Hangi doktor dedi bilgilendirmen için teşekkür ederiz tutmazsa karaları bağlamamıza gerek yok demekki

Hangi doktor dedi bilgilendirmen için teşekkür ederiz tutmazsa karaları bağlamamıza gerek yok demekki
Kayseride ömer bayrak isminde çok ünlü bi doktor. Kalıcı çok sıkıntılı yan otur ağır kaldırma acısı desen cabası daha. Bide tuttu tutmadı stresi aynı şeyleri sil baştan yaşa allah göstermesin bide tutmazsa ikinci vurgunu yemiş olur insan

Canım hangi doktordu ? Tutmuş demiş bence merak etme yada istersen için rahatlasın diye başka bir jinekologa da git

Keşke 1 hafta dayansa 2-3 gün çok az benim için

Kızlar benim naçizane bir tavsiyem var eşine bakire olduğunu göstermek amacı ile bu işlemi olmak isteyenlere , hiç bence ne paranızı ne kendinizi kasmayın böyle işlemler için.
Eşinizle cinsel ilişkiye girme işinizi bir şekilde adetinizin son gününe veya ilk gününe denk getirin aynı kızlık zarı bozuluyormuşcasına kanasın. Biraz da kasın kendinizi zorlansın ilişki esnasında. Benim bir kaç arkadaşım bu şekil yaptı. Hiç birinin kocası da anlamadı anlamazlar da zaten o kızlık zarı öyle anlattıkları gibi hissedilebilecek bir şey değil. Neticede kızlık zarınızı diktirip de bakireyim deseniz de aynı derecede kandırma oluyor bu şekilde yapsanız da aynı kandırma. Yani işin ahlaki kısmınds değişen bir şey yok en azından paranız çöpe gitmesin .

Kizlarrr 3 bucuk ayim kaldı . Umarım herşey Skntisiz olur . Benden önce evlenecek ilişki yasayacak olan ve gecici olacak kişiler var mı ???

Yavrum bilmiyorum ya baya ortada dikis altta uste delik var sen yaptirmis miydin?
Yani kısmen yaptırdım tutmadı benimki bunu çok söylemek istemiyorum telaş yapan kızlar olmasın diye tekrar yaptıracağım smdi. Forumdaki yazıları okudum ben baya 40. Gün dikişi tutan fln olmuş açıp bakmak çok iyi değil doktor da tutmuş demiş sana o yüzden telaş yapma diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…