Ya bilmiyorum psikolojik olarak çok yıprandım inanın gücüm kalmadı bu içimdeki korku endişe hiç gitmiyobilmiyorum sadece ven de mi oldu bu ama işlemi olmakla da bitmiyo bu iş çok yiprandim
Eğer olmuş dediyse sen dikkat et bisey olmaz korkma

Ben daha once de sormustum ama cevap alamadim kizlar uzun zamandir burayi takip edenlere soruyorum. Tuttu denilip kanamasi olmayan oldu mu hic kalicida ?

Korkma ilk bi kaç gün kanama zaten olabiliyor belki kabızlıgından kaynaklı bile değildir içini ferah tut bundan sonra olmamaya dikkat et yeter canım

Rabbim şu çabalarımızı çaresizliğimizi görür bizi affeder yanımızda olur inşallah. Dualarımım başında hep bu illetten kurtulmak var. Kurtulduktan sonrada affetmesi için dua edicem

kızlar 4 mart için harun özkandan randevu aldım . akıntın varmı diye sordu bir ilaç söyledi onu kullan dedi . 9.30 gibi giricem 11 de cıkarsın dedi hastaneden de 12 de cıkarsın dedi . içim titriyor lütfen bana dua edin sonraki aşamadan çok korkuyorum bakımdan güçlü olmaya çalışıyorum da bitik gibiyim. allah yardımcımız olsun

Korkma ilk bi kaç gün kanama zaten olabiliyor belki kabızlıgından kaynaklı bile değildir içini ferah tut bundan sonra olmamaya dikkat et yeter canım
Ilk gün oldu bu sonra bi daha olmadı ama ben cok korkuturum önemli bibyerdeki dikiş açılmıştır diye

Ben akintin var mi kısmını anlamadım akıntı herkeste olur onla onun ne alakası var önemli olan kuru tutmaya çalışmak ve sadece iğne kısmı biraz korkutuyo insanı uyuşunca hiçbirşey hissetmicehissetmiceksin ve aşırı bi ağrın da olmivaj zaten ağrı kesici vermesi lazım aman aman sancılar olmucak yan otur üstüne baskı yapma eğilme fazla ağır kaldırma iki haftaya zaten hissetmiyosun bisey artık

bilmiyorum canım öyle söyledi islem sırasında onem teskil ediyor mu anlamadım.

bide bu doktorun islemii en az 40 dakika sürüyor . herkesin daha kısa sürmüş sanırım

Kizlar kontrole gittim hoca tutmus dedi ,herhamgi bir.kontrole de cagirmedi ama usteki dikisler tutmus ve kaynamis ama asagi dogru dikisler duruyor ve minik iki delik daha var mercimek kadar normal mi ,sordugumda ben bile zor anliyorum kimse anlamaz dedi ama kafam cok karisik

Kızlar bende bugun muayneye gittim. Doktor düğünden 2-3 gün önce gel dikelim 8-10 dakka sürüyor istersende eve koşarak git düğnünde de takla at hiç bir şekilde esneme dikiş atma falan olmaz dedi. Yani kalıcı diktirip birsürü eziyetini çekiyorsunuz değmez bence diktirmeyi düşünenlere geçiciyi öneriyorum bilginize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…