Tabi yazabilirsinSize özelden yazabilir miyim sakıncası yoksa
Dışardan mı görünüyor sen kime ameliyat oldun ? Ayrıca şimdi bakman çok yanlış dikişler 17.günden itibaren tutmaya başlıyor sen böyle bakarsan dikişleri attıracaksın canım. Biraz sabretKizlar 10. Gundeyim ve aci sanci baya gecti yam oturuyorum duz oturamiyorum ,acik krrm akinti devam ediyor ama hic kanamam olmadi . Biraz one klozette tel kamrrasiyla bakmaya calistim ama sanki iki ayri delik var gibi tutmadi mi acaba dikis falan da gormedim hic yardimizini bekliyorum acil
Disardan canim ay bilmiyorum belkide yanlis gordum ,bakmiyorum zaten daha da bakmam turgay beye oldumDışardan mı görünüyor sen kime ameliyat oldun ? Ayrıca şimdi bakman çok yanlış dikişler 17.günden itibaren tutmaya başlıyor sen böyle bakarsan dikişleri attıracaksın canım. Biraz sabret
Tamam anlamıştım zaten turgay beye olduğunu ben de oldum ona tuttu benimki. Dikkat et 20güne kadar tutar merak etme CanımDisardan canim ay bilmiyorum belkide yanlis gordum ,bakmiyorum zaten daha da bakmam turgay beye oldum
Tamam anlamıştım zaten turgay beye olduğunu ben de oldum ona tuttu benimki. Dikkat et 20güne kadar tutar merak etme Canım
O zaman tamam canım ya ağrıyor valla sızlıyor falanCanim ben 4. Aydayim ama cok nadiren agri falan bendede oluyor muhtemelen normaldir
Valla bende korkuyordum canîm ama onemli bisey degildir herhalde kendiliginden geciyor bir süre sonraO zaman tamam canım ya ağrıyor valla sızlıyor falan
Yalnız değilsin, hepimizdeki durum bu. Tutuyorsam kendimi dünyada cehennemi yaşadığımdan ahirette cehennemi yaşamamak için. Dünya cehennemine dayanamazsak ahirette cehenneme nasıl dayanırız?Ben artık galiba kafayı yiyorum. Uykuyu huzuru unuttum. Resmen bazen Allah'tan emanetini alsın diye yalvarır durumdayım.
Canım hiçbir şeyden umudum yok ki. En azından diyorum tek cehennem yaşayayım..Yalnız değilsin, hepimizdeki durum bu. Tutuyorsam kendimi dünyada cehennemi yaşadığımdan ahirette cehennemi yaşamamak için. Dünya cehennemine dayanamazsak ahirette cehenneme nasıl dayanırız?
Sabır diliyorum zor biliyorum ama sabır gerek bizeCanım hiçbir şeyden umudum yok ki. En azından diyorum tek cehennem yaşayayım..
Kalıcıdan daha çok geçici ile sonuç alanlarla sohbet ettim, sanal ortam dışında da bir çok kişi ile karşılaştım. Bunun nedeni tabi ki kalıcıdan daha eski tarihinin olması. Doktorun çok bi önemi yok sadece max. Kaç gün için kesin gözüyle baktığı önemli canım. Gününü geçirmezsen sonuç veriyor. Daha ayrıntılı özelden de konuşabiliriz.Kızlar herkeze merhaba ben 1 yıl olucak burdayım istanbula gitmek kalıcı işlem olmaktı niyetim ama bi türlü gidemiyorum maddi durumdan kaynaklı evlilik durumum olabilir geçici işlem son çarem artık kendi şehrimde geçici yaptığını söyleyen doktor var hakkında bi fikrim yok kılinigi var sizce geçici olsam sorun yaşarmıyım doktor önemlimi geçici işlemde bunca insan kalıcı ile kurtulmamıştır eminim bana yardımcı olur musunuz kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?