harun özkan hakkında fikri olan yazsın lütfennn 6 bin fiyat istedi
Ben de sen gibi ilkinde tutmadı ankarada bi doktora yaptırmıştım. 6 bin çok fazla değil mi ya yok Artık alt tarafı iki eti dikiyosun. Ben Turgay karayada oldum 2300 e ve tuttu da . 6 bin nedir ya

ama sen iyi baktın okudum mesajlarını ben iyi bakamicam sıkıntım o benim . bide nişanlım ilk bir hafta yanımda olmayacak sonra yanımda

Ben de sen gibi ilkinde tutmadı ankarada bi doktora yaptırmıştım. 6 bin çok fazla değil mi ya yok Artık alt tarafı iki eti dikiyosun. Ben Turgay karayada oldum 2300 e ve tuttu da . 6 bin nedir ya
seni takip ettim cok iyi baktın ama benim iyi bakma şansım yok bide ilk bir haftadan sonra nişanlım yanımda olacak mantıklı karar veremiyorum bu süreçte

seni takip ettim cok iyi baktın ama benim iyi bakma şansım yok bide ilk bir haftadan sonra nişanlım yanımda olacak mantıklı karar veremiyorum bu süreçte
Harun Özkan a yaptırdığın tutmazsa ne olacak peki? O ikinci işleme de ücret alıyo bildiğim kadarıyla. Turgay bey ikinci işleme almıyordu hatırladığım. Eğer çok çok tutmazsa geçici olabilirsin bir kaç gün öncesinden

peki tutmazsa yaptıracagım gecici 3. işlem olacak sıkıntı olur mu bilmiyorm ki . geciciyi de son care yapıyoruz o daha riskli diyolar. bide ben dinlenemicem en büyük korkum bu

peki tutmazsa yaptıracagım gecici 3. işlem olacak sıkıntı olur mu bilmiyorm ki . geciciyi de son care yapıyoruz o daha riskli diyolar. bide ben dinlenemicem en büyük korkum bu
Kalıcı tutmayıp bir çok kişi geçici ile kurtuldu canım risk ise hepsinde var risk. Geçici her durumda yapılabilir diye biliyorum. Ve ben yerinde olsam 6000 TL yerine daha uygun fiyata yaptırırım

Nerde kimde yapmıştın tutmadı canım

ikisiyle de gorustum tel
Bende düşünüyorum yaptırmayı ama en çok konuşulan Turgay bey sen neden onu düşünmedin ki?
ikisiyle de gorustum telefonda. turgay beyin asistanı cıktı telefonda ve cok dikkat edilmesi gerektiiginden oturma seklinden gibi durumlardan bahsetti. forumda okuduklarımda o yönde turgay bey iyi yapıyor ama cok dikkat etmezsen tutmama ihtimali de artıyor. harun ozkan kendi cıktı telefona ben kendi yöntemimle yapıyorum garanti veriyorum sadece bir hafta agır tasıma bacagını acma yeterli dedi. ben cok dinlenemeyecegim icin harun bey daha kafama yattı. para sorun degil hayatıma mal olacak bi 6 bin hesabını göremicem şimdi ... ama harun özkana yaptıran birilerinin yorumunu bekliyorum şuan...

parayı dert etmiyorsan o zamana ona yaptır canım o ağrıları süreci yaşama

birileri pantolon falan giyilmemesi gerektigini yazmıstı cok mu abartı bilmiyorum
Canım ücret konusunda harun bey seni zorlamıyorsa bi dene ama illaki ameliyat bu sonuçta dikkat etmen gerekiyor her türlü ama turgaya olanlardan da çoğu sabahında işe gitmiş srn bakma bana ben pimpirikliydim biraz

Canım ücret konusunda harun bey seni zorlamıyorsa bi dene ama illaki ameliyat bu sonuçta dikkat etmen gerekiyor her türlü ama turgaya olanlardan da çoğu sabahında işe gitmiş srn bakma bana ben pimpirikliydim biraz
turgay hoca da adetliyken yaptırmak falan oluyor mu adet gunlerime denk gelebilir cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…