Eğer olmuş dediyse sen dikkat et bisey olmaz korkmaYa bilmiyorum psikolojik olarak çok yıprandım inanın gücüm kalmadı bu içimdeki korku endişe hiç gitmiyobilmiyorum sadece ven de mi oldu bu ama işlemi olmakla da bitmiyo bu iş çok yiprandim
TurgayHangi doktora gidicen
Bu doktoru da ne çok duyuyorum o kadar iyi mi yoksa adı var diye mı gidiliyoTurgay
Bunu b3nde merak ediyorumBen daha once de sormustum ama cevap alamadim kizlar uzun zamandir burayi takip edenlere soruyorum. Tuttu denilip kanamasi olmayan oldu mu hic kalicida ?
Esnekse eğer kontrolde doktor tekrar müdahale ediyor ama normal kızlıksa ve tutmuşsa kanama olurBu domtor
Bu doktoru da ne çok duyuyorum o kadar iyi mi yoksa adı var diye mı gidiliyo
Peki benim gibi kabızlık çeken var mi ki nasıl aştılar bu süreci kanama oldu mu dikişlerdeEsnekse eğer kontrolde doktor tekrar müdahale ediyor ama normal kızlıksa ve tutmuşsa kanama olur
Katı şeyler yeme ve hala yaşıyormusun kabızlıkPeki benim gibi kabızlık çeken var mi ki nasıl aştılar bu süreci kanama oldu mu dikişlerde
Şu an yaşamıyorum ilk gün olmuştu sonra ilaç aldim ama kanamam oldu doktora sordum birsuru dikiş atıyoruz onlardan biri açılmış olabilir dedi tutmadı diye çok korkuyorumKatı şeyler yeme ve hala yaşıyormusun kabızlık
Ilk gün oldu bu sonra bi daha olmadı ama ben cok korkuturum önemli bibyerdeki dikiş açılmıştır diyeKorkma ilk bi kaç gün kanama zaten olabiliyor belki kabızlıgından kaynaklı bile değildir içini ferah tut bundan sonra olmamaya dikkat et yeter canım
Ben akintin var mi kısmını anlamadım akıntı herkeste olur onla onun ne alakası var önemli olan kuru tutmaya çalışmak ve sadece iğne kısmı biraz korkutuyo insanı uyuşunca hiçbirşey hissetmicehissetmiceksin ve aşırı bi ağrın da olmivaj zaten ağrı kesici vermesi lazım aman aman sancılar olmucak yan otur üstüne baskı yapma eğilme fazla ağır kaldırma iki haftaya zaten hissetmiyosun bisey artıkkızlar 4 mart için harun özkandan randevu aldım . akıntın varmı diye sordu bir ilaç söyledi onu kullan dedi . 9.30 gibi giricem 11 de cıkarsın dedi hastaneden de 12 de cıkarsın dedi . içim titriyor lütfen bana dua edin sonraki aşamadan çok korkuyorum bakımdangüçlü olmaya çalışıyorum da bitik gibiyim. allah yardımcımız olsun
bilmiyorum canım öyle söyledi islem sırasında onem teskil ediyor mu anlamadım.Ben akintin var mi kısmını anlamadım akıntı herkeste olur onla onun ne alakası var önemli olan kuru tutmaya çalışmak ve sadece iğne kısmı biraz korkutuyo insanı uyuşunca hiçbirşey hissetmicehissetmiceksin ve aşırı bi ağrın da olmivaj zaten ağrı kesici vermesi lazım aman aman sancılar olmucak yan otur üstüne baskı yapma eğilme fazla ağır kaldırma iki haftaya zaten hissetmiyosun bisey artık
İşlem sırasında dezenfekte ediliyor akinti olması imkansız belli bir süre akıntı bile olmuyo hattabilmiyorum canım öyle söyledi islem sırasında onem teskil ediyor mu anlamadım.
Ona bakma teknik herkesin farklı benimde 40 dakka sürdübide bu doktorun islemii en az 40 dakika sürüyor . herkesin daha kısa sürmüş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?