S
Temizliği nasıl yaptınnnn, geçmiş olsun
Bana doktorum sabah akşam batikonu surmeden önce dudakları hafif aralayıp su akit dedi. Oraya dokunup herhangi bir baskı yapmadan yıka batikonu oyle sur yoksa alerji olursun dedi. Sabah akşam duş başlığıyla hafif bir şekilde yıkıyorum. Büyük tuvaletimi yaptigimdada o gün içinde 1 kez daha batikon sprey sikiyorum. Doktor bana hiç su değdirme gibi birşey demedi. Aksine sabah akşam yıka dedi.

Bana doktorum sabah akşam batikonu surmeden önce dudakları hafif aralayıp su akit dedi. Oraya dokunup herhangi bir baskı yapmadan yıka batikonu oyle sur yoksa alerji olursun dedi. Sabah akşam duş başlığıyla hafif bir şekilde yıkıyorum. Büyük tuvaletimi yaptigimdada o gün içinde 1 kez daha batikon sprey sikiyorum. Doktor bana hiç su değdirme gibi birşey demedi. Aksine sabah akşam yıka dedi.
[/QUOTE]
Her doktor bişe diyor ya bende kenarlarını temizlcm bi şekilde az önce baktım bence benim kapalı duruyor kızlar az çok anladığım kadarıyla

Her doktor bişe diyor ya bende kenarlarını temizlcm bi şekilde az önce baktım bence benim kapalı duruyor kızlar az çok anladığım kadarıyla
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Ben daha korkudan bakamıyorum hiç inşallah tutar

Benim birde merak ettiğim kalicida iyileşme süresi tam olarak 1 ay deniliyor 18.gundeyim tabi hala dikkat ediyorum oturmama kalkmama ama artık bı acı batma vs yok acaba artık iyileştiği için mi tutmaya başladıysa ya da tuttuysa umarım artık kolay kolay bozulmaz bir hareketle

Benimde 13. Gün ve kanama var regl den mi işlemden mi çözemedim ama sanırım regl den orası geçiyor sanırım böyle tatlı kaşınıyor bazen ellemiyorum bakmadım da hiç bir iki ay dolsun ozaman bakıcam inşallah tutar artık eskisi gibi zorlanmıyorum yine dikkat ediyorum ama ilk bir hafta çok zorlandım oturma kalkmada şimdi şükür iyiyim umarım herkes atlatır bu zorlu süreci ve olumlu sonuçlar alır

Bu zaman zarfında işlemden sonra 10 gün doldu bir kez duş aldım korkmayın bişey olmuyor daha iyi temizlenmiş oluyor batikon sabah akşam sıkmaya devam ediyorum ve şurubu her akşam içiyorum bitene kadar onada devam edicem ben sürekli pet koyuyorum çamaşır ve kıyafetim batmasın diye kanama oluyor vs gayet iyiyim şuan umarım böyle devam eder

dus Almaktan korkmayın kızlar tam tersi insan çok rahatlıyor bacaklarınızı ayırmadan bitişik tutup ayakta duş alırsanız hiç bişe olmaz ve kayıp düşmemeye ekstea özen gösterin

Kızlar günaydın bugün bir haftam olacak , sabah uyandım lavaboya gittim açık kırmızı kan geldi vajenden sizce ne olmuş olabilir çok korktum acaba uykumda ters bi hareket mi yaptım

Benimde böyle olmuştu reglime 2 gün vardı diye korkmuştum birşey oldu diye sonra baktım regl olmuşum erken oldum belki oylr birseydir

Kizlar kalici islem surecinde nelere dikkat ettiniz?spor yasak mi?bi de tuttuktan dugune kadar masturubasyon yasak mi kendinizi nasil tatmin edeceksiniz diyelim dugune 6 ay var

Ben hemen regli bitiminde oldum yani regli kanaması değil , işlem yaltıktan sonra lekelenme dışında açık kırmızı kanaması olan oldu mu
Benim olmustu hatta sende yorum yapmıştın bilemeyiz bişe olup olmadığını diye takılma korumaya devam et

Ben hemen regli bitiminde oldum yani regli kanaması değil , işlem yaltıktan sonra lekelenme dışında açık kırmızı kanaması olan oldu mu
Kizlar hic gecici diktireniniz yokmu kaliciya vaktim yok gecici yapmam gerekiyo
Geçicide de kalicidada çok yorum var geçmişe dönük. Buradan okuduğum kadarıyla geciciyi hemen hemen her doktor yapabiliyor diyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…