Sen kimde olmustun canimYani kısmen yaptırdım tutmadı benimki bunu çok söylemek istemiyorum telaş yapan kızlar olmasın diye tekrar yaptıracağım smdi. Forumdaki yazıları okudum ben baya 40. Gün dikişi tutan fln olmuş açıp bakmak çok iyi değil doktor da tutmuş demiş sana o yüzden telaş yapma diyorum
Yok canim hala yan oturuyorum ,duz oturdugum zaman belki de psikolojik bilemiyorum ama batma vs oluyorPeki nasil oldu bisey hissediyo musun normal oturup kalkabiliyo musun artık kabızlık felan çektin mi
Doktor bisey demedi mi normal oturabilirsin felan diye bide bir ayda mi baktın bir buçuk ayı buldu mu benim bir ay alunca gitmek istiyorum doktora bakılır mi ki yani tutup tutmadığıYok canim hala yan oturuyorum ,duz oturdugum zaman belki de psikolojik bilemiyorum ama batma vs oluyor
Bunu bende merak ettimBu yaptıranlar yakında düğün olanlar lütfen olumlu olumsuz sonuç yazsın..
Bir de işlemden sonra ağda yasak epilasyonu lazer mi jilet mi neyle yapıyorsunuz zarar gelmemesi açısından soruyorum
O kadar az kan çıkmasına üzüldümSelamlar ben eski üyelerden bu sayfaların müdavimiydim 2018 de Harun Özkan’a yaptırdım kabızda oldum yoruldumda ağda yapmadım epilasyon kullandım başka bi arkadaşım yaptırdıktan sonra pilatese gitmişti o derece sağlamdı çok şükür bi zarar vermemişim tutmuştu yani Harun Özkan çok minik açıklık bırakıyomuş toplu iğnenin İğne tarafının ucu kadar kontrole gittiğim başka bir doktor direk anlamıştı hymenoplasti olduğunu mümkün değil kanamaz çok acı çekersin demişti kahroldum tabi artık saldım gitti dedim nolacaksa olsun düğünüm oldu Çok zorlandım o gece çok ağladım acıdığı için iki üç gün denedik biz :) kanama oldu çok dolu dolu kan beklemeyin sanki bi yere sürtmüşsünüz bi yerinizi de zedelenmiş olunca peçeteye silik silik kan gelir ya öyle bi kanama ama zaten dar olması yetiyor Paranız varsa Harun beyi tavsiye ediyorum hastanede yapıyor baya steril ameliyat olur gibi oluyorsunuz. Yatırıp geceyi atlatıp kayboluyosunuz ortadan diye düşünmeyin bende öyle düşünüp kızıyodum niye yazmıyorlar diye ama başka telaşlar başlıyor bebek istiyosun bu sefer onun telaşı başlıyor inşallah hepiniz o aşamalara gelirsiniz unutursunuz bütün geçmişi bu yaşadıklarınızı
Herkeste aynı olacağını sanmıyorumO kadar az kan çıkmasına üzüldüm
İlk üç yapısta da geldi falan yazan var , yarım fincan bardağı geldi yazan var . Yeterince geldi yazan var . İlkinden fazla geldi yazan var . Bilmiyorum ki herkesin o yüzden farklı benceAkmasını beklemeyin öyle yazanlar var mı bilmiyorum aktı durduramadık falan yazan var mı
Benimde o civarlar canm. Geciciyi kime olacaksinHaziranın sonu benim ki
Izmir de ozlem gultekine . Sen ?Nere de olacaksın geciciyi? Benim de dügün hazıran ortası
Kayseri ömer bayrakBenimkide
Benimde o civarlar canm. Geciciyi kime olacaksin
Hayırlısı olsun canm insallah mutlu sonuçlar alacagizKayseri ömer bayrak
İnşallah canım kimiside çok abartıyor açık kalp amaliyatı olacak gibi evrene neyin sinyalini verirsen o olurmuş. İçimizi ferah tutup hazasız kurtulacağımıza inanalımHayırlısı olsun canm insallah mutlu sonuçlar alacagiz
Ben gecici değil kalıcı olucam bu carsambaIzmir de ozlem gultekine . Sen ?
Haberlerini bekliyorum senin canimBen gecici değil kalıcı olucam bu carsamba
peki ilk gece zorlamadan sonra rahatladın mı? ağrıların ne kadar devam etti canım?Harun Özkan 3 kat flep yapıyo o yüzden duvar gibi oluyo zaten çok kalın olduğu için olabilir yazmıştım zaten çok zorlandığımızı da. İki kat flep belki daha çok kanar ya da tek kat flep. Üç katın avantajı tutmama ya da kendiliğinden yırtılma durumu olmuyor pilates yapanlar vardı Harun Özkan’a yaptırıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?