Canim gecicimi kalicimi doktor iyimi bn gecici yaptiricamda yardim edermisiniz 4 ayim kaldi
Geçici genelde heryer yapıyo tutuyo diye biliyorum onun harici kontrole daha gitmedim ben kalıcı yaptırdım istanbul ankara düşünebilirsin

Kızlar lütfen bilenler yorum yapabilir mi ? Ben 9.güne doktora gittim baktı kapalı dedi dikişlerin duruyor bir aya kaynar ama açık bi yer yok dedi . Nelere dikkat etmeliyim dedim hiç bişe dedi peki geciktiriciyi bırakayım mı dedim evet dedi hersey buraya kadar çok güzel . Kahverengi akıntılarım devam ediyordu zaten Ama kontrolden sonraki gün yani 10.günü birazcık üstüne oturdum tam dik şekilde değil makyaj yaptırıyordum öyle duşunun lavaboya gittim de baya kan gelmişti sizce bişe olmusmudur aşırı huzursuzum daha sonra gelmedi ve kahverengi akıntı devam ediyor lütfen yorum yapın......

Turgay beye gecici yaptiripda olumsuz sonuc alan oldumu kizlar ?

Kızlar beni bilen bilir çok eski üyelerdenim 10 Aralık’ta Mersin’de Necla Gültekin’e kalıcı işlem yaptırdım kaç kere muayene oldum olmuş tutmuş kapalı kesin kanar dedi taki ben başka doktora muayene olana kadar 3. Doktora muayene oldum ne daraltma ve Kızlık zarı hiçbir şey yok meğerse tutmamış beni kandırıyo aradım bana diyor ki sen gelmeden ben birşey yapamam 3 doktorda yalan mı söylüyor dedim ne yapabilirim gel bakalım diyo artık benim Mersin’e gitmem imkansız ben o karıya güvenip durdum nişanladım mecburen para iadesi istedim iade söz konusu bile değil dedi Allah bin türlü belasını versin çıksın o para ondan ben kredi çekip gittik bari belli bi miktarını verin dedim imkansız diyor bence kendi doktorunu da olsa mutlaka başka doktorlardan teyit alın artık sayfaya giremiycem helallik almaya geldim benim hakkım helal olsun size sizde helal edin Rabbim yardımcımız olsun kimseyi utandırmasın Allah’a emanet olun

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun

İşte bu şekilde insanları dolandıranların Allah belasını versin. Hangimiz bunu estetik kaygı için yaptırıyoruz, hangimiz keyfimiz için yaptırıyoruz. Hepimiz neler yaşıyoruz burda insanlar yeni bir sayfa açmak için, gelecek kurmak için, psikolojilerini az da olsa düzeltmek için bunu yaptırıyor. Borç altına giren de var, aylarca para denkleştirmeye uğraşan da. Sanki başka işin mi yok kardeşim sen de zar dikimi yapma beceremiyorsan git doğum yaptır, kist al ne yapabiliyorsan onu yap! Gerçekten bıktım artık her kafadan bir ses herkeste bir yaparım ederim iddiası. Zaten bu süreç yeterince yorucu bir de bizleri koydukları hallere bak. Allah yardımcınız olsun inşallah kısa sürede bir çözümü bulursunuz bir şekilde

Zaten zor günler geçiriyoruz bide bu umut tacircileriyle uğraşıyoruz

Arkadaşlar zaten bu işlemi kalıcı olarak yapabilen doktorlar belli onun dışında kimse yok forumun en başından beri aynı şeyler söyleniyor, tekrarlanıyor. Yeni üye olan arkadaşlar İstanbul dışında kalıcı işlem için bir yere gitmeyin. Bakın kalıcı işlem için diyorum. Geçici işlemi herhangi bir doktor yapabiliyor basit çünkü nerde yaptırırsanız yaptırın fark etmez. Boş yere zar zor denkleştirdiğiniz paralarınızı zayi etmeyin, yapamıyorlar çünkü. Allah hepinizin yardımcısı olsun

Sana tutmuşa benzemiyor demiştim sanırım kızmıştın burda bir kaç arkadaşa tutmuşa benzemiyor dediğinde onlara baya çemkirmiştin. Şuan çok şaşırdım meğersem gerçekten tutmamış. Zaten asla parayı vermezler. Bebim başıma geldi dedim kaç kez bakın Gökçen erdoğana oldum o bile yapamadı. İstanvul dışında kalıcı yapan yok bunu kafanıza sokun paranızdan olursunuz

Turgayı övmek için demiyorum ama dar mı geldi ya da çok mu geniş geldi adam çağırıp geri söküp tekrar baştan dikiyorr ikinci kez paranı istemeden.

Gecici işlemi burda yaptirip olumlu sonuc alan varmiydi

Turgayı övmek için demiyorum ama dar mı geldi ya da çok mu geniş geldi adam çağırıp geri söküp tekrar baştan dikiyorr ikinci kez paranı istemeden.
Yavrum turgay bana tuttu dedi ama ,ben anlamiyorum kucuk kucukte olsa 3delik var iki ay oldu kapancagini da sanmiyorum herkesin mi oyle oluyor onu da anlamiyorum,kafam oldukca karisti turgay konusunda da

Yavrum turgay bana tuttu dedi ama ,ben anlamiyorum kucuk kucukte olsa 3delik var iki ay oldu kapancagini da sanmiyorum herkesin mi oyle oluyor onu da anlamiyorum,kafam oldukca karisti turgay konusunda da
Küçük delikler çok belliyse ve büyükse belki baştan ameliyatı yapar bilemeyiz küçükse sorun olmaz normal zarda da var delikler

Küçük delikler çok belliyse ve büyükse belki baştan ameliyatı yapar bilemeyiz küçükse sorun olmaz normal zarda da var delikler
yok attı canım aralıklı ipte düştü diyor belki düzelir dedim zamanla bende bilmiyorum yani

Kızlar resmen sınanıyorum dün adet oldum 1 gün sürdü kesildi bu niye böle oldu ki şimdi geciktirici kullanmıştım diye mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…