Kızlar neden kimse yorum yapmıyor ya

Ben de işlemi oldum dün , temizlik konusunu nasıl yapacağımı pek bilemiyorum bir de gazım var sürekli o konuda da napıcamı bilmiyorum şu 14 günlük süreç nasıl atlatılır bilmiyorum doktor oturmakta sıkıntı yok oturabilirsin dedi ama korkudan oturamıyorum da şimdilik en büyük sorunum tuvalet

Kime işlem oldun çok geçmiş olsun

Tam 45 dakika sürdü işlem çok zor gerçekten orada olmak yapılan işlem değil zor olan neden yapıldığını düşünmek daha zor

İşlem sonrası nelere dikkat etmek gerekir yaşayan arkadaşlar yazabilir mi kör oldum yazı aramaktan artık

Kızlar ya cidden çok kotu hissediyorum. Yillardir hayal kurdum para denklestirdim tam ameliyat olmaya yakinken salgin cikti memlekete donmek zorunda kaldim. Allah hepimizi bu hastaliktan korusun ama cidden nasip olmayacakmis gibi geliyor korkuyorum. Iliskim var o kadar emin ki benden ha gecmisin umrumda degil diyor hic sormuyor bile ama cok guveniyor bana ya yapamazsam ya nasip olmazsa diye aklimi yicem

Kuzum erkeklere güven olmaz öyle diyorlar ama bazı erkekler bırakıyor hakkımızda hayırlısı olsun

Bu dönemde yapılmaması lazım yani karamsar düşünme yaptırırsın inş hepimiz yaptırabiliriz bu psikolojiden kurtuluruz
Kime yaptırmayı düşünüyordun ki

Ben salgına rağmen oldum çok zor şartlarda gittim tek çaremdi çünkü sende gidersin umarım en uygun zamanda

Bende bir hafta oldu gittim oldum işlemi inşallah herkes olur herkesin sonucu olumlu olur Allah yardımcımız olsun

Az az geliyor sızıntı şeklinde çok yoğun deil inşallah bir problem olmaz doktora sordum olmaz dedi ama görücez

Tam olarak nasıl bi temizlik yapmamız gerekiyo bu konuda yardımcı olabilir misiniz bende se kaşıntı var acaba iltihap mı kaptı benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…