Çok zor süreçler allah yardımcimiz olsun kabız oldum ilk gün ben biraz kanamam oldu bir dikiş atmıştır yada esnemistir dedi diğer dikişleri korumaya devam et bir buçuk ay sonra duruma bakarız dedi
kanama olunca dikiş atmış mı oluyor ilk 10 gün kanama normal değil mi

Ya ben bişey sorucam arada batmalarım oluyor şuan bile ağrı var işlem olduğum zaman ki gibi normal mi bu ya

Çok zor süreçler allah yardımcimiz olsun kabız oldum ilk gün ben biraz kanamam oldu bir dikiş atmıştır yada esnemistir dedi diğer dikişleri korumaya devam et bir buçuk ay sonra duruma bakarız dedi
Turgay bey mi ?idoktorun ??
E kuzum kime yaptırırsan yap keşke önceden bi boşaltımınızı yapsaydınız ya.

Turgay bey mi ?idoktorun ??
E kuzum kime yaptırırsan yap keşke önceden bi boşaltımınızı yapsaydınız ya.
Hayır ankarada yaptırdım ben ve normaldim aslında sitres mi yaptım ne yaptım hemen etkiler beni inşallah önemli bi yerde bisey olmamıştır çok korkuturum

Bu işlem acaba Doğum öncesi kontrol ediliyorlar ya vajinadan o zaman anlaşılıyor mu ya çok merak ediyorum ben biraz da onun korkusundan itiraf ettim

Bu işlem acaba Doğum öncesi kontrol ediliyorlar ya vajinadan o zaman anlaşılıyor mu ya çok merak ediyorum ben biraz da onun korkusundan itiraf ettim
Yok yahu anlaşılır mi hiç olcak bitecek ilişkiye giteceksingiteceksin kim neyi anlıcak

Normal ama ben kabız oldum biraz ikinma oldu oyk r olunca biraz yoğun kan geldi korumaya devam et diyer dikişleri bir buçuk ay sonra duruma bakalim dedi
Ankarada da
Canım ne yaptın ne oldu sen en son itiraf etmiştin y hala devam ediyo musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…