Kızlar hosuma gitti paylasmak istedim hatamızı düzeltmek için uğraştığımız için güçlüyüz yani

Kızlar merhaba uzun süredir takip ediyorum yazılanları çok kişinin mutluluğunu görüp sevindim sizlerle beraber. Artık ben de mutlu olmak istiyorum. Doğu tarafında okuyorum en az 1-1 buçuk yıl benim için evlilik görünmüyor ama psikolojik olarak rahatlamak için yaptırmak istiyorum işlemi, ilişkim de var. Antep'te işlem olan var mı ya da bilgisi olan? Bir arkadaş olmuştu ama hesabı kapatmış. Öğrenci olduğum için fiyat benim için çok önemli ve biraz tutmama konusunda da çekiniyorum. Bu yan oturma işi falan ne zamana kadar dikkat etmek gerekiyor?

Canım ilk bir hafta on gün sanırım batma ve gerginlik hissi oluyor yan oturmak gerekiyormus bende yaptırmak istiyorum sürekli araştırıyorum bir aylık bir iyileşme süreci var ama dediğim gibi ilk on günü atlattıktan sonrası kolay diyorlar tutma konusuna gelince de burada sürekli Turgay bey övülüyor ama bende adanada yaptırmayı düşünüyorum kendine güvenen her doktor yardımcı olabilir diye düşünüyorum

Adana da kime düşünüyorsun canım

Ben henüz 22 yaşındayım ve şuan maddi durumum yok kuzum 1 2 seneye düşünüyorum anca o zaman yaptırabilirim

Anladım canım doktor da önemli tabi tuttu dendikten sonra normal hayata döneriz inşallah zaten tez vakitte hepimiz kurtulalım Allah'ım lütfen

İnşallah hepimizin temennisi o zaten ama bu işlem abartıldığı kadar zor bisey değil 15 20 dakikalık bir operasyon ne kadar zor olabilirki burada bazı kişilerin abartıp insanları korkuttugunu düşünüyorum son yıllarda bu işlemi yaptırmadan evlenen kişi sayısı çok azmış araştırmalara göre bu kadar kişi sonuç aldığına göre demekki zor değil

Kızlar düğün tarihim belirlendi gittikçe yaklaşıyorum ve korkuyorum geçici olmayı düşüniyorum bişey sormak istiyorum geçici işlemde daralma işlemi olurmu kızlar bilginiz varmı

Kızlar düğün tarihim belirlendi gittikçe yaklaşıyorum ve korkuyorum geçici olmayı düşüniyorum bişey sormak istiyorum geçici işlemde daralma işlemi olurmu kızlar bilginiz varmı
Canım hangi şehirdesin ne kadar var düğüne?

Öyle zor ki bazı seyler insan uyuyamıyor, yiyemiyor, içemiyor. Hani bazen bazıları gelip bize hakaret vs edip gidiyorlar ya başlıkta inşallah Allah onlara bile yaşatmaz bu duyguları. Evet hataydı, kazaydı ama oldu geri dönüşü yok. Mutluluk için bizim bulduğumuz yol da bu ne yapalım. İnşallah hepimiz atlatıp burda başarılı sonuçları yazarız. Ben işlem olursam detaylı aktarmaya çalışacağım süreçleri. Herkese huzurlu, iyi uykular.

kesinlikle öyle canım.ben bu olayı kimseye anlatmadım. etrafımdaki kimse bilmiyor. benim çok çok yakın bi arkadaşım geçen bı baskasının bakire olmadığını duymuş bana anlatırken ki şaşkınlığı acıması yazık demesi yalan söylediği için kıza kızmasi kendimi çok kötü hissettirdi. en yakınımdaki zihniyet bile böyle olunca daha cok korkuyorum. soğuyorum insanlardan. ama erkekler evleniyor çok rahat başlarına bi şey gelmeden. erkeği değil kadını suçluyorlar. hele bi de kapalıysa vah vah vah

Kizlar sonunda cesaret ettim kizlik dikiminin vidiyosunu izledm . Inanin su yasadklarimzdan daha zor degil hc bsy .
Ben hala izlemedim ya şu an cesaretim var olsun bitsin derdindeyim izlersem cesaretim kırılır diye korkuyorum

Kızlar biz nisanlimla denedik ama acayip dar çok acı çektim biraktik nasıl yapicam ya kani mani geçtim nasıl girecek offf beynim allak bullak yardım edin ne yapayim nasıl yapayim

Kızlar biz nisanlimla denedik ama acayip dar çok acı çektim biraktik nasıl yapicam ya kani mani geçtim nasıl girecek offf beynim allak bullak yardım edin ne yapayim nasıl yapayim
Çokça ilişki deneyeceksin artık demekki kanasın açılsın.

Peki giremeyince çocuk ne düşündü bakire profili oluştu mu onun gözünde ve bunu sana nasıl yansıttı ?

Kayganlaştırıcı kullananlar olmuştu canım o şekilde olanlar oldu bende merak ediyorum nişanlının tepkisi ne oldu giremeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…