Doktora dedin mi bunu
Evet ameliyat sırasında içeride kalan kandır dedi merak etmeyin dedi ama cevabı beni tatmin etmedi ama bilmiyorum bu doktor ilk günden oturmakla bişe olmaz diyordu . Suan 18.günüm hala gerginlik hissediyorum bu iyi bişe mi bilmiyorum

Bence virüs tehditinden sonra sonra başka bi doktora kontrol olmalısın

Gerginlik normal çünkü tam üstüne oturmuşsun sen hep ben onu yapamadım hala daha yan oturuyorum bir buçuk ay oldu

Yargılamak değil ki, biraz mantıklı düşünmeye çağırıyoruz sizi, size değer vereni sevin, bedeninize değil. Kim ne yaşamışsa yaşamıştır yanlışı doğrusu onun.ama bu çok daha büyük bi sahtekarlık. Devir değişti bir tek cümleye bakar, sizi seven sizin yanınızda olur. Böyle yalana dolana hileye başvurmaktansa dürüst olan kazanır. Şu an sadece kendinizi kandırıyorsunuz

Buraya bakıp konuyu okumanız çok manidar her katil cineyet yerini ziyaret edermiş misali siz niye buradakilere yorum yapma gereğinde bulunuyorsunuz ki herkes kendini nasıl iyi hissedecekse onu yapıyor biz burda birbirimizi yargılamak yerine destek olmak fikir alışverinde bulunmak için buradayız sizin gibileri pistten alalım artık bu kadar sıkıntının içinde bide sizin gibilerle uğraşmayalım

Benimde perşembe kontrolum var allahdan bisey çıkmazsa gitmek istiyorum çünkü bir buçuk ay çok zor bekledim inşallah herşey olumludur
Senin sonucunu merak ediyorum başka doktor olduğu için ama kendini riske atma biraz daha bekle bence sağlık bu

Çok doğru bi tespit bravo. Kimseye bir şey kanıtlama niyetim yok ama kimseyle evlilik öncesi bir ilişkim olmadı. Ama ilk gece kan falan da gelmedi. Eşimle aramızda bu hiç sorun olmadı bana bunu sorun edecek adamı yanımda koca diye tutmam.

Çok eminsiniz de o gün eğer kan gelmedi diye doktora götürmek istese gidecek ve yanınızda tutmaya da devam edecektiniz ben de bundan çok eminim:)

Çok eminsiniz de o gün eğer kan gelmedi diye doktora götürmek istese gidecek ve yanınızda tutmaya da devam edecektiniz ben de bundan çok eminim:)
Haha beni doktora götürecek benden şüphe edecek kendi bilir ,kimseye eyvallahım olmaz ben 18 yaşımdan beri kendi Ekmeğimi kendim kazanıyorum hiçbir erkeğe de hiçbir kula da muhtaç değilim. Şu an bile öf dese boşanırım kimsenin kahrını çekmeye gelmedim dünyaya

Kızlar nolur cevap vermeyin ,,, ÇÜNKÜ BURDA BİLGİ PAYLAŞIMI YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ CEVAP VERMEYELİM KALSIN ORDA ÖNEMLİ DEĞİL KİMİN NE DÜŞÜNDÜĞÜ , bilgi almak istwyene haksızlık sonra sayfalarca saçma sapan yazılar oluşuyor şütfen cevap vermeyelim

Kutu bitene kadar devam ettim akıntın varsa ikinci kutu da Al dedi ikinci kutuda aldım akıntım olduğu zaman içiyorum suan
Enfeksiyonu engellemek amacıyla Hep limonlu su iç bana onu tavsiye ettiler, antibiyotiğin uzun süre kullanımı o bölgede mantara yok açıyormuş faydalı bakterilere de zarar veriyormuşuz

:) bu sizin düşünceniz ben de boşanmayı bu kadar kolay bir şey görmüyorum öf ile boşayacak kadar, ben size saygı duyuyorum sizin hayatınız en doğrusunu kendi hayatınız için kendiniz bilirsiniz, mümkünse siz de buradakilerin kararlarına hayatlarına saygı duyarsanız sorun kalmayacaktır. Kimse de ekmeğini erkekten beklemiyor buradaki, bir çoğu kendi ayaklarının üstünde sizin gibi durabilen insanlar.

Ben de herkesin hayatına saygı duyuyorum herkesin yaşadığı kendinedir.ama siz bu yaptırdığınız işlemle kimin hayatına ne kadar saygı duyuyorsunuz tartışılır. Oğlum yok ama erkek kardeşim var bigün bir kızla evlenecek olsa ve kandırılsa üzülürüm ama kız en baştan dürüst davranıp gerçeği söylese değişen hiçbirşey olmaz saygı ve sevgimden birşey eksilmez. Neyse Herkes kalbinin ekmeğini yer, dürüstler dürüstleri bulur inşallah.

Lütfen cevap vermeyin burda bilgi almaya çalışıyoruz bilgi vermeye çalışıyoruz bizim derdimiz bize yeter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…