Kime oldun işlemden kaç ay sonra ilişkin oldu az Bilgi verir misin lütfenArkadaşlar merhaba uzun zamandır buraya yorum yazmıyordum en son 1 bucuk ay önce filan yazmıştım. Ama mesajlasiyordum bazı arkadaşlarla özellikle @Durutzehra11 ile. iyiki tanımışım. Bana en çok destek verenlerden birisi oldu:) ama ilişki yaşadığımda olumlu olursa buraya yazacağıma söz vermiştim kendime. Şubatta nişanım olacak iş ciddiye binince kurtulmak istedim ben. Ve kanamam gerçekleşti. Kimse bu konudan korkup üzülsün hayatını mutsuz geçirsin istemiyorum. Ben çok kötü durumda idim. Ama geçti. Sizin de geçecek. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim sonra kapatacagim hesabı:)
Tugay hocaya ne kadara yaptırdınız, para biriktiriyorumBenımde bu operasyondakı 10.gunum bugun, Turgay Hocaya yaptırmıştım ılk bır hafta aralıklı kanamam olmuştu şuan gayet iyi gidiyor bakalım inşallah tutar
Kime oldun işlemden kaç ay sonra ilişkin oldu az Bilgi verir misin lütfen
nasıl buldun canım aratırdın mı çok. ne kadara yaptırdın bır de. çok sevındım senın adına.Ben Bursa'da oldum. Doktorum Aynur Şendemir. Yaklaşık 3 ay sonra oldu ilişkim.
nasıl buldun canım aratırdın mı çok. ne kadara yaptırdın bır de. çok sevındım senın adına.
Canım çok mutlu ol insallah çok sevindim ❤Aslında çok aramadım eve yakın olsun istedim sadece internetten buldum Aynur Şendemir'i. fotoğraflardan çok sıcak gelmiştigerçekten de öyleydi yanına gittiğimde. Ben 2019 un son aylarında olmustum 2500 e. Burdan rakam yazmak da ne kadar doğru bilmiyorum ama çok teşekkürler canım benim
Ya çok şanşlıymışsın canım kandırmamış seni. ben gecen seneden beri araştırıyorum. Güvenerek yaptırabilir miyiz Aynur Hanıma peki biraz anlatır mısın.Aslında çok aramadım eve yakın olsun istedim sadece internetten buldum Aynur Şendemir'i. fotoğraflardan çok sıcak gelmiştigerçekten de öyleydi yanına gittiğimde. Ben 2019 un son aylarında olmustum 2500 e. Burdan rakam yazmak da ne kadar doğru bilmiyorum ama çok teşekkürler canım benim
Mutluluklar seninle olsun atlattın şükür sıra bende darısı başıma olsun inşallah canımArkadaşlar merhaba uzun zamandır buraya yorum yazmıyordum en son 1 bucuk ay önce filan yazmıştım. Ama mesajlasiyordum bazı arkadaşlarla özellikle @Durutzehra11 ile. iyiki tanımışım. Bana en çok destek verenlerden birisi oldu:) ama ilişki yaşadığımda olumlu olursa buraya yazacağıma söz vermiştim kendime. Şubatta nişanım olacak iş ciddiye binince kurtulmak istedim ben. Ve kanamam gerçekleşti. Kimse bu konudan korkup üzülsün hayatını mutsuz geçirsin istemiyorum. Ben çok kötü durumda idim. Ama geçti. Sizin de geçecek. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim sonra kapatacagim hesabı:)
Mutluluklar seninle olsun atlattın şükür sıra bende darısı başıma olsun inşallah canım:)
Ya çok şanşlıymışsın canım kandırmamış seni. ben gecen seneden beri araştırıyorum. Güvenerek yaptırabilir miyiz Aynur Hanıma peki biraz anlatır mısın.
Canım çok mutlu ol insallah çok sevindim ❤
Mutluluklar seninle olsun atlattın şükür sıra bende darısı başıma olsun inşallah canım:)
Balım çok sevindim inşallah darısı başımıza. bana daha yakın gidebilirim aslında. kontrole çağırmıyor dimi kesin kalıcı yapıyor.Kuzum valla şöyle soylıyım çok memnun kaldım. Beni hiç geri çevirmedi bütün paranoyak sorularıma sabırla cevap verdi ilgilendi sağolsunevet çok şükür Allah karşıma onu çıkardı. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben bu şekilde güzel sonuç aldım. Doktor başarılı evet ama koruma işi de size düşünüyor. Kabiz olmamaya özen gösterdim her akşam kayısı form çayı ıctim yediklerime çok dikkat ettim üzerine oturmadım. Aynur hanım baskilamadan oturabilirsin dediği halde ben riske atamadım üstüne oturmamaya özen gösterdim. Ve temizliğe çok dikkat ettim. Hatta alaturka tuvalete bile 2 yada 3 kez cok zorda isem girdim onun disinda girmedim. Biraz dikkat ve ozen istiyor.
Buralardamisjn canim bana da yardimci omurmusun bende muzdaripim allah rizasi icjn bana da yaz kime yaptirmis kim iseCanim ozelden soyluyum ben onu takip ediyodum da bayadir bildirim geldi ondan
Balım çok sevindim inşallah darısı başımıza. bana daha yakın gidebilirim aslında. kontrole çağırmıyor dimi kesin kalıcı yapıyor.
yani hani turgay bey çağırmıyor mesela ya. kesin düğünden önce son kez gelmen lazım mı dediCanım kontrole çağırıyor tabiki ya. Ne olur ne olmaz. Zaten cagirmasa bile giderdim kontrole ben heralde
O kalanları kontrollü şekilde eldiven ile mi alsan acaba canım :/Kızlar flep yaptırıp agda yaptıran var mı ya ??
ben lazere başladım ama alt kısımlarda dökülme olmadı. Dugune 2 aydan az var mecbur agda yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?