Benim doktorum kesinlikle su değdirme dedi bugün 17.günüm bitti hiç su değdirmedim pansumanımda yoktu benim sadece kuru peçeteyle üstten siliyorum 17 gündür. duşa girince de bacaklarım bitişik ayakta duş alıyorum . Büyük tuvaletten sonra da hafif suyla temizliyorum ve kuruluyorum kalcamı ama oraya hiç su değmedi . Adet oldum bu süreçte ve adetim ilk gün çok yoğun ertesi gün çok az geldi ve iki günde bitti geciktirici kullandığım için mi bilmiyorum ama benim normalde de adetim az gelirdi . Smdi kahverengi akıntılarım devam ediyor ve benim doktorum oturmakla bişe olmaz dedi . 9.günü kontrole gittim bildigin tamamen açtı bacaklarımı ben çok korktum bişe olmaz dedi dikişlerim kapalı bi şekilde duruyordu tabi özelden yazdım bi kaç kişiye sonraki gün üstüne oturmak zorunda kaldım biraz kanamam oldu suan akıbeti ne durumda asla bilmiyorum ve içim çok rahat değil

Bana da doktor peçeteyle sil dedi hatta pansumana bile gerek görmedi , ama benim de kaşıntı oluşmaya başladı sende de kaşıntı oldu mu

Bana da doktor peçeteyle sil dedi hatta pansumana bile gerek görmedi , ama benim de kaşıntı oluşmaya başladı sende de kaşıntı oldu mu
Evet kaşınıyor benimde ara ara ama kasıntı normal iylesme sürecinde oluyor . Doktorum bana dedi ilk bir hafta açılmazsa dha açılmaz ama blmyorum kanda geldi 10.gününde o neden oldu bilmiyorum . Ben ilk 9 gün çok dikkat ettim ama sonrasında çok dikkat edemedim etrafımdan dolayı biliyordum yani böle olacağını yine de şansımı denemek istedim eğer tutmazsa da hiç bişe yaptırmayacağım ne geçici ne kalıcı yeter bi kez daha o masaya yatmak istemiyorum artık o gece kan gelmezse de ne yapayım canımdan mı olacam ya çok yordu

Burda bi arkadaş daha vardı onun da kanaması olmuştu doktoru birden fazla dikil attık dikişlerdwn biri kanamış olabilir demişti belki senin de öyle olmuştur içini rahat tut, ben de bu işlemden sonra başka birşey denemek istemiyorum gerekirse o gece rezillik çıkar ama artık dönemem bu yoldan ilk başta söylesem Belki kabul ederdi ama bu kadar ilerledikten sonra söylersem sırf gerçeği sakladığımdan n dolayı kabul etmez

Aynen ve ben daha önce iliski hiç yaşamadım zaten dardı smdi bu işlem oldu kan gelmese bile yine bi daralma olmustur yani kan gelmese bile zor girecek dicem yan kör müsün ki herkesten kan da gelmiyor vla yıldım yani napayım ben o kdar zorladım ki şartlarımı bu yaşadığım 17 gün çok güzel kısa film olurdu adı da şey “ya tutarsaaa”? kızlar suan gergin olanlar bu ne yazmış demeyin vala Buda Böyle süreç

Kızlar aklıma şey geldi düşünsenize cumartesi dügün var siz 4 gün öncesinden gecici yapıyorsunuz pat virüs diye bişe cıkıyor dügün iptal. Gerçekten geçicinin riski de ayrı yaaa

Kızlar aklıma şey geldi düşünsenize cumartesi dügün var siz 4 gün öncesinden gecici yapıyorsunuz pat virüs diye bişe cıkıyor dügün iptal. Gerçekten geçicinin riski de ayrı yaaa
Kalıcının riski de ayrı geçicinin riski de ayrı her türkü sıkıntılı bi işlem keşke yapmaya mecbur kalmasaydık bırakılmasaydık

Benim de tuttumu tutmadı hiç bilmiyorum virus var diye gidemedim. Ama benim hep akıntım oluyor işlemi olmadan önce de vardı akıntım şimdi de var acaba benim de iltihaplandı da dikişler tutmadı mı ay kafayı yiyiçem. Benim de hiç dikiş iplerim gelmedi 40 gün oldu yaptıralı

Akıntın ne renk canım

Nasıl akıntıların

Benim 40 gün olsa açıp kendim bakarım vala

Doktora dedin mi bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…