Cok tesekkur ederim ,birde araba kullanirken neye dikkat etmek lazim 10gun oldu nerdeyse ama duz oturmaya cok cekiniyorum hep yan oturuyorum

Geçici olacak arkadaşlar düğün tarihi bu yıl mı sizin ?

İlk denemeden sonra hasta oldum kızlar adet benimkine sabah uyandım pempemsi birşey vardı çamaşırda dedim
Cok tesekkur ederim ,birde araba kullanirken neye dikkat etmek lazim 10gun oldu nerdeyse ama duz oturmaya cok cekiniyorum hep yan oturuyorum
Bi 20 gün olsun canım dikişler iyice kaynasın en azından sabrt

Ömer beye muayeneye gideceğim bir ay sonra artık ne nerse ona göre bir yol izlerim sen ona mı yaptıracaksın canım
3 sene önce gittim 150₺ muayne parası verdim. Sadece geçici dikiyor kalıcıyıda asla tavsiye etmiyor. Düğüne 2 gün kalası gel düğnünde de istersen takla at benim attığım dikişe bişi olmaz dedi ama iplerin dayanıklık sürezi az işte 3 gün 3 sene öncesi 3500₺ dedi geçiciye yaptırıp olumlu sonuç alanda baya var. Şuan kesin 5 bin falan olmuştur

Canım resmen çaresizlikten faydalanıyolar ya kalıcı şuan o fiyattan daha ucuz yapan doktorlar var geçici için çok fazla bi rakam ayrıca geçicide 1 hafta diyo çoğu doktor o neden 3 güne garanti veriyo tamam ne kadar erken o kadar risksiz ama o direk 3 güne şatrlandırıyo

Canım geçici dikimde bu kadar garanti veriyorsa sen hiç uğraşma kalıcıyla kına sabahı dikririrsin inşallah kurtulursun ama fiyatı gerçekten çok fazla kayseride sadece bu işi yapan kendisi olduğu için bunu fırsata çevirmiş ben son çare olarak Ömer beyi düşünecegim artık evliliğime daha var

İlk denemeden sonra hasta oldum kızlar adet benimkine sabah uyandım pempemsi birşey vardı çamaşırda dedim

Bi 20 gün olsun canım dikişler iyice kaynasın en azından sabrt
Ay canım cok sevındım bende senin adına sanırım bu acıması da amelıyatın ardından gecen sureye baglymıs etlesıyomus dugun ne zaman canım cok varsa dugune aynı hataya dusme derım bende nısan attım bılıyosun nısan evlılık demek degil benımde sımdı hayatımda cıddı bırı var hersey cok cabuk ilerliyor yaz sonu dugun diye tutturdu ay cok gerıldım ya senin yazını okuyunca benımde hıc cesaretim yok ıcım acıyo dusununce bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…