Bence o kadar değil bünyeye göre değişir benim 3. Haftadan sonra herşey geçti çok rahattıHadi ya o kadar mı
Bende ona yaptırdım ve seninle iletişim halinda olmak istiyorum mümkünseBen haftaya ankarada meral sönmezere yaptırmayı düşünüyorum randevuda aldım
Evet bende aradığımda oyle yaptı sırf bu yüzden vazgeçmiştim ondanBiraz önce ebru zülfikaroğlunun muayenesini aradım asistanıyla konuştum azarlar gibi konuştu resmen
Sen yarın gidiyordun dimiBende bu hafta gidicem dua edin inşallah herkes kolayca atlatır bu durumu
Perşembe kısmetseSen yarın gidiyordun dimi
Hadi herşey güzel olsun senin içinPerşembe kısmetse
Amin hepimiz için inşallahHadi herşey güzel olsun senin için
Saol canım benim Amin inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırım bende
Tmmdır mutlaka yazıcam karnımda agrıyor inş regl olmam çokta tırsıyorum
Belki de olabilir bilmiyorum valla hiç rahat değilim
inşallah kendi kızının başına böyle seyler gelmez co k gördüm büyük büyük konuşup da aynı seyler başına gelince yetişin a dostlar diyenleriÇok üzüldüm sizler birde evlenip çocuk büyüteceksiniz,tecavüze uğrayanları anlıyorum ama bir de sözlerinize Allah’ı katmayın lütfen sadece kendinizi kandırırsınız gerçekler her zaman ortaya çıkar,sizi geçmişinizden ötürü yargılayıp evlenmekten vazgeçen adamdan hayır gelmez kendinize gelin artık çıkın bu düşüncelerden
Evet iletişim halinde kalalım, nasıl geçti iyileşmen nasıl kontrol 20 si demiştim sanırımBende ona yaptırdım ve seninle iletişim halinda olmak istiyorum mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?