Ben özel bölgeye lazer oluyorum hemen bitmiyor.En az düzenli 12 seans lazım ve buz yada diod lazer iyi diyorlar jelli yapılan ben buz lazer yaptırıyorum %70 azaldı sadece dudak bölgesinde kaldı ben tavsiye ederim paket profram alınca seans başı en fazla 100 liraya geliyor çok değil aslında daha da ucuz olabiliyor bide 4-5 seanstan sonra hızlı hemen uzamıyor ve çıkarken batmıyoe acırmıyor

Çok sağol canım bilgilendirmen için

Oraletimm hesabı kapatmışsın mesajını aldım. Hepimiz çok mutlu olacağız kendini üzme bu kadar fazla. Evet dibi gördük evet kabus gibi her şey ama geçecek. Buradan her şeyi yazacağım işlem olup sonuç alınca hiç merak etme. Umudun şimdiden olsun beni beklemene gerek yok. Bak ben umutluyum. Kendimi öldürmezsem gibi bi cümle kurmuşsun, belki sınavımız buydu? Olamaz mı? Dünyamız yanık bizim zaten ahiretini de yakma, sakın. Allah’ın verdiği canla, nefesimizin yettiği yere kadar mücadele edeceğiz ne kadar kötü şeyler yaşamış olsak da.

Kızlar burda boğazmanzarası vardı belki konuşanınız olmuştur eski. Geçen sene Eylül ekim gibi yaptırmıştı Turgay beye yanlış hatırlamıyorsam. Birkaç aya da ilişki yaşadı kanaması oldu şimdi onunla konuşuyoruz da. Hala tam yırtılmadı neşterle kessen anca yırtılır nasıl bir şey anlamadım diyor. İlişkide bir problemi yokmuş ama rahatsız eden bir darlık var sanırım hala. Evlenmeden hemen önce yaptırmak daha mantıklı diyor. Turgay beye yaptıranlar size ilk tuttu dediği zamanla şimdiki arasında fark olan var mı acaba ? Zaman geçtikçe et daha da bütünleşebilir mi ? Nasıl yapacağımı bilmiyorum

Bence normal canım cünkü zarın yapısı zaten ince doktor beyin yaptiginin o kadar ince olacagini sanmiyorum yada bogazmanzarasinin dokusuylada alakli olabilir sakarya123 vardi oda evlenmisti hatta hamile kalmisti oda boyle bisey yasamis olsaydi bahsederdi diye dusunuyorum yani kisiden kisiye degisen bir durumdur bu

Canım Sakarya evlendikten sonra çok konuşma fırsatımız olmadı evlendi hemen hamile kaldı zaten o ondan sonra da girmedi bralara daha. Bu dediğim arkadaş kaç Aydır bu şekilde.

Bende btünleşmesini istiyorum ayrışırsa genişlerse diye korkuyorum

Canım Sakarya evlendikten sonra çok konuşma fırsatımız olmadı evlendi hemen hamile kaldı zaten o ondan sonra da girmedi bralara daha. Bu dediğim arkadaş kaç Aydır bu şekilde.
Onun ki baya dardı anlaşılan canım . Hatta bana kalırsa benimki ona göre çok açık duruyor ve kanar mı diye düşünüyorum kendi kendime bazen korkuyorum ya kanamazsa diye.

Onun ki baya dardı anlaşılan canım . Hatta bana kalırsa benimki ona göre çok açık duruyor ve kanar mı diye düşünüyorum kendi kendime bazen korkuyorum ya kanamazsa diye.
Bilemedim ki insan tedirgin oluyor başka doktor da yok ki kalıcı için. Tutup çekince esnediğini görüyorum diyor bilmiyorum

Bilemedim ki insan tedirgin oluyor başka doktor da yok ki kalıcı için. Tutup çekince esnediğini görüyorum diyor bilmiyorum
Delik zaten zorlanıp bozulduktan sonra geri kalan yer esniyordur. Şuan benimkini gördğn sadece parmağım girer delik küçük. Hem Madem oyle sakarya nasıl bir yıl sonra evlendi canım evlenmiş kanaması olmuş vs?

Canım kanamada problem yok ki zaten oluyor hatta zor bile yırtılıyor. Benim bahsettiğim artık aktif cinsel hayatı oluştuktan sonra yapının aynı şekilde kalması. Bundan dolayı tam bir birleşme sağlanamıyor. Kendisi yaptırdıktan atlar sonra ilişki yaşadı zaten. O sürenin fazla olmasından dolayı artık etleştiğini ilişkiden biraz daha önce yapılsa belki o kadar zorlanılmayacağını söylüyor. Yoksa adam kanar deyip de kanamayan görmedim kanasa da derdi bitmiyor bunun

canım senin esneme mi oldu? ve neden oldu ben de aynı durum için endişeliyim şimdilik bi dr var mesleğinde eski kendisine muayene için bi gitmek istiyorum ama o da kafa karıştırır mı bilmiyorum

canım senin esneme mi oldu? ve neden oldu ben de aynı durum için endişeliyim şimdilik bi dr var mesleğinde eski kendisine muayene için bi gitmek istiyorum ama o da kafa karıştırır mı bilmiyorum
Yok ya öyle bir şey değil canım. Mesajları başından beri okursan anlayacaksın :)

evet sakaryayla geçmişte bende konuştum ve onun 1 yıl sonra kanama olmuştu hem de epey oldu onun diye hatırlıyorum. umarım bizim de öyle olur

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır buraya yorum yazmıyordum en son 1 bucuk ay önce filan yazmıştım. Ama mesajlasiyordum bazı arkadaşlarla özellikle @Durutzehra11 ile. iyiki tanımışım. Bana en çok destek verenlerden birisi oldu:) ama ilişki yaşadığımda olumlu olursa buraya yazacağıma söz vermiştim kendime. Şubatta nişanım olacak iş ciddiye binince kurtulmak istedim ben. Ve kanamam gerçekleşti. Kimse bu konudan korkup üzülsün hayatını mutsuz geçirsin istemiyorum. Ben çok kötü durumda idim. Ama geçti. Sizin de geçecek. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim sonra kapatacagim hesabı:)

Kanama miktarı ne kadar oldu çok az olmuyor demi ve aşırı zorlama oldu mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…