Sbenim 19.günüm bitti sarımsı akıntılarım var şuan. Ya bugün ben aynadan biraz baktım çok bişe anlamadım ama baktığım kadarıyla dikiş fln hiç bişe görünmüyordu bide dış dudaklar artık yıkamamaktan kötü duruyor enfeksiyon kapmaktan korkuyorum bilen biri yazabilir mi hala su değmemesi mi gerekiyor ? Ya bu şekilde enfeksiyon kaparsam ?
Bana doktorum sabah akşam batikonu surmeden önce dudakları hafif aralayıp su akit dedi. Oraya dokunup herhangi bir baskı yapmadan yıka batikonu oyle sur yoksa alerji olursun dedi. Sabah akşam duş başlığıyla hafif bir şekilde yıkıyorum. Büyük tuvaletimi yaptigimdada o gün içinde 1 kez daha batikon sprey sikiyorum. Doktor bana hiç su değdirme gibi birşey demedi. Aksine sabah akşam yıka dedi.Temizliği nasıl yaptınnnn, geçmiş olsun
Her doktor bişe diyor ya bende kenarlarını temizlcm bi şekilde az önce baktım bence benim kapalı duruyor kızlar az çok anladığım kadarıylaBana doktorum sabah akşam batikonu surmeden önce dudakları hafif aralayıp su akit dedi. Oraya dokunup herhangi bir baskı yapmadan yıka batikonu oyle sur yoksa alerji olursun dedi. Sabah akşam duş başlığıyla hafif bir şekilde yıkıyorum. Büyük tuvaletimi yaptigimdada o gün içinde 1 kez daha batikon sprey sikiyorum. Doktor bana hiç su değdirme gibi birşey demedi. Aksine sabah akşam yıka dedi.
Her doktor bişe diyor ya bende kenarlarını temizlcm bi şekilde az önce baktım bence benim kapalı duruyor kızlar az çok anladığım kadarıylaBana doktorum sabah akşam batikonu surmeden önce dudakları hafif aralayıp su akit dedi. Oraya dokunup herhangi bir baskı yapmadan yıka batikonu oyle sur yoksa alerji olursun dedi. Sabah akşam duş başlığıyla hafif bir şekilde yıkıyorum. Büyük tuvaletimi yaptigimdada o gün içinde 1 kez daha batikon sprey sikiyorum. Doktor bana hiç su değdirme gibi birşey demedi. Aksine sabah akşam yıka dedi.
Bilmiyorum ben içiyorum maalesefKizlar birde bu dönemde sigara icilince bir sorun oluyor mu ki bileniniz var mi
Kanaman oluyor mu hala ? Regl olabilir mi ?Kızlar günaydın bugün bir haftam olacak , sabah uyandım lavaboya gittim açık kırmızı kan geldi vajenden sizce ne olmuş olabilir çok korktum acaba uykumda ters bi hareket mi yaptım
Ben hemen regli bitiminde oldum yani regli kanaması değil , işlem yaltıktan sonra lekelenme dışında açık kırmızı kanaması olan oldu muKanaman oluyor mu hala ? Regl olabilir mi ?
şu psikolojide o aklıma bile gelmiyoKizlar kalici islem surecinde nelere dikkat ettiniz?spor yasak mi?bi de tuttuktan dugune kadar masturubasyon yasak mi kendinizi nasil tatmin edeceksiniz diyelim dugune 6 ay var
Benim olmustu hatta sende yorum yapmıştın bilemeyiz bişe olup olmadığını diye takılma korumaya devam etBen hemen regli bitiminde oldum yani regli kanaması değil , işlem yaltıktan sonra lekelenme dışında açık kırmızı kanaması olan oldu mu
Kizlar hic gecici diktireniniz yokmu kaliciya vaktim yok gecici yapmam gerekiyoBenim olmustu hatta sende yorum yapmıştın bilemeyiz bişe olup olmadığını diye takılma korumaya devam et
Ben hemen regli bitiminde oldum yani regli kanaması değil , işlem yaltıktan sonra lekelenme dışında açık kırmızı kanaması olan oldu mu
Geçicide de kalicidada çok yorum var geçmişe dönük. Buradan okuduğum kadarıyla geciciyi hemen hemen her doktor yapabiliyor diyorlardı.Kizlar hic gecici diktireniniz yokmu kaliciya vaktim yok gecici yapmam gerekiyo
Doğru insan kendi başına gelince panik oluyo bi anBenim olmustu hatta sende yorum yapmıştın bilemeyiz bişe olup olmadığını diye takılma korumaya devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?