Turgay hoca dışında kimse doktor önermiyo resmen kaç tane doktor var koskoca ankarada
Kızlar doktor çok önemli bir kez başımdan geçmiş ve sonuç alamamış tecrübe etmiş biri olarak sölüyorum. Herkes yaparım diyor ama yapamıyolarrr kimden daha Çok sonuç alınmışsa o doktorlara gidin bu kadar basit bu sorgulayacagınız en son şey olsun .

Bu arada ben Turgay Karakaya yaptırmadım ama burda en çok o konuşuluyor .

Haklısın ama istanbula gitme şansımız yok mecburen farklı doktorlara bakmamız gerekiyo

Evet iletişim halinde kalalım, nasıl geçti iyileşmen nasıl kontrol 20 si demiştim sanırım
25 sarktı çünkü nişanlım gelecek o ara beş gün daha sabredeceğim ameliyat guzelgüzel geçti bir sıkıntı olmadı güzel ilgilendiler ben korkudan bayılır gibi oldum şeker verdiler sakinleştirici bisey koklattilar giyinmeye yardımcı oldular iyiydi

Evet iletişim halinde kalalım, nasıl geçti iyileşmen nasıl kontrol 20 si demiştim sanırım
Ilk iki gün acı oldu sonra hiçbişey hissetmedim bisey yokmuş gibi orda oldu hatta korktum bu kadar normal mi diye normalmiş ben sadece kabız oldum ilk gün kanamam oldu biraz sordum oraya birsuru dikiş altıldi sakin ol korkma dedi inşallah tutmuştur diye ümit ediyorum

İnşallah tutmuştur... senin kontrol sonucundan önce giricem ben de işleme

Merhaba harun ozkan yeri nerede kadikoydekimi ?

Benim kanama oluyor ara ara normal mi acaba daha dün işlem olmuştum

Evet normal canım 10 güne kadar devam edebilir bu arada kızlar islem olup tutanlar delik boyutu ne kadardı ya benimki cok kücük geldi gözüme

Sen bana bi baksana , Allahı katıyorum ? Sen kimsin ? Kendini ne sandın da Allah’la kul arasına girdin ? Tecavüz edenleri anlamışsın da (baya anlayışlısın) herhalde kendi isteğiyle yaşayanı anlamadın, şimdi inançtan bahseden sen şu lafı biliyo musun ? “Allah bilir , siz bilemezsiniz” ben belki öyle bir tövbe ettim ki Allah beni affetti, sen kimsin ki Rabbin üzerine söz söyleyebilirsin? Rica ediyorum haddiniz olmayan şeylere karışmayın, hayatları hakkında bir gram bişey bilmediğiniz insanlar hakkında yorum yapmayın bu forumda ne işiniz var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…