutuyor içini ferah tut birde 17 gün olmuş
o zaman adettir Başbakan bişey olmadı çünkü sabah uyandıktan sonra oldu tutsunda kurtulayım bende buradaki herkeste inşalalh senin tutmuştu darısı bizlereAdet lekelenmem olabilir. Öksürünce de birşey olmuyor korkma :) ben hapşırırdım öksürürdünim allah ne verdiyse yaniAma yine de bacaklarını bitişik tutmaya çalış sen. Bu kadar takma rahat ol. %99 tutuyor içini ferah tut birde 17 gün olmuş
Sağlık sektöründe taksit yok ya o yüzdendir sanırım. Çünkü bana san sadece dikim için 2500 ama kartla olursa 2800 diye fiyat verdi iki hafta öncesi. Canım peki daraltmayı yaptırmasaydın bir sorun çıkar mıydı yoksa keyfi mi istedin ? Ben daha önceki operasyonda daraltma da yaptırmıştım tabii onun yaptığı hiçbir şeye inanmıyorum da yine de ilişkiden uzun bir zaman geçince vajina kendini toparlıyor ya o yüzden.Kredi kartı ama bir kere de çekti
Ben yaptıracağım canımArkadaşlar herkese merhaba ben sitede yeniyim çok fazla yazı var ve kafam karıştı okurken, bulunduğum şehirde sadece geçici dikim yapılıyor geçici dikim yaptıran yada düşünen varmı aranızda ☹
İnşallah canım benimo zaman adettir Başbakan bişey olmadı çünkü sabah uyandıktan sonra oldu tutsunda kurtulayım bende buradaki herkeste inşalalh senin tutmuştu darısı bizlere
Peki kuzum özelden konuşabilir miyizBen yaptıracağım canım
Canım bu senin ne kadar ilişkşye girdiğine bağlı. Biraz da Turgay bey muayene ederek anlıyor. Daraltmayı ben istedim çünkü bir yıl düzenli ilişkim oldu. Kesinlikle küçültmesi gerekiyordu. Bence ben istemeseydim de o yapardı. Birde bana şöyle demişti o ben zaten dar dikiyorum demişti. Ama ekstra daralt dersen sanırım daha da küçük yapıyor. Benim deliğim şu an çok küçük. Bana göre daha da küçük olmalı. Ama sağolsun burada bakan arkadaşlar hep küçük diye yorum yaptıSağlık sektöründe taksit yok ya o yüzdendir sanırım. Çünkü bana san sadece dikim için 2500 ama kartla olursa 2800 diye fiyat verdi iki hafta öncesi. Canım peki daraltmayı yaptırmasaydın bir sorun çıkar mıydı yoksa keyfi mi istedin ? Ben daha önceki operasyonda daraltma da yaptırmıştım tabii onun yaptığı hiçbir şeye inanmıyorum da yine de ilişkiden uzun bir zaman geçince vajina kendini toparlıyor ya o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?