- 12 Şubat 2020
- 183
- 40
- 13
- 35
canım bana özelden dönebilir misin önemli bi yardımına ihtycm varYa davranışları nasıl değişti mi sana karşı peki
Canım istersen bakabilirim anladigim kadariylaKizlar benim 28gun anlayan var mi res atsam ,gec gitmek zorundayim kontrole
Ben bisey sorabilir mıyım 10 günden yada 13 günden sonra bisey hissediyo musunuz ben artık pek bisey hissetmiyorum koruyorum hala ama sadece çok az sizi oluyo arada nasıl isliyo süreçCanım istersen bakabilirim anladigim kadariyla
Ben 10. Günden sonra baya rahatladım canim ara ara kaşıntı ve agri oluyor onun disinda normal zaten cogu kisi 2 haftadan sonra islem olmamis gibi hissediyor normal yani panik yapmaBen bisey sorabilir mıyım 10 günden yada 13 günden sonra bisey hissediyo musunuz ben artık pek bisey hissetmiyorum koruyorum hala ama sadece çok az sizi oluyo arada nasıl isliyo süreç
Çok teşekkür ederim rahatladim biraz korkmuştum açıkçasıBen 10. Günden sonra baya rahatladım canim ara ara kaşıntı ve agri oluyor onun disinda normal zaten cogu kisi 2 haftadan sonra islem olmamis gibi hissediyor normal yani panik yapma
Başka bir güne ertele yapabiliyorsan bende işlemi yaptırdım üç gün sonra adet oldum çok zor oluyoKızlar benim adetim düZensiz ama adet günüme denk gelecek işlem . Doktor denk gelmesin dedi acaba adet geciktirici ilaç kulansam bise olur mu
Doktor ne diyo ona sor fikir al bisey der yani şunu kullan bunu al felan demiştir o zamanBaşka güne erteleyemiyorum da geciktirici kullanayım dedim ins bi zararı olmaz daha önce kullanmadım
Canim bence mutlaka doktor anliyordur ama dogruyu soyleyip soylememek tamamen doktorun insafına kalmisarkadaslar merakımı mazur görün de ben bırsey soracam dıyelım kı dıktırdınız ama o gecede ılıskıde kan gelmedı sızı doktora goturduler neden kan gelmedı dıye o muayenede bellı oluyormu dıktırdıgınız yoksa zar esnek ondan dolayımı yırtılmamıstır dıyolar
Yok artık daha neler işlem olduğun ilk iki hafta hasta ol sonra adet sancin çok olsun üst uste gelmiş olsun herşey bir ayı bulur zaten zaman çabuk geciyoKızlar yine ben4 martta işlem olacağım . Ya aklıma bisey geldi De , özel hastaneler kolu bilerek alçıya aldırır mı? Parayla falan bişeyler uydurup Bu süreçte kolumu bahane ederek hem haraketlerimi kısıtlamış olurum hem nişanlımı kendimden uzak tutmuş olurum veya daha iyi bi fikri olan var mı delirdim de ben bi miktarrr.
Canım sürekli neden bakıyorsun ki bakma bence ben cesaret edip bakamam tutmuş demişse tutmuştur yine git görün başka doktora ama sen bakma ne olur ne olmazKızlar ben işlem oldum 3 ay filan oldu doktorumda tutmuş dedi emin olmak adına başka doktora muayene olmayı düşünüyorum ama bu süreçte sürekli açıp bakıyorum aynadan sizce bu zara zarar verir mi esnetir filan mi
Bende 14 Mart gidicem regl im sancım çok falan dicemKızlar yine ben4 martta işlem olacağım . Ya aklıma bisey geldi De , özel hastaneler kolu bilerek alçıya aldırır mı? Parayla falan bişeyler uydurup Bu süreçte kolumu bahane ederek hem haraketlerimi kısıtlamış olurum hem nişanlımı kendimden uzak tutmuş olurum veya daha iyi bi fikri olan var mı delirdim de ben bi miktarrr.
Hangi doktora gidicenBende 14 Mart gidicem regl im sancım çok falan dicem
Ya bilmiyorum psikolojik olarak çok yıprandım inanın gücüm kalmadı bu içimdeki korku endişe hiç gitmiyobilmiyorum sadece ven de mi oldu bu ama işlemi olmakla da bitmiyo bu iş çok yiprandimCanım sürekli neden bakıyorsun ki bakma bence ben cesaret edip bakamam tutmuş demişse tutmuştur yine git görün başka doktora ama sen bakma ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?