Valla kuzum geçiçi biraz riskli parmakla filan denerse anlar doktorumun anlattığı kadarıyla diyorum bi de genişlemiştir daralması gerekir yaniGeçici de her doktordan sonuç alınır mı sizce arkadaşlar bu konuda tecrübeli bilen arkadaşlar fikriniz nedir kendi şehrimizde geçici yaptırsak alanında uzman birine tutar mı sizce geçici her doktor için yoksa bir risk mi bu
Çok karışıyor insanın kafayı yaValla kuzum geçiçi biraz riskli parmakla filan denerse anlar doktorumun anlattığı kadarıyla diyorum bi de genişlemiştir daralması gerekir yani
Valla canım biz artık tecrübeli olanlar o kadar çok gördük ki dikişler bariz belli bazılarının ki hiç belli değil doktor ve yöntemi çok önemliÇok karışıyor insanın kafayı yadoğru doktor doktor seçim o kadar önemli ki
Bende uzun zamandır yorumları takip diyorum görsel olarak birşey görmedim ama işte kararsızlık bi sen maddiyat önemli işte birçoğumuz için korku biraz da ondan biriktirip tutmama durumu çok korkutuyor Aslında kalıcı olmak istiyorum da evdeyim de zaten koruyacağımı düşünüyorum ama gidip gelme durumum yok gibi bakalım artık sonuç nereye götürecek beniValla canım biz artık tecrübeli olanlar o kadar çok gördük ki dikişler bariz belli bazılarının ki hiç belli değil doktor ve yöntemi çok önemli
Canım bak burda kaç kişi yaptırdı ben tutmayan 2 kişi gördüm o da Ebru hanıma yaptıranlar yaniBende uzun zamandır yorumları takip diyorum görsel olarak birşey görmedim ama işte kararsızlık bi sen maddiyat önemli işte birçoğumuz için korku biraz da ondan biriktirip tutmama durumu çok korkutuyor Aslında kalıcı olmak istiyorum da evdeyim de zaten koruyacağımı düşünüyorum ama gidip gelme durumum yok gibi bakalım artık sonuç nereye götürecek beni
Tabii kiPeki kuzum özelden konuşabilir miyiz
Ebru hanım için gördüm canım olumsuz arkadaşları çok yazık oluyor ya umut bağlayıp olumsuz sonuç o yüzden herkes için her şeyin en iyi en hayırlısı olsun güzel sonuçlarlaCanım bak burda kaç kişi yaptırdı ben tutmayan 2 kişi gördüm o da Ebru hanıma yaptıranlar yani
Amin canımcım iyi düşün iyi karar verEbru hanım için gördüm canım olumsuz arkadaşları çok yazık oluyor ya umut bağlayıp olumsuz sonuç o yüzden herkes için her şeyin en iyi en hayırlısı olsun güzel sonuçlarla
Aman tutması önemli zor bozulsun daha iyiYa yakında evlenen de yok ki bir Bilgi alalım sonucu nasıl oluyor diye. Son kontrolüm de Turgay ben bana ilk ilişkin çok zor olacak çok küçük dikmişim dedi
Senin zarın esnek olduğu halde inanmadı mışöyle söyleyeyim kalıcı için 5000 geçici için 4500 gibi ücret aldım ama bunlar çok fazla geldi. Öyle bir duruma geldim ki psikolojik aslında çok yıprandım. Bu durumu yaşadığım insanla tekrar görüşmeye başlamıştım ama ne yazık ki o bana inanmıyor çünkü kanamam vs olmamıştı evlenmek istiyordum zaten yıllardır birlikteydik ama güvenmiyor neler duymadım ki bunca yılım onunla geçmiş ondan başkası yokken ben kendimi inandıramadım. O yüzden şimdi elim kolum bağlı aslında bu ameliyatı olmak istemesem de sırf bunun için bile onunla tekrar denedim çünkü geri döndü ama çok kötü sözler duydum Allah’a havale ettim beni allah biliyor deyip cezasını ben çekiyorum. Neyse fikirlerinize ihtiyacım var bulunduğum şehirde geçici mi o da ücret 4500 belki yaptırana kadar daha da yükselir ya da kalıcı mı İstanbul mu ama ona da gitmem zor gibi bilmiyorum
Şu an esnek ya da bozuk net bir bilgi almadım ama görüntü olarak bozukluk var tabi önce bunu öğreneceğim ama eskisi gibi değil bi genişlik var ama kanamadı. Ben her şeyi onunla yaşadım biz ayrıldık tekrar barıştık ettik yılllardır hayatımda ama kanama olmadığı için çok ağır şeyler duydum başkasıyla olduğumu düşünüyor ki bu olayın sonrasında ben kendimi iyice kapadım herkese karşı ama anlamıyor başkasıyla olduğumu düşünüyor belki de bahane onun için ve artık yapacak bişey yok ayrılmak zorunda kaldım. Ben bu olayın üstüne kimseyle olmadım yıllar sonra tekrar barıştık dedim belki başka olur hiçbir şeye gerek kalmaz ama olmadı işte o yüzden önüme bakmak zorundayımSenin zarın esnek olduğu halde inanmadı mı
Ben işlemden 2 gün sonra adet oldum ayrım oldu tabiki ama ek birşey yoktuKozlar bişey sorucam işlem olanlar ilk adetiniz nasıl geçmişti
Şimdi ben yazacaktım önceden parça parça gelirdi şimdi sızıntı şeklinde geldi herhalde orası darlaştı diye mi bilmemBenimde eskiden sanki daha çok parça parça geliyordu şimdi öyle değil ve çok sancım var bu kadar sancım olmazdı
Umarım benimde tutmuştur parça parça gelmiyor çünkü sızıntı gibi oluncada sancım sanki daha çok olduŞimdi ben yazacaktım önceden parça parça gelirdi şimdi sızıntı şeklinde geldi herhalde orası darlaştı diye mi bilmem
Var iki ay sonra S sevgii1991 in düğünü var bildiğim kadarıylaYa yakında evlenen de yok ki bir Bilgi alalım sonucu nasıl oluyor diye. Son kontrolüm de Turgay ben bana ilk ilişkin çok zor olacak çok küçük dikmişim dedi
İnşallah güzel sonuç alır ve bize de haber verir Turgay beye mi olmuştu oVar iki ay sonra S sevgii1991 in düğünü var bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?