Buradakilerle hangi enayilerin evleneceğini gerçekten çok merak ediyorum bu zamanda daldan dala atlamak bu kadar kolayken o kadar sıkıntıya girip hangi salak evlenir insan şaşırıyor

İyiyim ben tüm akşam boyunca kalkmamaya çalışıyorım haretket etmezsem iyileşir diye düşündüğümden deli gibi dikim sonraki süreçleri okuyorum sen nasılsın nasıl oldun
Ben çok iyiym canım emin ol ikinci haftadan sonra hiç bişe kalmıyor ben suan hiç bişe hissetmiyorum aşırı rahatım biraz daha sabret

Aynen artık bakmayacagim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Sizde batma vs oluyor mu ara ara. Bende bugün öğleden beridir biraz batıyor gibi
Batmalar bende de ara ara oluyor ama cok değil belli bi süresi yok bence batmanın ama inanın 15 günden sonra hersey düzeliyor ben açıp baktığımda da dikişler böle ip gibi degildi erimişti sanki akıntı gibi gözüküyordu

Kızlar merhaba.uzun zamandır bende burayı takip ediyorum.turgay beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama kafamda tek kat mı çift kat mı flep sorusu dönüyor.işimi riske atmak istemiyorum ama maliyeti de fazla oluyor sizce tek kat yeterli mi yoksa çift kat daha mı garantili olur siz nasıl yaptırdınız ? Birde otobüsle gitmeyi düşünüyorum acaba esenler otogar ile muaynehane arası uzak mı taksiyle gitmem ne kadar sürer acaba ? Birde işlemi ameliyathane de mi yapıyor yoksa böyle muaynehane tarzı biyerde mi çok merak ediyorum tek gidicem galiba hiç emin olamıyorum kendimden korkuyorum bilmediğim şehirde bilmediğim yerlere gidip böyle işlem görmekten sizlerin nasıl gecti

Ben çok iyiym canım emin ol ikinci haftadan sonra hiç bişe kalmıyor ben suan hiç bişe hissetmiyorum aşırı rahatım biraz daha sabret
Çok seviniyorum senin adına umarım sağlıklı bi şekilde atlatabilirim bugün itibariyle vitamin takviyesi de almaya başladım belki iyileşme çabuk olur. Bu sayede, hala açık kırmızı renkte akıntılarım oluyor özellikle sabah uyandığımda biraz deli yatıyorum büyük ihtimalle yatarken ters hareketler yapıyorum o rengi her gördüğümde ödüm kopuyor ama kıpkırmızı olmadığı için rahatlıyorum

Tek kat mı çift kat mı ona dair hiçbir bilgim yok, gidişi doktorun sekteterini arayıop öğrenebilirsin eminim ki yardımcı olurlar yol tarifi ve uzaklık konusunda, ama bi çok kişi turgay domtorda oldu onlar görünce yazarlar sana . işlemi muayenelerinde yapıyolar zor bi işlem değil zaten aynı yolculuğa çıkabilirsin çünkü lokal anestezisinin etkisi hemen geçmiyo

Canım geçmiş mesajları oku tüm detaylar var

Kizlar merhaba ben bişey sorucam yakında Turgay beye gidicemde virüsten dolayı kapalı mı açık mı onu bilmiyorum sizce açık mıdır muayene

Kizlar bana doktor protein ağırlıklı beslenirken daha hızlı iyileşir demişti. Ben öyle yapmaya calisiyorum. Süt yoğurt vs

Kizlar merhaba ben bişey sorucam yakında Turgay beye gidicemde virüsten dolayı kapalı mı açık mı onu bilmiyorum sizce açık mıdır muayene
Ben kontrol günü bekliyorum. Bu süreçte gitmedigim için bilgim yok. İstersen yarın bir ara sor. Bence aciktir

Tek kat ya da çift kat ben Turgay beyin eski hastalarının yazdıkları kadarıyla kendisinin zaten dar diktiğini ve tek katında yeterli olduğunu okumuştum. Bende kendisine gittim. Şuan iyileşme surecindeyim. Sonuc ne olacak bilmiyorum ama asistanları da kendiside çok ilgili bir doktor. Yol tarifi içinde bencede asistanlariyla bir konuş tarif ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…