- 18 Şubat 2019
- 180
- 74
- 28
- 31
Ben daha olmadım ki doktor kafamda ama virüs muhabbeti çıktı yaz tatilinde gitçem inş Ankara’da olanlardan olumlu dönüş olursa rotayı oraya da çevirebilirimSenin doktorun kim
Şimdi anlaşıldı senin buralarda neden dolandıgin karın ağrın acaba benim neden kanamam olmadi kimseyede vermedim ala ala dur bir bakayım buralara acaba nedenmiş girmişkende rencide edeyim davulun sesi uzaktan hoş umarim kinadiginizi yaşarsınız çocuğunuzdan çünkü denicem başınıza gelmez diye klavye delikanlısıÇok doğru bi tespit bravo. Kimseye bir şey kanıtlama niyetim yok ama kimseyle evlilik öncesi bir ilişkim olmadı. Ama ilk gece kan falan da gelmedi. Eşimle aramızda bu hiç sorun olmadı bana bunu sorun edecek adamı yanımda koca diye tutmam.
Ay bilmiyorum soracağım gel derse arabayla gidip geleceğin bir yere ugramadanSenin sonucunu merak ediyorum başka doktor olduğu için ama kendini riske atma biraz daha bekle bence sağlık bu
inşallah olumlu olur kızlarMerakla bekliyorum sonucunu hemen yaz bize de
Ne kadar oldu daha olalı kiz ne çabuk bakacaklarBen de bir haftaya giricem gerginlikler batmalar başladı çok rahatsız edici kanıycak dikiş açılcak diye korkuyorum
Rencide edecek hiçbir şey söylediğimi düşünmüyorum, dürüstlüğü tavsiye etmek sizi rencide ediyorsa ahlak anlayışınızdandır. Her şey bizim için hayatta, başımıza her şey gelebilir, yeter ki özümüz sözümüz doğru olsun. Çocuklarıma namusu bacak arasında aramayı öğretmeyeceğim için böyle kaygılarım yok, dürüst olsunlar yeter...Şimdi anlaşıldı senin buralarda neden dolandıgin karın ağrın acaba benim neden kanamam olmadi kimseyede vermedim ala ala dur bir bakayım buralara acaba nedenmiş girmişkende rencide edeyim davulun sesi uzaktan hoş umarim kinadiginizi yaşarsınız çocuğunuzdan çünkü denicem başınıza gelmez diye klavye delikanlısı
KiKizlaaarr selamm. Biraz önce hastaneden geldim kontrolden . Tutmadı diye çok korkmuştum ama çok şükür tutmuş. Hâlâ inanamıyorum çok şükür kurtuldumgaranti olsun diye bit kaç ay sonra iyice iyileştikten sonra başka doktora da muayene olacağım. Doktorum artık ye iç gez hayatini tasa kafana takma tertemizsin sen dedi. Kızlar ben tanınan birine olmadım pek bilinen bir yöntemle de olmadım. Benim olduğum yöntem daha zor ama daha garanti sonic veren ve başarılı olduğunda diğer doktorlar tarafından işlem yapıldığı anlaşılmayan bir yöntem. Mikrocerrahi yöntemle oldum ben. Burda yazilan hiç bir sıkıntıyı yasamadim. Agrım hiç olmadı. Kanamam hiç olmadı. Ilk günden beri zımba gibiydim. Inşallah bekleyen ve olmak isteyen bütün kızlara rabbim yardım eder. Inşallah darısı bekleyen herkese ❤
