sinir harbi ebru hanıma yaptırmıştı kızlar flep olmuş ancak son dikiş atılmıştı tam tutmamışmıydı acaba onun.benim aklıma takılan bi şey var gecici dikişleri erken atılmıştı düğüne 9 gün kala ben mi yanlış biliyorum.doktor da biraz erken demişti. bunu düşününce aklıma kötü şeyler geliyorr ya inş öyle değildir.umarım zamanı olmadığından yazamamıştırseni bekliyoruz sinir harbi arkdaşım iyi haberle gel....
pazar günü mutlaka ilişkiye gir demişti ebru hanım,o da nasıl olcak daha ikinci düğün var diyodu umarım geciktirmemiştir..
ben bu yazdıklarınızı sımdı bı word acıp pcıme yazayım sımdı olmasa da ılerıde belki lazım olur.hale bak ya ne gunlere kaldık..arkadaslar sınır harbının facesı msnı fılan kımsede yok mu? nasılsın ıyımısın fılan yazılsa hayırlı olsun edalarında..ınşallah kızlar sınır harbı anlının akıyla cıkar bu işten ..aksını dusunmek bile çok kötü..
yaptıran arkadaşlar...6 gün oldu..akıntım başladı dün..doktotu aradım tekrar antibiyotiğe gerek var mı diye..yok diyor kuru tut diyor..şaç kurutma makinesiyle hafif kurut diyor..ya çok problem olur mu akıntı..yaşayan oldu mu bu sorunu..bu yüzden dikişler tutmaz mı acaba..o kadar temiz tutmaya çalıştım nasıl oldu anlamadım..hafif de kaşınıyor..onu unuttum söylemeyi doktora..herşeyde de doktoru aramak istemiyorum kontrole kadar...
yaptıran arkadaşlar...6 gün oldu..akıntım başladı dün..doktotu aradım tekrar antibiyotiğe gerek var mı diye..yok diyor kuru tut diyor..şaç kurutma makinesiyle hafif kurut diyor..ya çok problem olur mu akıntı..yaşayan oldu mu bu sorunu..bu yüzden dikişler tutmaz mı acaba..o kadar temiz tutmaya çalıştım nasıl oldu anlamadım..hafif de kaşınıyor..onu unuttum söylemeyi doktora..herşeyde de doktoru aramak istemiyorum kontrole kadar...
kızlar , bu erkeğin şeyinin boyutu kanamanın olmasında etkili diyormuş ya doktorlar.buna göre kanıyomuş ya da kanamıyomuş ben ilk defa duydum..uzunluğu mu kalınlığı mı etken anlamadım pekyani biz operrasyona rağmen sırf bu yüzden kanama olmayabilir mi..bi de bunu mu düşüneceğiz bu arada bana doktor kalem kalındığından daha ince p...s olacağını sanmıyorum oraya girince kanama olur zaten demiişti kafam çok karıştı:S
kızlar dün doktorla yine konuştum okadar tesadüf olduki biyerde karşılaştım ben ocakta yaptırıcam dedim nikahım ozaman dedim ama yaptırdıktan hemen sonra yolculuğa çıkıcam dedim oda sen içini rahat tut hiç bişey olmaz hallederiz dedi okadar rahatladımki daha öncede duymuştum ondan bu sözleri ama devamlı konuşasım geliyo doktorla dizimin dibinde olsada devamlı soru sorsam o derece yani az kaldı ocağa kızlar sonucu yazıcam ben öyle geç yazmam ilk fırsatta internetin olduğu bi yerde muhakkak yazarım benimki başarılı olursa ünlü doktorlarda yaptıranların %100 başarılı olur hiç merak etmeyin
kızlar aralıkta gitmeyi düşünüyorum nasıl yapıcam edeceğim bilmiyorum..ortadan nasıl kaybolcam o kadar saaat yoluydu ameliyatıydıı terminal de biri görür diye de görüyorum 6-7 kişi tanıdık var ankarada görme olasılıkları ne kadarbiliyorum güçlü olmam lazım ama ya başıma bi şey gelirse başka ilden gideceğim bi şey olmaz değil mi kızlar bana moral verin n lütfenn çok korkuyorum
hiç korkma inşallah birşey olmaz içini rahat tut canım en önemlisi bu. yanında gidebilecek kimse yok mu canım sana destek olacak biri olsa daha rahat olur ama içini rahat tut Allah ım yardım etsinn inşallah bir an önce kurtulursun yaptırıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?