- 5 Mart 2020
- 141
- 37
- 18
Piskolojik sen düşünmesen de bilinç altında aklımda demekkiGünaydın Kızlar bu gece çok korkunc bir rüya gördüm evlenmişim ve ilişki yaşıyorum Kan gelmiyo eşim anlıyor ve kıyametler kopuyor
Rüya çok korkunctu ve gercek gibiydi aslında bu konuyu hic düşünmüyorum ama neden böyle bir rüya gördüm acaba :/
Ankarada kalıcı yapan yok. Kandırıyorlar ben oldum tutmadı. İstanbul da turgay var ona oldum tuttu. İstanbul a gitmeye çalış. Orda iyi doktorlar varVe bu işlem ne kadar sürede tutar, çünkü en fazla 2 ayım var
İrfan doktor varmış sanırım bi onu gördüm onun hakkında bilginiz var mıAnkarada kalıcı yapan yok. Kandırıyorlar ben oldum tutmadı. İstanbul da turgay var ona oldum tuttu. İstanbul a gitmeye çalış. Orda iyi doktorlar var
İrfan Tarhan a bir arkadaş kalıcı işlem oldu doktor tuttu dedi ama kız yine de üzerine geçici yapmasını istedi bir kaç gün önceden. O da geçici ile mi kanadı kalıcı ile mi bilmiyorİrfan doktor varmış sanırım bi onu gördüm onun hakkında bilginiz var mı
Bilmiyorum canım ben gökçen erdoğanda oldum bir tek onu biliyorum.İrfan doktor varmış sanırım bi onu gördüm onun hakkında bilginiz var mı
Gördüm yazını okudumBilmiyorum canım ben gökçen erdoğanda oldum bir tek onu biliyorum.
Ben beş gün olarak okudum en geçKızlar geçici en uzun ne kadar dayanır bilginiz var mı? Sanki bir yerde iki haftalık geçici olduğunu da okudum da tam hatırlamıyorum ☹
Geçmiş olsun bir işte çalışıyor muydunBakım konusuna gelince bana dedi ki asla su değdirme büyük tuvaletten sonra oraya gelmeyecek şekilde yıkayabilirsin dedi . Tuvalette bacaklarını bitisip otur dedi bir haftada dikişler kaynayacak dedi Pansuman yok bi antibiyotik bi agrı kesici verdi . Kabız şurubu da ben kendiliğmden aldım . Küçük adımlar at zıplama şiddetli öksürme hapşurma dedi . Yan oturma zarar verir mi dedim hayır dedi o islemine güvenmeyen kimselerin uydurduğu bişe dedi ama zaten istesen de üstüne oturamıyorsun. Henüz büyük tuvalette çıkmadım ve suan hiç kanamam olmadı ama 5,6 gün sızıntı şeklinde kanaman olabilir dedi ve uyurken ayaklarımı bağlıyorum çok açarak uyuduğum için . Şuanlık psikolojik olarak biraz daha rahatım insallah tutar bana çok dua edin bakın size bu kadar detay anlattım :)) çünkü bu son şansımİnsallah tutar lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnnn
Evet ama izin aldım ben bir haftaGeçmiş olsun bir işte çalışıyor muydun
Çok geçmiş olsunBakım konusuna gelince bana dedi ki asla su değdirme büyük tuvaletten sonra oraya gelmeyecek şekilde yıkayabilirsin dedi . Tuvalette bacaklarını bitisip otur dedi bir haftada dikişler kaynayacak dedi Pansuman yok bi antibiyotik bi agrı kesici verdi . Kabız şurubu da ben kendiliğmden aldım . Küçük adımlar at zıplama şiddetli öksürme hapşurma dedi . Yan oturma zarar verir mi dedim hayır dedi o islemine güvenmeyen kimselerin uydurduğu bişe dedi ama zaten istesen de üstüne oturamıyorsun. Henüz büyük tuvalette çıkmadım ve suan hiç kanamam olmadı ama 5,6 gün sızıntı şeklinde kanaman olabilir dedi ve uyurken ayaklarımı bağlıyorum çok açarak uyuduğum için . Şuanlık psikolojik olarak biraz daha rahatım insallah tutar bana çok dua edin bakın size bu kadar detay anlattım :)) çünkü bu son şansımİnsallah tutar lütfen dualarınızı eksik etmeyinnnnnn
6 binÇok geçmiş olsunÜcreti ne kadardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?