Evet oda benden iki hafta önce olmuştu.İnşallah güzel sonuç alır ve bize de haber verir Turgay beye mi olmuştu o
Bencede ya gerçekten bu olaylar hep duyuluyor canım evlilikte kabul edilse bile esnek zar ilk kavgada sorun çıkıyor.Bencede yoluna bak boşver Allah tan başka kimseyi inandırmak hesap vermek zorunda değilsinŞu an esnek ya da bozuk net bir bilgi almadım ama görüntü olarak bozukluk var tabi önce bunu öğreneceğim ama eskisi gibi değil bi genişlik var ama kanamadı. Ben her şeyi onunla yaşadım biz ayrıldık tekrar barıştık ettik yılllardır hayatımda ama kanama olmadığı için çok ağır şeyler duydum başkasıyla olduğumu düşünüyor ki bu olayın sonrasında ben kendimi iyice kapadım herkese karşı ama anlamıyor başkasıyla olduğumu düşünüyor belki de bahane onun için ve artık yapacak bişey yok ayrılmak zorunda kaldım. Ben bu olayın üstüne kimseyle olmadım yıllar sonra tekrar barıştık dedim belki başka olur hiçbir şeye gerek kalmaz ama olmadı işte o yüzden önüme bakmak zorundayım
Kesinlikle canım. Gercekten oyle artik ugrasacak gucum de yok zaten allah bilsin yeter diyorum.Bencede ya gerçekten bu olaylar hep duyuluyor canım evlilikte kabul edilse bile esnek zar ilk kavgada sorun çıkıyor.Bencede yoluna bak boşver Allah tan başka kimseyi inandırmak hesap vermek zorunda değilsin
Aynen canım benimki evleneceğiz ayağına yattı herkes biliyordu kan geldi Benin bacaklarıma doğru indi bi an herşeyi gördü gözüyle inkar etmedi ama istemediğim kişiyi bi kan uğruna niye alayım dediYaa canim oda biseymi bnmkiyle okadar ciddi dusunuyoduk kki annemle falan tanistrdm . Kizligim gidince aramiz acildi korktumu bilmiyrm ama bi sogukluk oldu. Ayrildik ve bana sonrasnda o kanim adet kani oldugunu soyledi ve bna inanmadi . Kan gelmeside bsy ifade etmiyo bi insanin icinde seytanlik olmasn . Karsindaki insan cok önemli .
Ay ne iğrenç bi insanmış. Madem istemediğin kişi niye beraber oluyorsun.Aynen canım benimki evleneceğiz ayağına yattı herkes biliyordu kan geldi Benin bacaklarıma doğru indi bi an herşeyi gördü gözüyle inkar etmedi ama istemediğim kişiyi bi kan uğruna niye alayım dedi
Evet canım benim düğünüm 2 ay sonra mutlaka bilgi vericem :)İnşallah güzel sonuç alır ve bize de haber verir Turgay beye mi olmuştu o
Hayırlısıyla inşallah canım güzel haberlerini verEvet canım benim düğünüm 2 ay sonra mutlaka bilgi vericem :)
Senin tutmuştu değil mi canımEvet canım benim düğünüm 2 ay sonra mutlaka bilgi vericem :)
Dualarımız seninle hep mutlu ol :)Evet canım benim düğünüm 2 ay sonra mutlaka bilgi vericem :)
Tutmuş canım evet :)Senin tutmuştu değil mi canım
Gercekten pes ya. Allahlarından bulsunlar ne diyeyim.Yaa canim oda biseymi bnmkiyle okadar ciddi dusunuyoduk kki annemle falan tanistrdm . Kizligim gidince aramiz acildi korktumu bilmiyrm ama bi sogukluk oldu. Ayrildik ve bana sonrasnda o kanim adet kani oldugunu soyledi ve bna inanmadi . Kan gelmeside bsy ifade etmiyo bi insanin icinde seytanlik olmasn . Karsindaki insan cok önemli .
