evet canım, doktorların önerilerine uymak lazım. inşallah uygun zamanda ilişkiye girebilmiştir sinirharbi de...aslında kızlar Allah korusun kanaması olmadıysa bile doktorun verdiği süreden geç ilişkiye girdiği için olmamıştır.. umudumuzu yitirmeyelim.. doktorların önerisine uyduğumuz sürece sorun çıkmaz..
canım bu kadar yıpratma kendini.. tutmadıysa bile çaresi var sonuçta, ki bence tutmuştur, üzme kendinicuma günü kontrolüm var tutup tutmadığı belli olcak kızlar.okadar heyecanlıyımki kızlar ya tutmadıysa düşüncesi beynimi kemiriyor umarım o doktorun odasından ağlayarak çıkmam.bütün dünyam yıkılır benim.dualarınıza ihtiyacım var kızlar.çok stresliyim.tutmadıysa okadar moralim bozulcakki bilmiyorum artık kendime neler yaparım
inşallah senin de tutmuştur canım, hepinize bol şans...canım benimde yarın kontrolüm var seni okadar iyi anlıyorum ki inşallah tutmuştur seninkide şimdi kötüsünü düşünme ben en azından umutlu olmaya çalışıyorum.allah yardımcımız olsun..
canım benimde yarın kontrolüm var seni okadar iyi anlıyorum ki inşallah tutmuştur seninkide şimdi kötüsünü düşünme ben en azından umutlu olmaya çalışıyorum.allah yardımcımız olsun..
cuma günü kontrolüm var tutup tutmadığı belli olcak kızlar.okadar heyecanlıyımki kızlar ya tutmadıysa düşüncesi beynimi kemiriyor umarım o doktorun odasından ağlayarak çıkmam.bütün dünyam yıkılır benim.dualarınıza ihtiyacım var kızlar.çok stresliyim.tutmadıysa okadar moralim bozulcakki bilmiyorum artık kendime neler yaparım
canım benimde yarın kontrolüm var seni okadar iyi anlıyorum ki inşallah tutmuştur seninkide şimdi kötüsünü düşünme ben en azından umutlu olmaya çalışıyorum.allah yardımcımız olsun..
cuma günü kontrolüm var tutup tutmadığı belli olcak kızlar.okadar heyecanlıyımki kızlar ya tutmadıysa düşüncesi beynimi kemiriyor umarım o doktorun odasından ağlayarak çıkmam.bütün dünyam yıkılır benim.dualarınıza ihtiyacım var kızlar.çok stresliyim.tutmadıysa okadar moralim bozulcakki bilmiyorum artık kendime neler yaparım
kızlar aralıkta gitmeyi düşünüyorum nasıl yapıcam edeceğim bilmiyorum..ortadan nasıl kaybolcam o kadar saaat yoluydu ameliyatıydıı terminal de biri görür diye de görüyorum 6-7 kişi tanıdık var ankarada görme olasılıkları ne kadarbiliyorum güçlü olmam lazım ama ya başıma bi şey gelirse başka ilden gideceğim bi şey olmaz değil mi kızlar bana moral verin n lütfenn çok korkuyorum
alivv cnm aralakta gtmeyi düşünyrmussun ebru hanıma dgl mi???
sen aileme söyleyecem tek basıma kalkamam bunun altından diyodun ??kaybolduguna göre söylemedin mi canm ...
forumdan ebru hanıma gtcek bi kac arkadsta biliyorum onlarla konusmanı tavsiye ederim cnm..
kızlarr...nasılsınız bakalımm..moraller nasıl....sıksık foruma giremiyorum....sinirharbi evlenmiş sanırım bi haber var mı acaba???
coooooook mutlu oldm cnmmm kime yaptrmıstın sennn????? cook sevindimmm
antepteki mi?? cnmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?