Sağol kuzum çık teşekkür ederim evet sabah denedm oturamadm zaten

Kızlar psikolojim çok bozuldu. Birinizle konuşabilir miyim kaldıramıyorum ben bu süreci

Kızlar üç tane Doktoru aradım Turgay Harun ve Antep’te Sezgin üçü de geçici son çare daha riskli dediler . Ama forumda da herkes geçici garanti diyor aklım karıştı ya Allah aşkına önceden herkes buraya yazıyordu neden kimsenin sesi çıkmıyor . Ben bi kere kalıcı yaptırdım tutmadı ama doktorum iyi değildi haziranda dügünüm var hala geçici mi kalıcı mı onu kararını veremedim. Herkes çeyiz hazırlığımı soruyor benim hazırlığıma bak psikolojim kalmadı tükeniyorum

5 gün içind e birleşme olması lazım geçicice kalıcı neden tutmadı

5 gün içind e birleşme olması lazım geçicice kalıcı neden tutmadı
Doktorum iyi değildi galiba kıbrısta bi doktora oldum ben bide kabız oldum . Ya bi yazı okudum kız Harun Özkan’a olmuş eskilerden çok kapalı dikmiş başka doktora gitmiş demiş bu nasıl yırtılacak sen nasıl adet oluyorsun iğne ucu kadar yer kalmış giremez burdan tekrar açtırman gerekebilir demiş oda çok kötü bi durum tutsa bi dert tutmasa bi dert ben allak bullak oldum inanın ki

Bende kabız oldum kabızlığın devam etti senin o zaman ben ilaç kullanmaya başladım ama bence sen geçici dene yada doktora görün ne dicek bir kaç doktora sor

Canim burda birsuru kişi geciciden iyi sonuc almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…