Darısı biz bekleyenlereTutmuş canım evet :)
Aminnn inşallah ❤Darısı biz bekleyenlere
O kadar cok ah ediyorum ki aglayarak anlatamam. Benim her seyim gibiydi o yillardir da birlikteydik ama beyfendi benim hicbir dedigime inanmayarak arkasini dönüp gitti insan dusunuyor o kadar yil hayatimda olan insan bunlari yaptiysa baskasi neler demez neler yapmaz diye yoksa bu surece cok da merakli degilim aslinda o kadar yiprandim ki senin dedigin gibi nefes alamaz hale geldim boguluyorum resmen ama tek yapacagim sey dua edip yoluma bakmak ustelik o benim her anlamda ilkimdi bu surec beni o kadar uzuyor ki anlatamam yillarimi hic etmisim.. ve dedigib gibi inaniyorum ki bu ah cikacak. O kadar dalgaya aliyor ki dediklerimi o kadar mutlu ki anlatamam ama olsun diyorum kendime elbet bir gun gorecek ondan baskasi olmadigi halde bana yaaattiklarinin cezasiniAllah belalarini versin sonucta bunlarda ilerde evlenicek ve belki kizlari olucak ama icim okadar rahatki bigun bizim ahimizi aldiklarini anlicaklar . Bu sure zafinda tek yapmamz gereken bir an once hayatimizin geri kalaninicin bsy yapmk . Bizi bu kadar skntiyla birakip mutlu olucaklarini sansinlar sadece . Kizlar bn cok zorlu bi surecten gectm ayni zamanda . Simdiki sevgilisi bizim mesajlarimizi okumus ve beni tehdit ediyo . Neler neler .
Nasıl bu kadar şerefsiz olabiliyolar ya bende senin gibiyim yıllardır süren bi ilişkim var halada birlikteyiz biz birlikte olmak istemeden bi an yanlışlıkla olmuştu ama o an ki korkumu sana anlatamam bi anda kan gelmeye başladı ama baya geldi benden bacaklarımdan süzüldü bayılacaktın korkudan o kadar ağladım ki ama tek başıma değil erkek arkadaşımda ben ağlıyorum diye benimle birljkte ağladı o anki desteğini anlatamam benin kanamam 3 gün devam etti bu yüzden çok korktuk birlikte doktora gittik acaba baska bi yerine mi zarar verdim dedi korkuyorum gidelim diye ısrar etti bu süreçte bana o kadar destek oldu ki anlatamam kızlar tavırlarnda bana olan konuşmasında hiç bir değişiklik olmadı ve şimdi askere gitcek ama ben çok korkuyorum ona sevgisine çok güveniyorum ama burda yazılanları okudukça acaba diyorum oda mı böyle yapcak beni yarı yolda bırakır mı diye düşünmeden edemiyorum ne yapcam bilemiyorum ben gerçekten böyle bişeti kaldıramam diye düşünüyorum o kadar güçlü değilimO kadar cok ah ediyorum ki aglayarak anlatamam. Benim her seyim gibiydi o yillardir da birlikteydik ama beyfendi benim hicbir dedigime inanmayarak arkasini dönüp gitti insan dusunuyor o kadar yil hayatimda olan insan bunlari yaptiysa baskasi neler demez neler yapmaz diye yoksa bu surece cok da merakli degilim aslinda o kadar yiprandim ki senin dedigin gibi nefes alamaz hale geldim boguluyorum resmen ama tek yapacagim sey dua edip yoluma bakmak ustelik o benim her anlamda ilkimdi bu surec beni o kadar uzuyor ki anlatamam yillarimi hic etmisim.. ve dedigib gibi inaniyorum ki bu ah cikacak. O kadar dalgaya aliyor ki dediklerimi o kadar mutlu ki anlatamam ama olsun diyorum kendime elbet bir gun gorecek ondan baskasi olmadigi halde bana yaaattiklarinin cezasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?