Ya davranışları nasıl değişti mi sana karşı peki
Değişti tabii ki laf sokuyor arada eskisi kadar konuşmuyoruz ama sevdiğini özlediğini falan da söylüyor anlamadım ben de Ama anladığım kadarıyla erkekler ilk olmama konusuna takılıyorlar bu da bana acayip acizce geliyor ya sanki biz onların ilkiyiz gerizekalılar.

Canim peki degisiklik varmi oncesinden farklimi bnde aciklik var acaba duzelirmi diye dusunuyorum
Şimdilik açıp bakmadım çünkü daha çok yeni annem bakıyo Sadec e su an ip gördüğünü söylüyor ama çok yorum okudum herkes sen gibi açık olduğunu sanıyo kontrolde sorun yok dediler se yoktur bisey inşallah bendede bisey çıkmaz herşey yolunda gider

Canim ben islem olmadim sadece kapaniyomu vajina goruntusu degisiyomu dikilince onu merak ediyorum

Birde kime islem oldun canim bnde ankaradayim

Canim ben islem olmadim sadece kapaniyomu vajina goruntusu degisiyomu dikilince onu merak ediyorum
Şimdilik bende bilmiyorum dediğim gibi bakiobakıp da bi zarar vermek istemiyorum bir ay sonra belli olur ama sanmam görüntüsü bozulsun degissin

Kızlar selam ben uzun zamandır burayı okuyorum ve takip ediyorum bi çok kişiylede konuştum sağolsunlar bana çok yardımcı oldular. Ben de daha fazla ertelemedim artık ertele ertele mecbur olacaktım nasıl gittim Ben bile bilmiyorum bugün ki ben benmiyim hala anlamıyorum. Gittim öyle bahsettikleri gibi merdiven altı bi yer vs hiç değil hemşireside çok tatlı aynur hanım. Daraltma ve tek kat yaptırdım. Normalde canım çok kıymetlidir ama kalçadan vurulan iğneyi hiç hissetmedim bile.uyuşsun diye vurulan iğneyi de biraz hissettim onu da lazer gibi düşünebilirsiniz. Ben işlem sırasında hep kapattım gözümü. Sadeçe son dikişlerin iğnesinin baktığını biraz hissettim oda öyle çok acımadı yani sanki biri cimcikliyor gibi düşünün. Benim için güzel geçti umarım tutar bakımları vs yapabilirim. Oturma konusu beni tedirgin ediyor sadece. Eğer gitmek istiyorsanız ertelemeyin. Tavırları da gayet sıcaktı yani normal karşılıyorlar içiniz rahat olsun

Hangi doktora yaptırdın canım?

Ben de burda yorumlardan okuduğum kadarıyla gittim başka kalıcı yapan doktor bilmiyorum canım. Geçiçi düşünüyordum ama ona vaktim olmadığından kalıcı yaptırdm

Geçmiş olsun canım sevindim sonunda yaptırmana rahat ol takma bakımını güzel yap oturma olayıda kendiliğinden gelişiyor zaten istesende oturamıyrosun ben üstüne düştüm dedim herkese kuyruk sokumum ağrıyor dedim

Aynı şeyleri yaşadım merak etme üstüne oturamıyorsun ama yan oturuyon

Kime yaptirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…