Bilinçaltıdır muhtemelen söyleyin kurtulun kızlar ya gerçekten seven insan sorun etmiyor hiç çektiklerinize değmeyecek inanın

Sen söyledinmi ? işlem yaptırdım o yüzden söylemeyi düşünmüyorum

Ben vajinusmus olmaktan korkuyorum vala bu psikolojiyle iliskiye nasıl girerim Allah bilir

Ya ben söyleyemezdim bi kavgada imada bulunsa bile bu çektiğim acılardan daha fazla acı cekerdim . Ama ilk iliskimi bile isteye yapsaydım belki ona göre bi es seçerdim . Ama bunları yaşamam gerekiyormus yaşadım diye düşünüyorum her şer de vardır bi hayır böle düşünmek istiyorum

Sen söyledinmi ? işlem yaptırdım o yüzden söylemeyi düşünmüyorum
Söyledim ben de yaptırmıştım işlem şu an eskisinden de daha iyiyiz psikolojimi de beraber düzelteceğimizi söylüyor ve en ufak bir art niyet olduğunu da düşünmüyorum. O yüzden diyorum seven hiçbir şekilde gidemez çok mücadele etti ama gidemedi. Yine de kendinizi nasıl rahat hissedecekseniz öyle yapın. Ama inanın çektiklerinize değmiyor.

Ayy çok sevindim adamın dibiymiş. Sen de onu el üstünde tut ayrılma sakın çok sev, say onun gibisini daha da bulamazsın vallahi.

Harun hoca kaliteli bir adam tutuyor onunda kesin ama keşke biraz ucuz olsaydı ya herkes yaptırabilseydi.

Hanımlar merhaba. Bende dikim işlemi düşünüyorum. Ankara’da bir çok yer araştırdım ama kalıcı olarak pek olumlu şeyler okumadım güven vermedi. Turgay beyi düşünüyorum her şey iyi güzel de nereye girsem Turgay bey yazıyor. Bu kadar fazla olumlu durum da açıkçası kafamı kurcalamıyor değil. Hesapların gerçekliğinden emin olamıyorum. Yine de gidip görüşmeyi düşünüyorum. İşlemi yıl sonuna doğru yaptıracağım. Benimle aynı durumda olan var mi? Açıkçası biraz cesarete ihtiyacım var

Ben haftaya ankarada meral sönmezere yaptırmayı düşünüyorum randevuda aldım

Ebru zülfikaroğlunda son dönemde yaptıran oldu mu ya da yapan birilerini biliyo musunuz
Ben yaptırdım iki sene önce Ebru zülfikaroğluna hem boş yere o kadar para verirsin hem de çektiğin eziyete değmez yapamıyor geçici yapıyor düğünden önce gel diyor tekrar yapıyor ve ücret alıyor.

Anladım sağolasın bilgi için uyarı için tekrar yaptırdın mı

Yalnız Ebru hocaya çoğu kişi yaptırmış olumlu sonuç almış konunun 100. Sayfasına kadar okudum
Canım hepsi son kontrole dugunden önce yani gidip öle sonuç almış diye biliyorum bence istanbula gidebilme şansını zorlayabilme imkanın varsa Turgay veya Harun’a git

Kızlar bugün benim 2.günüm burada anlatıldığı gibi sancılı bi süreç yasamıyorum kabız için ilaç aldım o beni çok rahatlattı yürürken hiç bişe hissetmiyorum bi Türlü batma fln hissetmiyorum yürüyüşümde ben yavaş yürüyorum ama istesem hızlı da yürürüm yani o kadar rahatım hiç bi doluluk bişe de hissetmiyorum çok az arada sızlıyor agrı kesici atınca geçiyor yaptıranlar bi yorum yapabilir mi sizce süreç normal miii ?

Bide bugün doktorumu aradım hocam işlemden beri benden hiç kan gelmedi dedim bu normal bi süreç mi? oda dedi ki , bu işlem kanama olması gerektiren bi işlem degil zaten gelmeyecek ama sızıntı şeklinde geledebilir gelmeyedebilir dedi .ikisi de normal. Ve küçük tuvaletten sonra üstten peçeteyle siliyorum dıs dudakların üstünden dedim . Oda dedi evet içeriye girme dedi . Bilenler bilir bu benim ikinci işlemim ilkini 2018 yılında farklı bilinmedik bi doktora yapmıştım . Günlerce çok fazla kanamam oldu çok fazla da agrım oldu sonra da tutmamıştı. Yani demem o ki doktorunuzu iyi seçin aynı bünyeye yapılan aynı işlem ama doktor farklı ve buna bağlı olarak süreçte farklı oluyor . İyi mi kötü mü henüz bilmiyorum ama insallah iyi bi sonuç alırım haftaya bugün kontrole gdiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…