kızlar aralıkta gitmeyi düşünüyorum nasıl yapıcam edeceğim bilmiyorum..ortadan nasıl kaybolcam o kadar saaat yoluydu ameliyatıydıı terminal de biri görür diye de görüyorum 6-7 kişi tanıdık var ankarada görme olasılıkları ne kadarbiliyorum güçlü olmam lazım ama ya başıma bi şey gelirse başka ilden gideceğim bi şey olmaz değil mi kızlar bana moral verin n lütfenn çok korkuyorum
iyi haberlerini bekliyoruz canım.. az kalmış evet
geçici de 3-6 gün içinde ilişkiye girin deniyor. ben yaptırdıktan sonra 2.günde ilişkiye girdim.. duş almada fln sıkıntı yok. ayakta duş alabilirsin.. yeterki duştan sonra iyi kurulan...kızlar kalıcı yöntemle geçici yöntem arasında ebru hanımda fiyat farkı var mı? varsa ne kadar birde geçici olanda kaç güne kadar ilişkiye girmemiz lazım perşembe yaptırsak pazar ilişkiye girsek olur mu? 4. gün oluyor birde bu geçiçi olanı yaptırırsak duş almada falan sıkıntı var mı? geçici olanın garantisini diğerine göre daha çok veriyorlar nedense zamanında ilişkiye girersen %100 nerdeyse
kapalımısın bilmişyorum ama tarzını değiştirebilrisin mesela eğer bukadar riskliyse kapalı değilsen kapan oraya gidince göz makyajını ağır yap mesela veya gözlük tak ben düşündüm onları ama yapmadım sonra doktorun muayehanesine gittim Allahtan 1 tane bile tanıdık yoktu içini ferah tut sakınan göze çöp batıyo sakın heycanlanma şehirdışına çıkma işin hallolduğu an olay biter
kapalı değilim canım ama iyi fikirmiş kapanmak ama yapacak bi şey yok kapanırım gerekirse..bi de ben kafama kapşon geçirmeyi düşünüyorum montumun kpanmak yerine nasıl olur sence? gözlüğüm yok sadece güneş gözlüğüm var onu taksam kış kış komik mu arkdaşım takayım mı.?ya da çaşıdan imitasyon cerceveli normal gözlük alayım ne diyorsun:26:
boynuna şal dolayıp şalla ağzını kapatırsın burnuna kadar ben öyle yapmıştım..
bu da iyi fikir canım çok sağol birinden birini yapcağım artık.çok heyecanlıyım belki aralığı beklemem bu ay giderim cesaretimi toplamaya çalışıyorum korkularım da var
ne demek canım.. gideceğin yere kadar taksiyle gidersen hiç sorun olmaz zaten..
kapalı değilim canım ama iyi fikirmiş kapanmak ama yapacak bi şey yok kapanırım gerekirse..bi de ben kafama kapşon geçirmeyi düşünüyorum montumun kpanmak yerine nasıl olur sence? gözlüğüm yok sadece güneş gözlüğüm var onu taksam kış kış komik mu arkdaşım takayım mı.?ya da çaşıdan imitasyon cerceveli normal gözlük alayım ne diyorsun:26:
sağol arkadaşım desteğin için kimsem yok benimle gidecek inş bayılıp kalmam bi yerde
korkma canım benim de parayı tamamlamış olsaydım senin yanında gelirdim birlikte giderdik ama buradan hep destek olacağım sana inşallah hiç bir sorun olamdan gidip geleceksin sıkıntı yapma kendine herşey güzel olacak
canım benim çok iyi anlıyorum bu telaşlarını bende yaşadım bu düşünceleri ve bu düşüncceler yine tekrarlanıcak yaptırıcam zaman bence sen kapan ve imitasyon göözlük tak ama renkli olmasın
kızlar mrb uzun süredir girem,yordum nasılsınız umarım hepınız ıyı ve herşey yolundadır kızlar sınır harbını cok mrk ettım haber alanınız varmı ınanın onu dusundum ve bolcada hepımız ıcın dua ettım hbr alan varsa bılgılendırırsenız sevınırım ıyıkı varsınız
kızlar mrb uzun süredir girem,yordum nasılsınız umarım hepınız ıyı ve herşey yolundadır kızlar sınır harbını cok mrk ettım haber alanınız varmı ınanın onu dusundum ve bolcada hepımız ıcın dua ettım hbr alan varsa bılgılendırırsenız sevınırım ıyıkı varsınız
girip girip sinirharbi bişey yazdı mı acaba diye kontrol ediyorum ve çıkıyorum.. ama artık gerçekten çok merak etmeye başladım. en son 23 ekimde yazdı buraya. 28 ekimde ilk düğünü, 4 kasımda 2.düğünü olacaktı. neyse 2 hafta da balayı yaptığını varsayalım.. 19 kasıma kadar bekleyelim bakalım. inşallah çok mutlu döner burayakimse haber alamamış cnm inşallah şuanda evlilik keyfinden bizi unutmuştur diyorum umarım kötü bişey yoktur aslında kötü bi durum olsaydı daha çabuk yazardı gibime geliyo nebiliyim ama kötü bişey olursa hepimizin umutları yıpranır
girip girip sinirharbi bişey yazdı mı acaba diye kontrol ediyorum ve çıkıyorum.. ama artık gerçekten çok merak etmeye başladım. en son 23 ekimde yazdı buraya. 28 ekimde ilk düğünü, 4 kasımda 2.düğünü olacaktı. neyse 2 hafta da balayı yaptığını varsayalım.. 19 kasıma kadar bekleyelim bakalım. inşallah çok mutlu döner buraya
cuma günü kontrolüm var tutup tutmadığı belli olcak kızlar.okadar heyecanlıyımki kızlar ya tutmadıysa düşüncesi beynimi kemiriyor umarım o doktorun odasından ağlayarak çıkmam.bütün dünyam yıkılır benim.dualarınıza ihtiyacım var kızlar.çok stresliyim.tutmadıysa okadar moralim bozulcakki bilmiyorum artık kendime neler yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?