Dugun oncesi kontrolde bu yuzdenEvet zaten doktorlarin cogu gecici yapip dugunden once dikiş atiyolar
Daha değil yaptırali daha bir hafta oldu bir ay sonra gideceğimKontrole gittin mi
Bana haber verir misin Mart başında yaptıracağım bende ... insallah güzel sonuç alırsınQUOTE="yrncrn, post: 62782686, member: 763769"]
Daha değil yaptırali daha bir hafta oldu bir ay sonra gideceğim
Yakın zaman da mıHayir ankaradayim gecici dusnuyorum bn
Ay biz senle özelden konuştuk zaten kusura bakma canım bi kaç kişiyle konuşuyorum kafam karıştıBana haber verir misin Mart başında yaptıracağım bende ... insallah güzel sonuç alırsın
Sanmam yaKalıcı kızlık zarı dikiminden sonra çamaşırımızın oraya değmesi sorun oluşturur mu
Tek popona minder falan koy şalı buruştur mesela tek tarafına koy. Ben öyle kullandım 2 ayTurgay hoca da agirligini popona vererek otur dedi ama iyice arada kaldim
Benim 9 gün oldu su an bisey hissetmiyorum ama yinede yavaş yürüyorum ve araları pişik olmuş durumda sürekli temizliyorum doktorun verdiği dezenfekte suyunu sikiyorumKızlar ilk bir haftadan sonra etrafınız anlamayacak derece de toparlandınız mı ?
Canm benim4. Günüm kimse birşey anlamadı sadece oturamıyorum o kadar . Ağırlığımı tek tarafa verip oturcamda bi yanma gibi oluyor korkup geri kalkıyorumKızlar ilk bir haftadan sonra etrafınız anlamayacak derece de toparlandınız mı ?
Hangi doktora gideceksin canımMart ayında bende gidicem inşallah herkes güzel sonuçlar elde eder
Hangi doktorBen de martta gidiyorum. Yıllardır hayalimdi dua edin gerçekten okulum var kimse anlamaz insallah oturusumdan
Turgay bey canim. Harun beyi de dusundum ama cok fazla maliyetli ogrenciyim karsilayamayacagimHangi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?