Bende onu düşünüyorum düğün zamanı illa ağda yaptırcaz bu işlem ozaman zarar görür mü acaba

Eee kizlar diyelim ben simdi yaptrdm 2 sene snra evlendim iki seneye kadar genital bölgemi nasi alicam . Kizlar bnce dugune kadar yakinda evlenenler icin soyluyrm risk almayin lazerle

Kızlar ben yaşadıklarımı hayatımdaki kişiye anlattım daha fazla dayanamadım birden bire gelişti vicdanım el vermedi ki bazı şeylerin gizli kalması gerektiğini savunurdum hep hala öyle olduğunu düşünüyorum ama neden yaptım bilmiyorum. Ayrılmadı seviyorum ama ne yapacağımı şaşırdım diyor kandırıldığını düşünüyor aylar üstüne şimdi itiraf ettiğim için.

Pişman değilim iyi ki söyledim keşke en başında deseydim ama diyemedim. Sadece kafasındaki profilin değiştiğini söylüyor ama gidemiyor da ben ayrılmakta istedim kızıyor yarılamıyoruz bir türlü ben yapacağım bilmiyorum

8-9 aydır. Birkaç defa sormuştu yaşayıp yaşamadığımı yaşamadım dedim attım tuttum dayanamadım itiraf ettim hepimiz için hayırlısı.

8-9 aydır. Birkaç defa sormuştu yaşayıp yaşamadığımı yaşamadım dedim attım tuttum dayanamadım itiraf ettim hepimiz için hayırlısı.
Allah hiç bi konuda pişman etmesin kuzum. Dilerim her şey yolunda gider. Bana da geliyorlar söylesem mi diye ama sonra diyemiyorum kafam çok karışık

Allah hiç bi konuda pişman etmesin kuzum. Dilerim her şey yolunda gider. Bana da geliyorlar söylesem mi diye ama sonra diyemiyorum kafam çok karışık
Bilmiyorum canım kimsenin kafasının karıştırmak için de yazmadım buraya herkes nasıl rahat edecekse öyle yapsın ben de gizli kalması taraftarıydım çünkü ama kemirdi beni söyledim pişman değilim. Çok acı laflar da duydum ama öfkesi var yutmak zorundayım. Bırakıp da gidemiyor belki gidecek bilmiyorum ama inanılmaz bir iç huzurum var. Tahammül edemediği bekaretten çok kandırılma hissi şimdiye kadar.

Bence doğru olanı yaptın. En azından artık daha rahatsın öyle düşün. Bundan sonra sana olan sevgisini ölçmenin tam vakti. Sevmiyorsa da kapı orada dersin sen kendin için değerlisin bunu asla unutma o seni bıraksın ya da bırakmasın sen senliğinden bir sey kaybetmeyeceksin

Belki de Allah böyle olmasını istedi. İcindekiler bir anda dile gelmis ve rahatladim diyorsun belki de boyle olmasi en hayirlisiymis oyle düsün. Ama dikkat et kabul edip sonra bunu kendi lehine ceviren alcaklardan olmasin cunku bunlardan da var ve burada bircok insan sirf bu yuzden diyemiyor. Umarim her sey cok guzel olur. Gitmeyi secerse de uzme kendini bende oyle seyler yasadim ki ve sunu anladim bir insan yaninda olmak isterse her turlu duruyor da oluyor da diger turlusu kacmak icin bin yol bin bahane..o yuzden icini ferah tut gonlune gore olsun

Evet inanılmaz rahatladım nasipte ne varsa o olacak ciddi anlamda seviyorsa da dili bağlanacaktır.Ayrılmayı isteyen ben oldum zaten sonrasında ama pes etmemem gerektiğini laflarıyla vurguladı her zaman.yine de hayırlısı olsun bir gün itiraf edeceğimi biliyordum zaten ama cesaretim yoktu.umarım hepimiz için burda bu dertten muzdarip kim varsa güzel şeyler olur

Hyatım peki bu da giderse diyelim. Yeni gelene de mi diyeceksin bunu yaşadım diye.

Hyatım peki bu da giderse diyelim. Yeni gelene de mi diyeceksin bunu yaşadım diye.
Düşündüm onu da. Ben yalan söylediğim için vicdan yaptım aslında yalan da değil toplum buna itiyor çünkü. Velev ki öyle bir şey olursa Ben yeni gelen insana ne geçmişini soracağım ne geçmişimi sormasına müsade edeceğim. Sorulmayan bir şeyin yalanı da olmaz diye düşünüyorum. Asla bir daha öyle bekaretti biriyle birlikte olmaydı falan girmeyeceğim bu tür konulara siz de sorulmasına müsade etmeyin sormayın da.

Bunun tamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ya ben bile gerçekten ilişki yaşamadığım halde bu psikolojiyi yaşadım. Bu bi travmadır bir eksikliktir. başka açıklanamaz yeri geldi keşke biriyle ilişki yaşamış olsaydım dedim.

Canım erkek zihniyeti çok farklı. Hemen kandırıldığını düşündü mesela her şey mi yalandı dedi. Daha sonra nerden bileceğim tek kişi ile birlikte olduğunu dedi. Yeminler ettim. Sonra baktım canımı acıtıyor olmayacak ayrılalım dedim bu sefer De ben uğraşırım bizim yerimize zahmet etme dedi. Defalarca travma olarak kaldığını anlatmaya çalıştım ama erkek zihni çok farklı. Burda isteyerek ya da istemeyerek yapmış olan herkesin ne yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum, yaşadım çünkü. Allah’a sığınalım, çok dua edelim başka yapacak hiçbir şey yok.

Tamamen bitirecek misiniz bitti mi peki ?
Tamamen büyütmüşsün gözünde aslında zerre değeri olmayan bir et parçasını. Ya Allah affediciyken bile insana karşı yaptığın bu vicdan inanki boşuna. Onlar , yani erkekler milli olmayan yuhlanırken kendi aralarında biizm şu duruma bak aslında biz yapıyoruz bunu kendimize. Bence ameliyat olsaydın bu psikolojiden çıkardın belki. Belki düzelirdin neyse olan oldu. Allah bir yol gösterir elbet

Yoo bitirmedik. Yani ben bitirecektim o istemedi. Sanmıyorum canım ameliyat olmuş olsam da söylerdim.diyorum ya bir anda gelişti söylemenin hazırlığını bile yapmadım söylediğime de pişman değilim zaten.o da yapmış olmama değil saklamış olmama kızgın.yine de kabullenemez bitirirse kendi bileceği iş benim içim rahat.evet bunu biz yapıyoruz kendimize çok haklısın.kimse bir kadının bedeni üzerinden namus bekçiliği yapamaz.bu hiç kimsenin haddine değil.yaşadığım şeyden dolayı af dilemedim zaten sakladığım için af diledim saklamamın sebebini de söyledim.ne yazık ki onlar arkadaş ortamında bunun muhabbetini bile döndürürken biz başımıza ne geleceğini bekliyoruz.bunun için zaten çok üzülüyorum.ama genel bir realite de var ki hiçbir şeyi değiştirmiyor.

Kızlar işlem olalı 1 hafta oldu turgay hocaya. Adet geciktirici kullanıyorum bugün bıraktm işleme denk geldiği için dün gece birkaç damla kan geldi ve az önce yeniden birkaç damla kan geldi. Normal mi? Çok tedirginim lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…