- 11 Aralık 2019
- 116
- 36
- 98
- 30
Adana da kime düşünüyorsun canımCanım ilk bir hafta on gün sanırım batma ve gerginlik hissi oluyor yan oturmak gerekiyormus bende yaptırmak istiyorum sürekli araştırıyorum bir aylık bir iyileşme süreci var ama dediğim gibi ilk on günü atlattıktan sonrası kolay diyorlar tutma konusuna gelince de burada sürekli Turgay bey övülüyor ama bende adanada yaptırmayı düşünüyorum kendine güvenen her doktor yardımcı olabilir diye düşünüyorum
Ne zaman canımFatih adanacıoğluna düşünüyorum canım
Anladım canım doktor da önemli tabi tuttu dendikten sonra normal hayata döneriz inşallah zaten tez vakitte hepimiz kurtulalım Allah'ım lütfenCanım ilk bir hafta on gün sanırım batma ve gerginlik hissi oluyor yan oturmak gerekiyormus bende yaptırmak istiyorum sürekli araştırıyorum bir aylık bir iyileşme süreci var ama dediğim gibi ilk on günü atlattıktan sonrası kolay diyorlar tutma konusuna gelince de burada sürekli Turgay bey övülüyor ama bende adanada yaptırmayı düşünüyorum kendine güvenen her doktor yardımcı olabilir diye düşünüyorum
Canım hangi şehirdesin ne kadar var düğüne?Kızlar düğün tarihim belirlendi gittikçe yaklaşıyorum ve korkuyorum geçici olmayı düşüniyorum bişey sormak istiyorum geçici işlemde daralma işlemi olurmu kızlar bilginiz varmı
kesinlikle öyle canım.ben bu olayı kimseye anlatmadım. etrafımdaki kimse bilmiyor. benim çok çok yakın bi arkadaşım geçen bı baskasının bakire olmadığını duymuş bana anlatırken ki şaşkınlığı acıması yazık demesi yalan söylediği için kıza kızmasi kendimi çok kötü hissettirdi. en yakınımdaki zihniyet bile böyle olunca daha cok korkuyorum. soğuyorum insanlardan. ama erkekler evleniyor çok rahat başlarına bi şey gelmeden. erkeği değil kadını suçluyorlar. hele bi de kapalıysa vah vah vahBunun tamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ya ben bile gerçekten ilişki yaşamadığım halde bu psikolojiyi yaşadım. Bu bi travmadır bir eksikliktir. başka açıklanamaz yeri geldi keşke biriyle ilişki yaşamış olsaydım dedim.
Ben hala izlemedim ya şu an cesaretim var olsun bitsin derdindeyim izlersem cesaretim kırılır diye korkuyorumKizlar sonunda cesaret ettim kizlik dikiminin vidiyosunu izledm . Inanin su yasadklarimzdan daha zor degil hc bsy .
Çokça ilişki deneyeceksin artık demekki kanasın açılsın.Kızlar biz nisanlimla denedik ama acayip dar çok acı çektim biraktik nasıl yapicam ya kani mani geçtim nasıl girecek offf beynim allak bullak yardım edin ne yapayim nasıl yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?