- 12 Şubat 2020
- 183
- 40
- 13
- 35
Kızlar doktor çok önemli bir kez başımdan geçmiş ve sonuç alamamış tecrübe etmiş biri olarak sölüyorum. Herkes yaparım diyor ama yapamıyolarrr kimden daha Çok sonuç alınmışsa o doktorlara gidin bu kadar basit bu sorgulayacagınız en son şey olsun .Turgay hoca dışında kimse doktor önermiyo resmen kaç tane doktor var koskoca ankarada
Ankarada mı yaptırdın kime yaptırdın , geçmiş olsunBu arada ben Turgay Karakaya yaptırmadım ama burda en çok o konuşuluyor .
Haklısın ama istanbula gitme şansımız yok mecburen farklı doktorlara bakmamız gerekiyoKızlar doktor çok önemli bir kez başımdan geçmiş ve sonuç alamamış tecrübe etmiş biri olarak sölüyorum. Herkes yaparım diyor ama yapamıyolarrr kimden daha Çok sonuç alınmışsa o doktorlara gidin bu kadar basit bu sorgulayacagınız en son şey olsun .
Meral sonmezeri değerlendir o zaman ama Ebru hakkında hiç iyi seyler duymadım ben . Yok Ankara değil İstanbul da yaptırdım benHaklısın ama istanbula gitme şansımız yok mecburen farklı doktorlara bakmamız gerekiyo
25 sarktı çünkü nişanlım gelecek o ara beş gün daha sabredeceğim ameliyat guzelgüzel geçti bir sıkıntı olmadı güzel ilgilendiler ben korkudan bayılır gibi oldum şeker verdiler sakinleştirici bisey koklattilar giyinmeye yardımcı oldular iyiydiEvet iletişim halinde kalalım, nasıl geçti iyileşmen nasıl kontrol 20 si demiştim sanırım
Ilk iki gün acı oldu sonra hiçbişey hissetmedim bisey yokmuş gibi orda oldu hatta korktum bu kadar normal mi diye normalmiş ben sadece kabız oldum ilk gün kanamam oldu biraz sordum oraya birsuru dikiş altıldi sakin ol korkma dedi inşallah tutmuştur diye ümit ediyorumEvet iletişim halinde kalalım, nasıl geçti iyileşmen nasıl kontrol 20 si demiştim sanırım
İnşallah tutmuştur... senin kontrol sonucundan önce giricem ben de işlemeIlk iki gün acı oldu sonra hiçbişey hissetmedim bisey yokmuş gibi orda oldu hatta korktum bu kadar normal mi diye normalmiş ben sadece kabız oldum ilk gün kanamam oldu biraz sordum oraya birsuru dikiş altıldi sakin ol korkma dedi inşallah tutmuştur diye ümit ediyorum
Ne zaman senin işlemİnşallah tutmuştur... senin kontrol sonucundan önce giricem ben de işleme
Merhaba harun ozkan yeri nerede kadikoydekimi ?Bir saat sürdü canım ve benim doktorum bir haftada dikişlerim kaynıyor o bir hafta dikkat et dedi benim en büyük seçme nedenim buydu pansuman yoktu falan. Cuma günü kontrolüm var islemin 9.günü kontrol olacağım bir daha istanbula gelemeyeceğim için gitmeden gel bakalım dedi
Evet⁸
Merhaba harun ozkan yeri nerede kadikoydekimi ?
Canim gecicimi kalicimi doktor iyimi bn gecici yaptiricamda yardim edermisiniz 4 ayim kaldiEvet bende aradığımda oyle yaptı sırf bu yüzden vazgeçmiştim ondan
Benim kanama oluyor ara ara normal mi acaba daha dün işlem olmuştum
Sen kime yaptırdın tuttu mu kontrole gittin mi acabaEvet normal canım 10 güne kadar devam edebilir bu arada kızlar islem olup tutanlar delik boyutu ne kadardı ya benimki cok kücük geldi gözüme
Turgay beye yaptirdim ben 5 hafta bitti ama kontrole gitmedim kapali duruyor sanirim tuttu ama delik cok fazla kucuk gibi geldi banaSen kime yaptırdın tuttu mu kontrole gittin mi acaba
Ne güzel işte olmuş demekkiTurgay beye yaptirdim ben 5 hafta bitti ama kontrole gitmedim kapali duruyor sanirim tuttu ama delik cok fazla kucuk gibi geldi bana
Öyle tabi ama cok kücük oluncada acılmamasından korkuyorumNe güzel işte olmuş demekki
Can acıtır biraz herhalde bi kontrole git sen yineÖyle tabi ama cok kücük oluncada acılmamasından korkuyorum
Çok üzüldüm sizler birde evlenip çocuk büyüteceksiniz,tecavüze uğrayanları anlıyorum ama bir de sözlerinize Allah’ı katmayın lütfen sadece kendinizi kandırırsınız gerçekler her zaman ortaya çıkar,sizi geçmişinizden ötürü yargılayıp evlenmekten vazgeçen adamdan hayır gelmez kendinize gelin artık çıkın bu düşüncelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?