Kızlar herkeze merhaba ben 1 yıl olucak burdayım istanbula gitmek kalıcı işlem olmaktı niyetim ama bi türlü gidemiyorum maddi durumdan kaynaklı evlilik durumum olabilir geçici işlem son çarem artık kendi şehrimde geçici yaptığını söyleyen doktor var hakkında bi fikrim yok kılinigi var sizce geçici olsam sorun yaşarmıyım doktor önemlimi geçici işlemde bunca insan kalıcı ile kurtulmamıştır eminim bana yardımcı olur musunuz kafam çok karışık
Çok sağol canimKalıcıdan daha çok geçici ile sonuç alanlarla sohbet ettim, sanal ortam dışında da bir çok kişi ile karşılaştım. Bunun nedeni tabi ki kalıcıdan daha eski tarihinin olması. Doktorun çok bi önemi yok sadece max. Kaç gün için kesin gözüyle baktığı önemli canım. Gününü geçirmezsen sonuç veriyor. Daha ayrıntılı özelden de konuşabiliriz.
Sağol canım var evlilik durumum onun için telaş aldı beniCanım evlilik durumun mu var ? Cok sevındım
Gerçekten mi peki doktor cok önemlimi yani bulundugum şehirde doktor var yapan ama guvenebilirmiyim siz kime işlem oldunuzCanım ben geçiciyle kurtuldum bu işten dikişler yatağa düşmüyor ve tatmin edecek kadar kan geliyor bence de kalıcıyla uğraşmayın
Canım sakin ol çaresi var bak Allah sadece ölümden başka her derde deva vermiş hırpalama kendini bir parça et ve onu da bu dikimle halledeceksin lütfen kendini yıpratma güçlü dur ki bunları aşabilesin.Ben artık galiba kafayı yiyorum. Uykuyu huzuru unuttum. Resmen bazen Allah'tan emanetini alsın diye yalvarır durumdayım.
Hangi şehirdesin canım?Gerçekten mi peki doktor cok önemlimi yani bulundugum şehirde doktor var yapan ama guvenebilirmiyim siz kime işlem oldunuz
Kizlar merhaba ankara kalici dikim yaptirmak istiyorum onerdiginiz doktor varmi yardin edin lutfenKızlar Dr. Ünal Ersoy'u duydunuz mu hiç? Antep'te kliniğini varmış uygun fiyata yapıyor biraz daha diğer yerlere göre.
Haklısınız şükür ki çözümü var ama çözüme gidene kadar geçirdiğimiz süreç bana çok ağır geliyor hem maddi hem manevi. Dikim var dediler rahatladım ama şimdi de kafamda parayı nasıl ayarlarım hangi doktora güvenebilirim şehir dışına nasıl gidip gelebilirim hadi ameliyatı oldum tutar mı tutmaz mı binbir türlü şey dönüyor vallahi yoruldum. Dualarınızı eksik etmeyin.Canım sakin ol çaresi var bak Allah sadece ölümden başka her derde deva vermiş hırpalama kendini bir parça et ve onu da bu dikimle halledeceksin lütfen kendini yıpratma güçlü dur ki bunları aşabilesin.
Canim nerde yaptırmayi düşünüyorsun bn ankaradayim ankarada doktor onerisi varmiHaklısınız şükür ki çözümü var ama çözüme gidene kadar geçirdiğimiz süreç bana çok ağır geliyor hem maddi hem manevi. Dikim var dediler rahatladım ama şimdi de kafamda parayı nasıl ayarlarım hangi doktora güvenebilirim şehir dışına nasıl gidip gelebilirim hadi ameliyatı oldum tutar mı tutmaz mı binbir türlü şey dönüyor vallahi yoruldum. Dualarınızı eksik etmeyin.
Merhaba bna yardımcı olurmusun bn esra hanıma kalici dikim yaptirmak istiyorum gercekten iyi sonuc aldinmiEvet canım ama şöyle bi durum oldu ilk yaptığımızda çok az girmişti bi kaç damla geldi sanırım o son dikişle gelen kandı ertesi gün tamamını girdiğinde aralıksız bayağı kanamam oldu bu da kalıcıyla gelendi
Canım özelden yazarsan söylerim sen işlem oldun miHangi şehirdesin canım?
Merhaba kime işlem yaptırdınız geciciGerçekten mi peki doktor cok önemlimi yani bulundugum şehirde doktor var yapan ama guvenebilirmiyim siz kime işlem oldunuz
Canım ben işlem olmadım halaMerhaba kime işlem yaptırdınız gecici
Kime dusunuyosun gecicimi kalicimi canımCanım ben işlem olmadım hala
Kime yaptirdin canımCanım ben geçiciyle kurtuldum bu işten dikişler yatağa düşmüyor ve tatmin edecek kadar kan geliyor bence de kalıcıyla uğraşmayın
Donatella artik girmiyor o dönem konusmustuk tanınmamış bir doktora gtmisti kendi şehrinde geçici oldu 3 4 gun icin de de ilişkisi olmuştu canm. Geciciyi her doktor yapabiliyor diyolar umarım doğrudur. Benim de 2 aya kadar sonucum belli olacak insallah herşey güzel olur ve mutlu haberle gelirim size:)Kime yaptirdin canım
Kalicimi canim seninDonatella artik girmiyor o dönem konusmustuk tanınmamış bir doktora gtmisti kendi şehrinde geçici oldu 3 4 gun icin de de ilişkisi olmuştu canm. Geciciyi her doktor yapabiliyor diyolar umarım doğrudur. Benim de 2 aya kadar sonucum belli olacak insallah herşey güzel olur ve mutlu haberle gelirim size:)
Kime işlem olmuştun ? Allah yardımcın olsun canım. İnş tutmuştur içini ferah tutKızlar ben geldim işlem olalı 63 gün oldu ve girmememin nedeni atılan mesajlar .. zaten zor bi süreç bunalıma girdim hiç kolay değil doktorum tuttu dedi ama başka doktora muayene olucam bulunduğum ilçedeki doktora gidecektim ateşlendim o yüzden gidemedim sonra doktoru araştırırken olumsuz çok fazla yorum aldım bundan dolayı da şuan muayene olacağım bi doktor yok malesef ve ben galiba depresyona girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?