Görüştükten sonra bilgilendirme yapabilir misin?Ben haftaya ankarada meral sönmezere yaptırmayı düşünüyorum randevuda aldım
Tekrar yaptırmadım hayatımdaki kişiye söyledim. Evet son dikişe gidip olumlu sonuç alan var zaten. Ama kalıcı için iyi bir doktor değil.Anladım sağolasın bilgi için uyarı için tekrar yaptırdın mı
Bende görüştüm aynı fiyat önümüzdeki hafta gidicem işlemeTurgay beyin asistanıyla görüştüm. Suan kalıcı da fiyat 2500₺ ama tahminen nisan sonuna kadar böyleymiş sonrasında 3000₺ olacak dedi. Sık sık zam geliyor mu ne kadar da bir zam geliyor bilginiz var mi ? 500₺ birden artıyor. Ben parayı biriktire kadar 3000₺ olacak...
Kalıcı mı?Ben haftaya ankarada meral sönmezere yaptırmayı düşünüyorum randevuda aldım
Evet şu an da aynı fakat ben maddi olarak kendimi hazırlama aşamasındayım. Büyük ihtimalle parayı toparladıgımda fiyat 3000₺ olacak.Bende görüştüm aynı fiyat önümüzdeki hafta gidicem işleme
Evet kalıcı olacakKalıcı mı?
Yaparım tabi ki, şimdilik randevuyu aldım ama turgay hocaya gitmek için şartlarım elverirse ona gitmeye çalışıcamGörüştükten sonra bilgilendirme yapabilir misin?
İnşallah iyi bi sonuç alırsınız çok zor bi durummuşBide bugün doktorumu aradım hocam işlemden beri benden hiç kan gelmedi dedim bu normal bi süreç mi? oda dedi ki , bu işlem kanama olması gerektiren bi işlem degil zaten gelmeyecek ama sızıntı şeklinde geledebilir gelmeyedebilir dedi .ikisi de normal. Ve küçük tuvaletten sonra üstten peçeteyle siliyorum dıs dudakların üstünden dedim . Oda dedi evet içeriye girme dedi . Bilenler bilir bu benim ikinci işlemim ilkini 2018 yılında farklı bilinmedik bi doktora yapmıştım . Günlerce çok fazla kanamam oldu çok fazla da agrım oldu sonra da tutmamıştı. Yani demem o ki doktorunuzu iyi seçin aynı bünyeye yapılan aynı işlem ama doktor farklı ve buna bağlı olarak süreçte farklı oluyor . İyi mi kötü mü henüz bilmiyorum ama insallah iyi bi sonuç alırım haftaya bugün kontrole gdiyorum.
Son dikişe çağırıyor mu acabaEvet kalıcı olacak
Onu hatırlamıyorum bir kontrol dediler telefonda tekrar öğrenince yazarım burayaSon dikişe çağırıyor mu acaba
Sağol canım haftalarca bu forumu okudum lütfen doktorunuzu iyi seçin Turgay’dan sonuç alan çok kişi var . Ankara’da meral yaptıran biri vardı ama daha sonucu belli değil iyice araştırınİnşallah iyi bi sonuç alırsınız çok zor bi durummuş
Tamam teşekkürler :))Yaparım tabi ki, şimdilik randevuyu aldım ama turgay hocaya gitmek için şartlarım elverirse ona gitmeye çalışıcam
Son dikiş olmaz, hastanın durumuna da bağlı dedi kontrolde anlaşılır o dediSon dikişe çağırıyor mu acaba
Ben Ebru’yu hiç iyi duymadım vla burada bi ara baya kötü sonuçlar vardı . Yani hepsi dugunden önce gitti tekrarSon dikiş olmaz, hastanın durumuna da bağlı dedi kontrolde anlaşılır o dedi
Ankara da kalıcı yapabilen yok malesef.Ebru zülfikaroğlunda son dönemde yaptıran oldu mu ya da yapan birilerini biliyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?