Kayganlaştırıcı kullananlar olmuştu canım o şekilde olanlar oldu bende merak ediyorum nişanlının tepkisi ne oldu giremeyince
Çok acıyor dedim ilk sonuçta dayancaksin biraz dedi 1.2 dakika sabret dedi çok zor ya delik ufak sanırım nasıl yapicam sadece bunu düşünüyorum kan Man geçtim gerçekten sağlam olmuş girmiyor yahu napsam bi fikir verin bana

Kızlar ben bile kendime inandım cidden tuttuktan sonra kendinizi salın gitsin ben kendimi çok kasıyorum suanda aklımda kan olduğu için çok korkuyorum serbest biraksam belki kendimi olucak ama ister istemez bacaklarım birleşiyor off napcam hiç bilmiyorum

Kasmayacaksın kendini gerekirse kayganlaştırıcı kullan. İlkinin zor olduğunu burda yaptıranların hepsi söyledi. Canın da çok yanacak belki ama dayanacaksın yaptıkça açılacak zaten. Germe kendini daha önce hiç yaşamamış insanlar bile o korkudan aylarca ilişkiye giremiyor. Böyle düşün dar olduğu için değil canının yanmasından korktuğun için yapamıyorsun.

Kızlar biz nisanlimla denedik ama acayip dar çok acı çektim biraktik nasıl yapicam ya kani mani geçtim nasıl girecek offf beynim allak bullak yardım edin ne yapayim nasıl yapayim
canım cok sevındım tutmasına ama nişanlınla neden aynı hataya düşüyosun evlenene kadar yapma lütfen

Bende 1 sene sonra cesaret ettim izlemeye fazla bakmadim ilerlete ilerlete ama korktugum kadar kotu dglms .

İster istemez bacaklarım kapanio canım nasıl açılacak aklım almıyor şuanda hiç birşey yok gibi sanki gitmiyor gibi birdaha denicez kafayı yicem ya

Ya düğünümde stres olmak istemiyorum çok bunaldım artik
Gelin ata binmiş ya nasip demiş kuzum bunu hepimiz test ettik gördük bi hata yaptık tekrar aynı olasılığı düşün ALLAH bi daha yaşatmasın. varsın evlendikten sonra stres olursun nolucak yapma bence

Kızlar benim hiç ilişkim olmadan kızlık zarım zedelenmiş darbe sonucu hiç ilişkiye girmedim yani tamamen bir yırtıkta yok saat 3 yönünde yırtıgın var dedi hala bir parçası duruyor dedi ama doktor ilk ilişkinde kanama olmaz dedi, benim kontrolümdede baya zorlandı bakmakta acaba eşim darlıktan anlarmı ilişki yaşamadığımı diktirip diktirmemekte çok kararsızım yardım edin ya,

Kizlar dikimde ilk zamanlar damla damla da olsa akinriyla kan geliyor oraya kadar tamam ,ama dikislerde atma olursa nasil olur kanama siddeti artar mi anlasilir mi bir terlik oldugu ?

Emla diye bi krem var o bölgeyi uyuşturur onu dene bi

Kızlar öğrenciye kredi veren banka var mı biliyor musunuz?

Kızlar ben islem olali 1 ay oldu kontrole henuz gidemedim tuttumu tutmadi bilmiyorum kendim bakinca anlayamadm da internetten baktm karslastrma yapaym falan diye yok anlayamadm yardmci olcak biri yazabilir mi bana islem.olduktan sonra tamamen yuvarlak mi olması gerekiyo tuttugunu anlamak icin

Tamamen yuvarlak olması gerekmiyor. Açıklığın küçük ve kaideye varan yırtık görünümü olmaması gerekiyor bir de gergin olması

Kayseridemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…