- 2 Şubat 2020
- 22
- 2
- 6
- 35
Hangi doktor dedi bilgilendirmen için teşekkür ederiz tutmazsa karaları bağlamamıza gerek yok demekkiKızlar bende bugun muayneye gittim. Doktor düğünden 2-3 gün önce gel dikelim 8-10 dakka sürüyor istersende eve koşarak git düğnünde de takla at hiç bir şekilde esneme dikiş atma falan olmaz dedi. Yani kalıcı diktirip birsürü eziyetini çekiyorsunuz değmez bence diktirmeyi düşünenlere geçiciyi öneriyorum bilginize.....
Kayseride ömer bayrak isminde çok ünlü bi doktor. Kalıcı çok sıkıntılı yan otur ağır kaldırma acısı desen cabası daha. Bide tuttu tutmadı stresi aynı şeyleri sil baştan yaşa allah göstermesin bide tutmazsa ikinci vurgunu yemiş olur insanHangi doktor dedi bilgilendirmen için teşekkür ederiz tutmazsa karaları bağlamamıza gerek yok demekki
Canım hangi doktordu ? Tutmuş demiş bence merak etme yada istersen için rahatlasın diye başka bir jinekologa da gitKizlar kontrole gittim hoca tutmus dedi ,herhamgi bir.kontrole de cagirmedi ama usteki dikisler tutmus ve kaynamis ama asagi dogru dikisler duruyor ve minik iki delik daha var mercimek kadar normal mi ,sordugumda ben bile zor anliyorum kimse anlamaz dedi ama kafam cok karisik
kaç gün oldu ki? o alttaki dikiş ipleri de düser bence telaş yapmaTurgay bey
Canım esnekse nasıl tekrar müdahale ediyor doktor ?Esnekse eğer kontrolde doktor tekrar müdahale ediyor ama normal kızlıksa ve tutmuşsa kanama olur
Keşke 1 hafta dayansa 2-3 gün çok az benim içinKızlar bende bugun muayneye gittim. Doktor düğünden 2-3 gün önce gel dikelim 8-10 dakka sürüyor istersende eve koşarak git düğnünde de takla at hiç bir şekilde esneme dikiş atma falan olmaz dedi. Yani kalıcı diktirip birsürü eziyetini çekiyorsunuz değmez bence diktirmeyi düşünenlere geçiciyi öneriyorum bilginize.....
Kınadan bir gün önce gidersen 4 güne kadar dayanırmış zatenKeşke 1 hafta dayansa 2-3 gün çok az benim için
Ben zaten Kayseri'de yaşamıyorum ama çok yakınım düğünüm de kendi yaşadığım şehirde olmayacak dayanır mı kiKınadan bir gün önce gidersen 4 güne kadar dayanırmış zaten
Haziranın sonu benim kiKizlarrr 3 bucuk ayim kaldı . Umarım herşey Skntisiz olur . Benden önce evlenecek ilişki yasayacak olan ve gecici olacak kişiler var mı ???
Bunu doktora sormak lazım muhakkak vardır bir çözümüBen zaten Kayseri'de yaşamıyorum ama çok yakınım düğünüm de kendi yaşadığım şehirde olmayacak dayanır mı ki
Yavrum bilmiyorum ya baya ortada dikis altta uste delik var sen yaptirmis miydin?kaç gün oldu ki? o alttaki dikiş ipleri de düser bence telaş yapma
Nasıl görüyorsunuz ya benim 17 gün oldu yapılalı açıp bakilabiliyo mu oyleYavrum bilmiyorum ya baya ortada dikis altta uste delik var sen yaptirmis miydin?
35gun oldu benimNasıl görüyorsunuz ya benim 17 gün oldu yapılalı açıp bakilabiliyo mu oyle
Yani kısmen yaptırdım tutmadı benimki bunu çok söylemek istemiyorum telaş yapan kızlar olmasın diye tekrar yaptıracağım smdi. Forumdaki yazıları okudum ben baya 40. Gün dikişi tutan fln olmuş açıp bakmak çok iyi değil doktor da tutmuş demiş sana o yüzden telaş yapma diyorumYavrum bilmiyorum ya baya ortada dikis altta uste delik var sen yaptirmis miydin?
Nere de olacaksın geciciyi? Benim de dügün hazıran ortasıKizlarrr 3 bucuk ayim kaldı . Umarım herşey Skntisiz olur . Benden önce evlenecek ilişki yasayacak olan ve gecici olacak kişiler var mı ???
Peki nasil oldu bisey hissediyo musun normal oturup kalkabiliyo musun artık kabızlık felan çektin mi35gun oldu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?