Üstüne oturunca çok dar giyince spor yapınca falan anlamadımNeden acıyor ki baya da olmuş geçmiş olması lazım
Tam gününü söyledim sana eğerki fırsat bulursam bekletmeden dönüş yapıcam kuzum sadece vakit yaklaştıkca stres oluyorumKuzum benim senden sonra düğüngüzel haberle dön ama kesin dön
Merak etme her şey güzel olacak Allah ın izniyle ben de korkuyorum ama yapacak bir şey yok tek çaremiz canımTam gününü söyledim sana eğerki fırsat bulursam bekletmeden dönüş yapıcam kuzum sadece vakit yaklaştıkca stres oluyorum
Üstüne oturunca çok dar giyince spor yapınca falan anlamadım
Canim doktor fazlasida zararli demisti bana bence 3 haftan doldugunda birakmalisinKızlar benim 19. Günüm pansumanı 3 hafta yapın yazıyor kağıtta. 3 hafta mı yapayım yok sa 1 ay mı sizce
Tam 21 gün yap doktor öyle diyorKızlar benim 19. Günüm pansumanı 3 hafta yapın yazıyor kağıtta. 3 hafta mı yapayım yok sa 1 ay mı sizce
Bıraktım zaten canımAma bence daha spor yapma tam üstüne zaten oturma bence illaki acır hafif 3 4 aya anca toparlar
Canim doktor fazlasida zararli demisti bana bence 3 haftan doldugunda birakmalisin
Sağol canım o zaman perşembe bırakayımCanim doktor fazlasida zararli demisti bana bence 3 haftan doldugunda birakmalisin
Sağol canımTam 21 gün yap doktor öyle diyor
Bence doktorun dedigi gibi yap canım günde tek sefere indirBenim sprey şeklinde 23 gün oldu sabah akşam düzenli yapıyorum mikrop kapmasın diye aslında 15 güne kadar iki kere yap dedi sonra tek gün yap dedi ama ben korkudan mikrop kapar diye devam ediyorum sizce napim
Bence benim önerdiğin ilacı kullan ne ağrı ne şancı direk tuvalete çıkarıyo karnında ağrı da olmuyoKızlar islemi oldum yaklaşık 2 saat önce suan hafif yanma var . Kabızlıktan çok korkuyorum şurup sadece gaz yapıyor suan ve karnımda sancı yapıyo bu durum geçer mi etkisini göstermesi ne kadar sürüyor bu dublahacın?
Sordum ve indirdim evet tek yeterli su an dediBence doktorun dedigi gibi yap canım günde tek sefere indir
Bilinçaltıdır muhtemelen söyleyin kurtulun kızlar ya gerçekten seven insan sorun etmiyor hiç çektiklerinize değmeyecek inanınGünaydın Kızlar bu gece çok korkunc bir rüya gördüm evlenmişim ve ilişki yaşıyorum Kan gelmiyo eşim anlıyor ve kıyametler kopuyor
Rüya çok korkunctu ve gercek gibiydi aslında bu konuyu hic düşünmüyorum ama neden böyle bir rüya gördüm acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?