Canım evlilik durumun mu var ? Cok sevındım

Çok sağol canim

Canım ben geçiciyle kurtuldum bu işten dikişler yatağa düşmüyor ve tatmin edecek kadar kan geliyor bence de kalıcıyla uğraşmayın
Gerçekten mi peki doktor cok önemlimi yani bulundugum şehirde doktor var yapan ama guvenebilirmiyim siz kime işlem oldunuz

Ben artık galiba kafayı yiyorum. Uykuyu huzuru unuttum. Resmen bazen Allah'tan emanetini alsın diye yalvarır durumdayım.
Canım sakin ol çaresi var bak Allah sadece ölümden başka her derde deva vermiş hırpalama kendini bir parça et ve onu da bu dikimle halledeceksin lütfen kendini yıpratma güçlü dur ki bunları aşabilesin.

Canım sakin ol çaresi var bak Allah sadece ölümden başka her derde deva vermiş hırpalama kendini bir parça et ve onu da bu dikimle halledeceksin lütfen kendini yıpratma güçlü dur ki bunları aşabilesin.
Haklısınız şükür ki çözümü var ama çözüme gidene kadar geçirdiğimiz süreç bana çok ağır geliyor hem maddi hem manevi. Dikim var dediler rahatladım ama şimdi de kafamda parayı nasıl ayarlarım hangi doktora güvenebilirim şehir dışına nasıl gidip gelebilirim hadi ameliyatı oldum tutar mı tutmaz mı binbir türlü şey dönüyor vallahi yoruldum. Dualarınızı eksik etmeyin.

Canim nerde yaptırmayi düşünüyorsun bn ankaradayim ankarada doktor onerisi varmi

Merhaba bna yardımcı olurmusun bn esra hanıma kalici dikim yaptirmak istiyorum gercekten iyi sonuc aldinmi

Kime yaptirdin canım
Donatella artik girmiyor o dönem konusmustuk tanınmamış bir doktora gtmisti kendi şehrinde geçici oldu 3 4 gun icin de de ilişkisi olmuştu canm. Geciciyi her doktor yapabiliyor diyolar umarım doğrudur. Benim de 2 aya kadar sonucum belli olacak insallah herşey güzel olur ve mutlu haberle gelirim size:)

Kalicimi canim senin

Kızlar ben geldim işlem olalı 63 gün oldu ve girmememin nedeni atılan mesajlar .. zaten zor bi süreç bunalıma girdim hiç kolay değil doktorum tuttu dedi ama başka doktora muayene olucam bulunduğum ilçedeki doktora gidecektim ateşlendim o yüzden gidemedim sonra doktoru araştırırken olumsuz çok fazla yorum aldım bundan dolayı da şuan muayene olacağım bi doktor yok malesef ve ben galiba depresyona girdim

Kime işlem olmuştun ? Allah yardımcın olsun canım. İnş tutmuştur içini ferah tut

kızlar merhaba çok kötü bir durumdayım . sürtünerek kızlıgım bozuldu . iki yıl önce kalıcı dikim yaptırdım tutmadı. şuan nişanlıyım haziranda dügünüm var . harun özkana yaptırmayı dusunuyorum fakat asla dinlenme şansım yok etrafım çok kalabalık abimin dugun zamanına denk gelecek sıkıntı yaşarmıyım lütfen bana yardımcı olunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…