Para verecek misin tekrar yoksa daha önce yaptırmıs mıydın ondan mı tekrar gidiyosun canım bende mustafa alihanoğluna gidicem 4 ayım kaldı düğünümeIzmir de ozlem gultekine . Sen ?
hmm canım inşallah kanar ya bende ne yapcami bilmiyorum ilişkim var uzun süredir ona bu durumu acikladim kabul etti ama evlenince başına kalkmasından çekiniyorum
Benimde ağustosda bende işlem yaptırdım inşallah tutmuştur çok tedirginimPara verecek misin tekrar yoksa daha önce yaptırmıs mıydın ondan mı tekrar gidiyosun canım bende mustafa alihanoğluna gidicem 4 ayım kaldı düğünüme
canimresim atsam bakar misin icim hic rahat degilEvet tabı tuttu canım benım 9 kasımda ıslem yaptırmıştım
Resim nasıl çekiyorsunuz ya ? Bende çekmek istiyorum açıklık ne kadar diye merak ediyorumcanimresim atsam bakar misin icim hic rahat degil
size ne kadar mal oldu acaba, memnun musunuz. görebilir miyim, düşünmekten duramıyorum bu durumu geceleri.Senin ne kadar oldu canim benim 5hafta bitti,aynanin karsisinda dudaklari kenara cekerek , fener ya da filashla cekebilirsun on kameradan cektikten sonra atar misin merak ettim
Peki nasıl oldu süreç bende yaptırdım 22 gun oldu olalı benden bir tane ip düştü başkada bisey olmadı sanki bi işlem yokmuş gibi hissediyorum orda ve kabız olmuştum ilk baş kan gelmişti biraz tutmama ihtimali var mıdir kiEvet tabı tuttu canım benım 9 kasımda ıslem yaptırmıştım
görme imkanım var mı acabaWhatsaptan yazdiginizda direk fiyat listesini yolluyorlar ihtiyaca gore belirleyebilirsiniz . daha evlenmedigim icin sonuc nedir bilemiyorum
Benim 22 gün oldu bende oyle hissediyorum 3 ayı biliyo kendini toplaması diyolar hatta kimisi piskolojik aciyomus gibi geliyo diyoYa bende bişey dicem 2,5 ay bitti benimde ama ben hala üzerine çok oturunca oraya baskı yapan bişey giyince çok sızlıyor bu sadece bende mi böyle ya
Bnde çok bakıyorumKızlar ben işlem oldum 3 ay filan oldu doktorumda tutmuş dedi emin olmak adına başka doktora muayene olmayı düşünüyorum ama bu süreçte sürekli açıp bakıyorum aynadan sizce bu zara zarar verir mi esnetir filan mi
Kuzum benim senden sonra düğünPara verecek misin tekrar yoksa daha önce yaptırmıs mıydın ondan mı tekrar gidiyosun canım bende mustafa alihanoğluna gidicem 4 ayım kaldı düğünüme
Çok acıyo ya anlatamamBenim 22 gün oldu bende oyle hissediyorum 3 ayı biliyo kendini toplaması diyolar hatta kimisi piskolojik aciyomus gibi geliyo diyo
Ne kadar oldu senin olalıÇok acıyo ya anlatamam
11. Hafta dolmak üzere canımNe kadar oldu senin olalı
Iki ay olmuş hala aciyo mu11. Hafta dolmak üzere canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?