Bende senin gbiiydm canm hissetmiyordum. Zor yanı oturamamakKızlar bugün benim 2.günüm burada anlatıldığı gibi sancılı bi süreç yasamıyorum kabız için ilaç aldım o beni çok rahatlattı yürürken hiç bişe hissetmiyorum bi Türlü batma fln hissetmiyorum yürüyüşümde ben yavaş yürüyorum ama istesem hızlı da yürürüm yani o kadar rahatım hiç bi doluluk bişe de hissetmiyorum çok az arada sızlıyor agrı kesici atınca geçiyor yaptıranlar bi yorum yapabilir mi sizce süreç normal miii ?
Ne kadar süre oturulmuyorBende senin gbiiydm canm hissetmiyordum. Zor yanı oturamamak
Ağrı kesiciler geçirmiyor muKızlar ilk gün bile bu kadar sızlamıyordu suan uyuyamıyorum kaç saattir çok gergin ve sızlıyorrrr
Dün akşam baya zor bi gece geçirdim çok fazla sızı vardı haraketlerimde çok kısıtlı bu durum insanın canını sıkıyor ve etrafındaki insanlar bi gariplik olduğunu baya baya anlıyor onu söyliyeyim ama tabi kimsenin aklına bu durum gelmez herhalde agrı kesici bana bi iki saat etki ediyor sonra geçiyor sabah aksam alıyorumAğrı kesiciler geçirmiyor mu
Geçmiş olsun inşallah bi an önce geçer zaman da iyileşirDün akşam baya zor bi gece geçirdim çok fazla sızı vardı haraketlerimde çok kısıtlı bu durum insanın canını sıkıyor ve etrafındaki insanlar bi gariplik olduğunu baya baya anlıyor onu söyliyeyim ama tabi kimsenin aklına bu durum gelmez herhalde agrı kesici bana bi iki saat etki ediyor sonra geçiyor sabah aksam alıyorum
3.günümGeçmiş olsun inşallah bi an önce geçer zaman da iyileşir
Kaçıncı günün
Canım bu süreçte agri kesici almaktan sakın çekinme bende cok mecbur kalmadıkça ilac kullanmayi cok tercih etmem gunluk hayatta ama bu durum cok farklıDün akşam baya zor bi gece geçirdim çok fazla sızı vardı haraketlerimde çok kısıtlı bu durum insanın canını sıkıyor ve etrafındaki insanlar bi gariplik olduğunu baya baya anlıyor onu söyliyeyim ama tabi kimsenin aklına bu durum gelmez herhalde agrı kesici bana bi iki saat etki ediyor sonra geçiyor sabah aksam alıyorum
Lütfen bu durumdan kurtulmuş , kurtulmayı bekleyen veya kurtulma aşamasında olan bu yazıyı okuyan herkesten dua bekliyorum gerçekten manevi desteğe çok ihtycm var suan... çok zor bi imtihanın icinde gibi hissediyorum kendimi .. Allah kimseye yasatmasın , bile isteye kimsede yaşamak istemez .Canım bu süreçte agri kesici almaktan sakın çekinme bende cok mecbur kalmadıkça ilac kullanmayi cok tercih etmem gunluk hayatta ama bu durum cok farklı
Ne kadar süre oturulmuyor
[/QUOTE
Ben hala oturmuyorum canım yan oturmaaya çalışıyorum 23 gün oldu
Aynen canm abartmamak lazım olumlu düşünelim olumlu olsunİnşallah canım kimiside çok abartıyor açık kalp amaliyatı olacak gibi evrene neyin sinyalini verirsen o olurmuş. İçimizi ferah tutup hazasız kurtulacağımıza inanalım
Hayir para vermicem önceden kalıcı olarak olmustum zaten. Benmde 4 ay kaldiPara verecek misin tekrar yoksa daha önce yaptırmıs mıydın ondan mı tekrar gidiyosun canım bende mustafa alihanoğluna gidicem 4 ayım kaldı düğünüme
Önceki tutmamış mıydı canım kimde olmuştunHayir para vermicem önceden kalıcı olarak olmustum zaten. Benmde 4 ay kaldi
Canım sızı normal bak kaç ay geçti benim hala sızım var bende hala sorguluyorum neden böyle. DieKızlarrrrr sızım hiç geçmiyor normal mi ya ? Agrı kesicide atıyorum ilaçlarımı alıyorum(((
Canım sızı normal bak kaç ay geçti benim hala sızım var bende hala sorguluyorum neden böyle. Die
Hadi ya o kadar mıCanım sızı normal bak kaç ay geçti benim hala sızım var bende hala sorguluyorum neden böyle. Die
Yarım saat 40 dk falan öyle diyorlar Turgay beyin işlemiKızlar siz yazdıkça çok korkuyorumA Aysetutac12345 canım Allah kolaylık versin.senin işlem 1 buçuk saat falan sürmüştü sanırım Bide turgay beye olan hastaların ne kadar sürüyo acaba
Bir saat sürdü canım ve benim doktorum bir haftada dikişlerim kaynıyor o bir hafta dikkat et dedi benim en büyük seçme nedenim buydu pansuman yoktu falan. Cuma günü kontrolüm var islemin 9.günü kontrol olacağım bir daha istanbula gelemeyeceğim için gitmeden gel bakalım dediKızlar siz yazdıkça çok korkuyorumA Aysetutac12345 canım Allah kolaylık versin.senin işlem 1 buçuk saat falan sürmüştü sanırım Bide turgay beye olan hastaların ne kadar sürüyo acaba
dogruYarım saat 40 dk falan öyle diyorlar Turgay beyin işlemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?