Bilinçaltıdır muhtemelen söyleyin kurtulun kızlar ya gerçekten seven insan sorun etmiyor hiç çektiklerinize değmeyecek inanın
Söyledim ben de yaptırmıştım işlem şu an eskisinden de daha iyiyiz psikolojimi de beraber düzelteceğimizi söylüyor ve en ufak bir art niyet olduğunu da düşünmüyorum. O yüzden diyorum seven hiçbir şekilde gidemez çok mücadele etti ama gidemedi. Yine de kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapın. Ama inanın çektiklerinize değmiyor.Sen söyledinmi ? işlem yaptırdım o yüzden söylemeyi düşünmüyorum
Ayy çok sevindim adamın dibiymiş. Sen de onu el üstünde tut ayrılma sakın çok sev, say onun gibisini daha da bulamazsın vallahi.Söyledim ben de yaptırmıştım işlem şu an eskisinden de daha iyiyiz psikolojimi de beraber düzelteceğimizi söylüyor ve en ufak bir art niyet olduğunu da düşünmüyorum. O yüzden diyorum seven hiçbir şekilde gidemez çok mücadele etti ama gidemedi. Yine de kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapın. Ama inanın çektiklerinize değmiyor.
Harun hoca kaliteli bir adam tutuyor onunda kesin ama keşke biraz ucuz olsaydı ya herkes yaptırabilseydi.kızlar Herkese merhaba tam detay anlatmayanlara sinir oluyordum o yüzden ben anlatmak istedim :) uzun sure forumu okudum önce Turgay’a gidecektim ama daha sonra Harun’a karar verdim. Ve dün islemi oldum . Tek başıma gittim . Saat 10 gibi oradaydım bir saate yakın islem sürdü . 12.30 gibi cıktım hastaneden . Özel bir hastanede oldu işlem. İceri girdim rengim sapsarıydı titriyordum korkudan hoca ve bir hemşiresi yanıma geldi odasına geçtik yarım saat benle konustu beni o kadar rahatlattı ki size anlatamam Bilgisayarını açtı tek tek islemi nasıl yaptığını anlattı resimler gösterdi . Girişte gerçek bilgilerimi aldılar ama merak etme bu geçersiz buradan çıktığında hiç bi resmiyete geçmez dediler . Sonra bana bi oda verdiler orda üstümü çıkardım ameliyathane önlüğü giydirdiler sedyeyle ameliyathaneye gittim ama korkunc bi andı . Ağladım sürekli bana çok iyi davrandılar ve rahatlattılar sürekli hic biri de yapmacık gelmedi bana 5 kişi vardı ameliyathane de hepsi bayandı Allah hepsinden razı olsun . Sonra ben cok kasıldıgım ve ağladığım için vajinaya igne yapıldı onu hisettim sonra hemen kolumdan yarı bayıltılar uyumuşum bi süre uyandığım da işlem hala sürüyordu son bi ipin geçtiğini filn hissettim işlemden önce de sonrada doktor kaç kere yanıma gelip elimi tuttu . Yaşlı bi adam olduğu için ben hiç utanmadım . Sonra işlem bitti doktora kontrole gelemicegimi söyledim . Gelmene gerek yok dedi ama ben kontrol olmak istiyorum dedim Oda İstanbul’dan ne zmaan gidiyorsun dedi ve 14 marta yani işlemimin 9.gününde gel bi bakalım dedi . Öncesini ve sonrasını fotoğraf makinasıyla cekti kontrole geldiğinde gostericm dedi . Sonra odaya çıktım bana serum şeklinde agrı kesici verdiler ve taksiye binip olay yerinden uzaklaştım
Zaten normalde vajinusmus bu şekilde dar olmasından da kaynaklı heeBen vajinusmus olmaktan korkuyorum vala bu psikolojiyle iliskiye nasıl girerim Allah bilir
Vallahi öyle kuzum gerçektenAyy çok sevindim adamın dibiymiş. Sen de onu el üstünde tut ayrılma sakın çok sev, say onun gibisini daha da bulamazsın vallahi.
Zaten normalde vajinusmus bu şekilde dar olmasından da kaynaklı hee
Sanmam canım o farklı psikolojik bir hastalık darlıkta etkili tabi, ama sonuçta et bu salınca yırtılır her türlü.Ay öyle deme yaaa yasarmıyım öyle bişe acaba☹
Ben haftaya ankarada meral sönmezere yaptırmayı düşünüyorum randevuda aldımHanımlar merhaba. Bende dikim işlemi düşünüyorum. Ankara’da bir çok yer araştırdım ama kalıcı olarak pek olumlu şeyler okumadım güven vermedi. Turgay beyi düşünüyorum her şey iyi güzel de nereye girsem Turgay bey yazıyor. Bu kadar fazla olumlu durum da açıkçası kafamı kurcalamıyor değil. Hesapların gerçekliğinden emin olamıyorum. Yine de gidip görüşmeyi düşünüyorum. İşlemi yıl sonuna doğru yaptıracağım. Benimle aynı durumda olan var mi? Açıkçası biraz cesarete ihtiyacım var
Ben yaptırdım iki sene önce Ebru zülfikaroğluna hem boş yere o kadar para verirsin hem de çektiğin eziyete değmez yapamıyor geçici yapıyor düğünden önce gel diyor tekrar yapıyor ve ücret alıyor.Ebru zülfikaroğlunda son dönemde yaptıran oldu mu ya da yapan birilerini biliyo musunuz
Anladım sağolasın bilgi için uyarı için tekrar yaptırdın mıBen yaptırdım iki sene önce Ebru zülfikaroğluna hem boş yere o kadar para verirsin hem de çektiğin eziyete değmez yapamıyor geçici yapıyor düğünden önce gel diyor tekrar yapıyor ve ücret alıyor.
Canım hepsi son kontrole dugunden önce yani gidip öle sonuç almış diye biliyorum bence istanbula gidebilme şansını zorlayabilme imkanın varsa Turgay veya Harun’a gitYalnız Ebru hocaya çoğu kişi yaptırmış olumlu sonuç almış konunun 100. Sayfasına kadar okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?