evet canım, doktorların önerilerine uymak lazım. inşallah uygun zamanda ilişkiye girebilmiştir sinirharbi de...

canım bu kadar yıpratma kendini.. tutmadıysa bile çaresi var sonuçta, ki bence tutmuştur, üzme kendini
canım benimde yarın kontrolüm var seni okadar iyi anlıyorum ki inşallah tutmuştur seninkide şimdi kötüsünü düşünme ben en azından umutlu olmaya çalışıyorum.allah yardımcımız olsun..
inşallah senin de tutmuştur canım, hepinize bol şans...

canım benimde yarın kontrolüm var seni okadar iyi anlıyorum ki inşallah tutmuştur seninkide şimdi kötüsünü düşünme ben en azından umutlu olmaya çalışıyorum.allah yardımcımız olsun..

iyi haberlerle gel inş canım,dualarım seninle..

İnş tutmuştur tatlım.. üzme kendini,elimizden geleni yapıyoruz işte.. inş iyi haberlerle geleceksin..

kızlarr...nasılsınız bakalımm..moraller nasıl....sıksık foruma giremiyorum....sinirharbi evlenmiş sanırım bi haber var mı acaba???

kızlar inşaallah tutmuştur ya çok zor durum gerçekten bunu öğrenmek ama güzel haberle geleceksiniz inşallah..

aydnl ve cloo kızlar msj hafızanız dolmuş silermisiniz msj atamıyorum sizlere..

güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar

alivv cnm aralakta gtmeyi düşünyrmussun ebru hanıma dgl mi???
sen aileme söyleyecem tek basıma kalkamam bunun altından diyodun ??kaybolduguna göre söylemedin mi canm ...
forumdan ebru hanıma gtcek bi kac arkadsta biliyorum onlarla konusmanı tavsiye ederim cnm..

bilmiyor arkdaşım söyleyecektim ama dilim varmadı gerçekten çok zor söylemek,bende cesaretimi toplayıp gitmeye karar verdim inş tutarsa ilerde söylüycem her şeyi
.ankarayı da biliyorum canım daha önce ebru hanıma gittim muayeneye inşallh bi terslik olmaz gidip gelmede

seneye düğünüm var canım belli gbi..
ben ebru hocama sormştum 1 sne var diye tam zamanı olur demişti
esneme falan olsaydı hem bi daha gelmene gerek yok demez di herhal riske atmaz sanmıyorum

kızlarr...nasılsınız bakalımm..moraller nasıl....sıksık foruma giremiyorum....sinirharbi evlenmiş sanırım bi haber var mı acaba???

hoşgeldin minik perim uzun zamandır yoktun.merak ettm seni.umarım her şey yolundadır umarım.kızlar uyku bile tutmuyor saatleri sayar oldum umarım cuma akşamı foruma güzel haberler yazarım kızlar

seninde inşallah tutmuştur canım dualarım seninle ben çok umtsuzum ama senin inşallah tutmuştur tatlım

şu cuma mübarek gün yüzüm güler inşallah kızlar ya inş. doktor tutmuş der esneme falan olmuştur derse çok üzülürüm kızlar düğünüm olursa önce gtme imkanım yok nasıl giderim bilmyrm off off ne zormuş bu durum kızlar ya

oranda eskisiyle bi fark hissediyor musun canm??
bazen ben bacaklrımı actıgımda sanki bildigimden mi ne orası acılıyormus gibi geliyor hemen ...
ondan soruyorum sana.

kızlar sanırım dualarınız tuttu çok teşekkür ederim dualarınız için.gittim doktora inanılmaz derecede heyecanlıydım doktorumda bi okadar anlayışlıydı baktı "dikişlerinin hepsi kaynamış düğümleri bile göremiyorum normal bi doktora göstersen daha yeni olmasına rağmen zor anlar" dedi hemşiresinede gösterdi gayet iyi dimi dedi oda evet dedi.ama biraz enfeksiyon olmuşsun akıntın var dedi batikon uygula 10 gün dedi.tamam artık bidaha gelmene gerek yok kalemden kalın giren herşeyde kanar dedi.özellikle sordum dokular esneme yapar diyolar esneme yaparmı kanama olmayabilirmi diye, benim yaptığım teknikle esneme yapmaz sen yeterki dediklerime dikkat et el sürdürtme bişi yapma dedi.tekrardan sordum gelmeme gerek yok dimi diye doku esnemesi yalan o tutmadığında denilen birşey bugüne kadar benim dediklerime uyup yaptıklarımda sonuç alamadığım olmadı dedi. sonrada ilişki zamanında dikkat etmem gerekenleri anlattı işte böyle geçti şimdilik aklıma gelenler bunlar sizin sorcağınız bişi olursa elimden geldiğince cvplayabilirim. zehracm inşallah sende iyi haberlerle dönersin canım dualarım seninle..

kizlar ozkan beydemi ankarada soyadi ne bilen varmi bide flep ucretini bende aralikta yaptircam ama karasizim doktor konusunda hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…