Kime oldun?Kizlaaarr selamm. Biraz önce hastaneden geldim kontrolden . Tutmadı diye çok korkmuştum ama çok şükür tutmuş. Hâlâ inanamıyorum çok şükür kurtuldumgaranti olsun diye bit kaç ay sonra iyice iyileştikten sonra başka doktora da muayene olacağım. Doktorum artık ye iç gez hayatini tasa kafana takma tertemizsin sen dedi. Kızlar ben tanınan birine olmadım pek bilinen bir yöntemle de olmadım. Benim olduğum yöntem daha zor ama daha garanti sonic veren ve başarılı olduğunda diğer doktorlar tarafından işlem yapıldığı anlaşılmayan bir yöntem. Mikrocerrahi yöntemle oldum ben. Burda yazilan hiç bir sıkıntıyı yasamadim. Agrım hiç olmadı. Kanamam hiç olmadı. Ilk günden beri zımba gibiydim. Inşallah bekleyen ve olmak isteyen bütün kızlara rabbim yardım eder. Inşallah darısı bekleyen herkese ❤
Susayım diyorum ama pek mümkün bırakılmıyor. Namusun iki bacak arasında olmadığı konusunda hemfikiriz hepimiz. Dürüstlük de dediğiniz gibi önemlidir. Unuttuğunuz bazı şeyler var, bir insan hata yapar, tövbe eder, affeden Rabbi olsun ister, bunu da meziyet gibi sağa sola anlatmaz. Amaç burada kandırmak birilerini enayi yerine koymak değilse eğer bu kimseyi ilgilendirmez, günahı da sevabı da kendinindir. Madem namus iki bacak arasında değil sizin için de bunu sadece estetik bi ameliyat olarak görün o zaman ama sizin kafanızdaki de farkında değilsiniz ama buradaki insanların namusunu diktirdiği. Bence siz kendinizi kandırmayı bırakın öncelikle, erkek kardeşiniz için hayırlısını diliyorum fakat bizim gibileri layık görmediğiniz kardeşiniz gibi ailesi tarafından yerlere bastırılmayanlar yarı yolda bıraktı çoğu kızı :) dinden bahsedip sıkışınca Allah Allah nidaları yükselirken arşa, gece pavyonda şerefini meze yapanları gördü bu gözler. O yüzden herkes kendi günahlarıyla ilgilensin, başkalarınınkiyle ilgilenirken kendi günahlarınıza tövbe edecek vaktiniz kalmazRencide edecek hiçbir şey söylediğimi düşünmüyorum, dürüstlüğü tavsiye etmek sizi rencide ediyorsa ahlak anlayışınızdandır. Her şey bizim için hayatta, başımıza her şey gelebilir, yeter ki özümüz sözümüz doğru olsun. Çocuklarıma namusu bacak arasında aramayı öğretmeyeceğim için böyle kaygılarım yok, dürüst olsunlar yeter...
benim 19.günüm bitti sarımsı akıntılarım var şuan. Ya bugün ben aynadan biraz baktım çok bişe anlamadım ama baktığım kadarıyla dikiş fln hiç bişe görünmüyordu bide dış dudaklar artık yıkamamaktan kötü duruyor enfeksiyon kapmaktan korkuyorum bilen biri yazabilir mi hala su değmemesi mi gerekiyor ? Ya bu şekilde enfeksiyon kaparsam ?İlk iki hafta hafif lekelenmeler olması normalmiş, daha sonra dikişlerin erimesine bağlı olarak sarımsı akıntılar olabilirmiş ... yaptıran arkadaşlar siz de böyle mi oldu
Bildiğim kadarıyla o bölgeyi temiz tutmak gerekiyor su değmeden nasıl mümkün olacak ki bubenim 19.günüm bitti sarımsı akıntılarım var şuan. Ya bugün ben aynadan biraz baktım çok bişe anlamadım ama baktığım kadarıyla dikiş fln hiç bişe görünmüyordu bide dış dudaklar artık yıkamamaktan kötü duruyor enfeksiyon kapmaktan korkuyorum bilen biri yazabilir mi hala su değmemesi mi gerekiyor ? Ya bu şekilde enfeksiyon kaparsam ?
