Çok zor süreçler allah yardımcimiz olsun kabız oldum ilk gün ben biraz kanamam oldu bir dikiş atmıştır yada esnemistir dedi diğer dikişleri korumaya devam et bir buçuk ay sonra duruma bakarız dedi
hangi doktor canımÇok zor süreçler allah yardımcimiz olsun kabız oldum ilk gün ben biraz kanamam oldu bir dikiş atmıştır yada esnemistir dedi diğer dikişleri korumaya devam et bir buçuk ay sonra duruma bakarız dedi
kanama olunca dikiş atmış mı oluyor ilk 10 gün kanama normal değil miÇok zor süreçler allah yardımcimiz olsun kabız oldum ilk gün ben biraz kanamam oldu bir dikiş atmıştır yada esnemistir dedi diğer dikişleri korumaya devam et bir buçuk ay sonra duruma bakarız dedi
yani fazla kanama sıkıntıkanama olunca dikiş atmış mı oluyor ilk 10 gün kanama normal değil mi
Yok canım geniş giycen orana yapışmayacak sadece o kadarbirileri pantolon falan giyilmemesi gerektigini yazmıstı cok mu abartı bilmiyorum
Oluyor evet problem olmuyor demişti. Ama ben geciktirici kullandım belli ni süreturgay hoca da adetliyken yaptırmak falan oluyor mu adet gunlerime denk gelebilir cünkü
Turgay bey mi ?idoktorun ??Çok zor süreçler allah yardımcimiz olsun kabız oldum ilk gün ben biraz kanamam oldu bir dikiş atmıştır yada esnemistir dedi diğer dikişleri korumaya devam et bir buçuk ay sonra duruma bakarız dedi
Ağrın 2 buçuk ay sürecek daha.Ya ben bişey sorucam arada batmalarım oluyor şuan bile ağrı var işlem olduğum zaman ki gibi normal mi bu ya
Peki canım ne bileyim bir terslik mi var DİE düşünüyor insanAğrın 2 buçuk ay sürecek daha.
Ankarada oldum benhangi doktor canım
Normal ama ben kabız oldum biraz ikinma oldu oyk r olunca biraz yoğun kan geldi korumaya devam et diyer dikişleri bir buçuk ay sonra duruma bakalim dedikanama olunca dikiş atmış mı oluyor ilk 10 gün kanama normal değil mi
Hayır ankarada yaptırdım ben ve normaldim aslında sitres mi yaptım ne yaptım hemen etkiler beni inşallah önemli bi yerde bisey olmamıştır çok korkuturumTurgay bey mi ?idoktorun ??
E kuzum kime yaptırırsan yap keşke önceden bi boşaltımınızı yapsaydınız ya.
Yok yahu anlaşılır mi hiç olcak bitecek ilişkiye giteceksingiteceksin kim neyi anlıcakBu işlem acaba Doğum öncesi kontrol ediliyorlar ya vajinadan o zaman anlaşılıyor mu ya çok merak ediyorum ben biraz da onun korkusundan itiraf ettim
Bilmiyorum canım anlaşılıyor diye duymuştumYok yahu anlaşılır mi hiç olcak bitecek ilişkiye giteceksingiteceksin kim neyi anlıcak
Ankarada daNormal ama ben kabız oldum biraz ikinma oldu oyk r olunca biraz yoğun kan geldi korumaya devam et diyer dikişleri bir buçuk ay sonra duruma bakalim dedi
Canım ne yaptın ne oldu sen en son itiraf etmiştin y hala devam ediyo musunuzBu işlem acaba Doğum öncesi kontrol ediliyorlar ya vajinadan o zaman anlaşılıyor mu ya çok merak ediyorum ben biraz da onun korkusundan itiraf ettim
Devam ediyoruz canım evetAnkarada da
Canım ne yaptın ne oldu sen en son itiraf etmiştin y hala devam ediyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?