Kına sabahı gitmek çok zor olur

Ya ne zaman yaptiracaksın canım bir de Ömer hocanın yanında hemşiresi varmı laf söz olur diye korkuyorum
Geçenlerde ömer beye mail ettım düğüne 2 gün kala gel dedi. Evet yanında yıllardır 25-30 yıldır çalışan 50-55 yaşlarında tontiş bi teyze var sekreter gibi onun dışında hiç kimse yok

Geçenlerde ömer beye mail ettım düğüne 2 gün kala gel dedi. Evet yanında yıllardır 25-30 yıldır çalışan 50-55 yaşlarında tontiş bi teyze var sekreter gibi onun dışında hiç kimse yok
O zaman sıkıntı olmaz canım genç biri varsa diye endişe ettim ben muayene olucam en kısa zamanda bakalım

O zaman sıkıntı olmaz canım genç biri varsa diye endişe ettim ben muayene olucam en kısa zamanda bakalım
Kayseride ben bi ömer bey birde münevver hanımı biliyorum onun dışında senin varmı bildiğin birbirimize yardımcı olalım kayseriden arkadaş az bu grupta. Münevver hanıma diktirip sonuç alan yada almayan duymadım ben hiç ne kadar bayan olsada benim gönlüm ömer beyden yana. Birde acıbadem hastanesinde varmış doktor birisi yazmıştı ama istmini hatırlamıyor o doktordan olumlu sonuç almış

Canım münevver hanıma ben güvenmiyorum bu konuda Ömer beyin internet sitesinde bile bu konuyla ilgili detaylı bilgiler var kendine güveniyor kayseri kızlık zarı dikimi yazınca direk o çıkıyor zaten ben de ona yaptırırım evliliğim yakın olsa. Ama kalıcı dikimi neden önermiyor onu anlamadım biraz birde acıbademde fiyatlar sanki daha tuzludur gibi geldi bana

Evet acıbadem 2 katıdır ama yinede detaylı bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem. Münevver hanımın asistenı ile görüştüm kesin kanama olurmu diyorum bu senin elinde diyor hoplama zıplama yan otur çok yürüme birsürü şey saydı. Ömer beye sordum yan otur hoplama diye bişey varmı diye adam istersen takla at diyor. Bende bu yüzden tercihimi ömer beyden yana kullanıcam

Canım düğünde o şekilde olmaz ki illaki bir hareketlilik olacak yani Ömer bey banada daha güvenilir geldi ama ben sanırım kalıcı düşüneceğim geçici bana pek güven vermiyor nedense

Canım düğünde o şekilde olmaz ki illaki bir hareketlilik olacak yani Ömer bey banada daha güvenilir geldi ama ben sanırım kalıcı düşüneceğim geçici bana pek güven vermiyor nedense
Şehir dışına çıkman gerikicek ozaman

Şehir dışına çıkman gerikicek ozaman
Kuzum benim evliliğim bile daha belli değil 3 seneyi bulur Ömer bey o zamana hala meslekte olurmu bilemedigim için riske atamam o yüzden kalıcı düşünüyorum biliyorsun yaşı biraz büyük çok şanssızım ya

Kızlar ilk ilişkinizde gelen kan renginiz nasıldı ve ne kadar kanamanız oldu yardım eder misiniz

Doğru belki mesleği bırakır. Ama benim tavsiyem bu iş başına gelen arkadaşlar kanarmı kanamazmı olur mu olmaz mı diye ciddi bir ilişkiden kaçmak yerine biran önce bu işten kurtulmaya o psikolojiden çıkmaya baksın. Sen şimdi 3 yıl her gece bu durumu düşünücen yaşını bilmiyorum ama bence biran önce ciddi bir ilişkiye yelken at

Size özelden yazabilir miyim sakıncası yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…