hmm canım inşallah kanar ya bende ne yapcami bilmiyorum ilişkim var uzun süredir ona bu durumu acikladim kabul etti ama evlenince başına kalkmasından çekiniyorum
Para verecek misin tekrar yoksa daha önce yaptırmıs mıydın ondan mı tekrar gidiyosun canım bende mustafa alihanoğluna gidicem 4 ayım kaldı düğünüme
Benimde ağustosda bende işlem yaptırdım inşallah tutmuştur çok tedirginim

Senin ne kadar oldu canim benim 5hafta bitti,aynanin karsisinda dudaklari kenara cekerek , fener ya da filashla cekebilirsun on kameradan cektikten sonra atar misin merak ettim

Senin ne kadar oldu canim benim 5hafta bitti,aynanin karsisinda dudaklari kenara cekerek , fener ya da filashla cekebilirsun on kameradan cektikten sonra atar misin merak ettim
size ne kadar mal oldu acaba, memnun musunuz. görebilir miyim, düşünmekten duramıyorum bu durumu geceleri.

Whatsaptan yazdiginizda direk fiyat listesini yolluyorlar ihtiyaca gore belirleyebilirsiniz . daha evlenmedigim icin sonuc nedir bilemiyorum

Evet tabı tuttu canım benım 9 kasımda ıslem yaptırmıştım
Peki nasıl oldu süreç bende yaptırdım 22 gun oldu olalı benden bir tane ip düştü başkada bisey olmadı sanki bi işlem yokmuş gibi hissediyorum orda ve kabız olmuştum ilk baş kan gelmişti biraz tutmama ihtimali var mıdir ki

Ya bende bişey dicem 2,5 ay bitti benimde ama ben hala üzerine çok oturunca oraya baskı yapan bişey giyince çok sızlıyor bu sadece bende mi böyle ya

Ya bende bişey dicem 2,5 ay bitti benimde ama ben hala üzerine çok oturunca oraya baskı yapan bişey giyince çok sızlıyor bu sadece bende mi böyle ya
Benim 22 gün oldu bende oyle hissediyorum 3 ayı biliyo kendini toplaması diyolar hatta kimisi piskolojik aciyomus gibi geliyo diyo

Para verecek misin tekrar yoksa daha önce yaptırmıs mıydın ondan mı tekrar gidiyosun canım bende mustafa alihanoğluna gidicem 4 ayım kaldı düğünüme
Kuzum benim senden sonra düğün güzel haberle dön ama kesin dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…