- 12 Şubat 2020
- 183
- 40
- 13
- 35
Kızlar neden kimse yorum yapmıyor yaKızlar lütfen bilenler yorum yapabilir mi ? Ben 9.güne doktora gittim baktı kapalı dedi dikişlerin duruyor bir aya kaynar ama açık bi yer yok dedi . Nelere dikkat etmeliyim dedim hiç bişe dedi peki geciktiriciyi bırakayım mı dedim evet dedi hersey buraya kadar çok güzel . Kahverengi akıntılarım devam ediyordu zaten Ama kontrolden sonraki gün yani 10.günü birazcık üstüne oturdum tam dik şekilde değil makyaj yaptırıyordum öyle duşunun lavaboya gittim de baya kan gelmişti sizce bişe olmusmudur aşırı huzursuzum daha sonra gelmedi ve kahverengi akıntı devam ediyor lütfen yorum yapın......
Bilemeyiz ki belki olmuştur belki olmamıştır ama yapabileceğin bişey yok iyi bakmaya devam et senKızlar neden kimse yorum yapmıyor ya
Kime işlem oldun çok geçmiş olsunBen de işlemi oldum dün , temizlik konusunu nasıl yapacağımı pek bilemiyorum bir de gazım var sürekli o konuda da napıcamı bilmiyorum şu 14 günlük süreç nasıl atlatılır bilmiyorum doktor oturmakta sıkıntı yok oturabilirsin dedi ama korkudan oturamıyorum da şimdilik en büyük sorunum tuvalet
Sağolasın .Özelden yazayım doktoruKime işlem oldun çok geçmiş olsun
Kuzum erkeklere güven olmaz öyle diyorlar ama bazı erkekler bırakıyor hakkımızda hayırlısı olsunKızlar ya cidden çok kotu hissediyorum. Yillardir hayal kurdum para denklestirdim tam ameliyat olmaya yakinken salgin cikti memlekete donmek zorunda kaldim. Allah hepimizi bu hastaliktan korusun ama cidden nasip olmayacakmis gibi geliyor korkuyorum. Iliskim var o kadar emin ki benden ha gecmisin umrumda degil diyor hic sormuyor bile ama cok guveniyor bana ya yapamazsam ya nasip olmazsa diye aklimi yicem
Bu dönemde yapılmaması lazım yani karamsar düşünme yaptırırsın inş hepimiz yaptırabiliriz bu psikolojiden kurtuluruzKızlar ya cidden çok kotu hissediyorum. Yillardir hayal kurdum para denklestirdim tam ameliyat olmaya yakinken salgin cikti memlekete donmek zorunda kaldim. Allah hepimizi bu hastaliktan korusun ama cidden nasip olmayacakmis gibi geliyor korkuyorum. Iliskim var o kadar emin ki benden ha gecmisin umrumda degil diyor hic sormuyor bile ama cok guveniyor bana ya yapamazsam ya nasip olmazsa diye aklimi yicem
Ben salgına rağmen oldum çok zor şartlarda gittim tek çaremdi çünkü sende gidersin umarım en uygun zamandaKızlar ya cidden çok kotu hissediyorum. Yillardir hayal kurdum para denklestirdim tam ameliyat olmaya yakinken salgin cikti memlekete donmek zorunda kaldim. Allah hepimizi bu hastaliktan korusun ama cidden nasip olmayacakmis gibi geliyor korkuyorum. Iliskim var o kadar emin ki benden ha gecmisin umrumda degil diyor hic sormuyor bile ama cok guveniyor bana ya yapamazsam ya nasip olmazsa diye aklimi yicem
Amin inşallah yalnız şu an baya rahatım hiç kanama da olmadı çok şükür sadece hafif hafif sızılar giriyor sonra gidiyorBende bir hafta oldu gittim oldum işlemi inşallah herkes olur herkesin sonucu olumlu olur Allah yardımcımız olsun
Sevindim senin adına ben regl oldum maalesefAmin inşallah yalnız şu an baya rahatım hiç kanama da olmadı çok şükür sadece hafif hafif sızılar giriyor sonra gidiyor
Yoğun mu oluyo kanaman inşallah hemen biter ağrı kesici iç de kessinSevindim senin adına ben regl oldum maalesef
Banyo işini naptın ben saçım dışında hala suya girmeye cesaret edemedimAz az geliyor sızıntı şeklinde çok yoğun deil inşallah bir problem olmaz doktora sordum olmaz dedi ama görücez
Insallah. Turgay beye ama universitede oldugum icin benim icin daha rahattiBu dönemde yapılmaması lazım yani karamsar düşünme yaptırırsın inş hepimiz yaptırabiliriz bu psikolojiden kurtuluruz
Kime yaptırmayı düşünüyordun ki
Keske ben de gidebilsem aniden memlekete donmek zorunda kaldimBen salgına rağmen oldum çok zor şartlarda gittim tek çaremdi çünkü sende gidersin umarım en uygun zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?