Doktor bana su değdirme dedi ama artık 19.gün bitti ve kirli hissediyorum ayrıca bakarken doktorun çektiği resimden farklı görüyorum yanlış mı bakıyorum bilmiyorum kafayı yicem suan lütfen biri nasıl bakmam gerektiğini söleyebilirmmi kapalı olduğunu nasıl anlayabilirim dikiş fln hiç bişe görünmüyorBildiğim kadarıyla o bölgeyi temiz tutmak gerekiyor su değmeden nasıl mümkün olacak ki bubastırmadan taharetlenmelisin bence canım. İşlemi kime oldun bilmiyorum ama Turgay beye olduysan su değmesi sorun olmuyor bası uygulamadıkça oraya ya da tazyikli tutmadıkça
O zaman dikişlerin erimeye başlamış senin... ben vajen kısmın dışında kullanmak için kendime tek kullanımlık bezler hazırladım onları ıslatıp dış dudakları siliyorum vajen kısmını da dokundurma şeklinde peçeteyle siliyorum zaten ampül şeklinde temizleyici verdi doktor onu günde bir kere kırıp o bölgeme döküyorum inşallah enfeksiyon kapmam ama gerçekten şu temizlik konusunda ben de nasıl yapılması gerektiğini merak ediyorumbenim 19.günüm bitti sarımsı akıntılarım var şuan. Ya bugün ben aynadan biraz baktım çok bişe anlamadım ama baktığım kadarıyla dikiş fln hiç bişe görünmüyordu bide dış dudaklar artık yıkamamaktan kötü duruyor enfeksiyon kapmaktan korkuyorum bilen biri yazabilir mi hala su değmemesi mi gerekiyor ? Ya bu şekilde enfeksiyon kaparsam ?
Vajen bölgesine su çarpmadan etrafını suyla temizleDoktor bana su değdirme dedi ama artık 19.gün bitti ve kirli hissediyorum ayrıca bakarken doktorun çektiği resimden farklı görüyorum yanlış mı bakıyorum bilmiyorum kafayı yicem suan lütfen biri nasıl bakmam gerektiğini söleyebilirmmi kapalı olduğunu nasıl anlayabilirim dikiş fln hiç bişe görünmüyor
Selam kizlar benimde bugün 18.gunum oldu.Vajen bölgesine su çarpmadan etrafını suyla temizle
Bende ilk bir hafta lekelenmeler vardı. Sarımsı akintida ara ara oluyordu. Şuanda 18.gunumdeyim. Çok rahatladım. Sadece dün biraz fazla yürüyünce hafif ağrı oldu. Onun dışında şuan calismadigim içinde evdeyim. Sürekli yan yattigim için o zor oluyor.İlk iki hafta hafif lekelenmeler olması normalmiş, daha sonra dikişlerin erimesine bağlı olarak sarımsı akıntılar olabilirmiş ... yaptıran arkadaşlar siz de böyle mi oldu
Temizliği nasıl yaptınnnn, geçmiş olsunBende ilk bir hafta lekelenmeler vardı. Sarımsı akintida ara ara oluyordu. Şuanda 18.gunumdeyim. Çok rahatladım. Sadece dün biraz fazla yürüyünce hafif ağrı oldu. Onun dışında şuan calismadigim içinde evdeyim. Sürekli yan yattigim için o zor oluyor.
Tabi yani erkek arkadaşım çok tutucu ama ben birine verdim anne dediğinde görürüm sizi çok aşık oldum anne bilir bisey yap dediğinde görürüz buralardaRencide edecek hiçbir şey söylediğimi düşünmüyorum, dürüstlüğü tavsiye etmek sizi rencide ediyorsa ahlak anlayışınızdandır. Her şey bizim için hayatta, başımıza her şey gelebilir, yeter ki özümüz sözümüz doğru olsun. Çocuklarıma namusu bacak arasında aramayı öğretmeyeceğim için böyle kaygılarım yok, dürüst olsunlar yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?