canım beni çook sevindim.. çok şükür ki iyi haberle geldin bize.. ben bu ay sonu ya da aralıkta gidicem inş böyle iyi haberler verebilirm.. bana da dua edin.. darısı başıma inşaallaaaaahhh.. kendine çok dikkat et canım

narm çok sevindim hayırlı haberlerle döneceğini biliyodum narm düğüne yakın için rahat etsin diye yinede kontrole gidicekmisin:26: canım senden hayırlı haberi aldığım zaman bende gidip hemen yaptırıcam bahar ayında banada benim yaptığım teknikte esneme olmaz dedi tek tek anlattı böyle yapıyorum diye

Narm'cım senin ne kadar sürede belli oldu tuttuğu.. iyileşme sürecinde hiç sorun yaşadın mı? ağrı sızı oldu mu?

kızlarr...nasılsınız bakalımm..moraller nasıl....sıksık foruma giremiyorum....sinirharbi evlenmiş sanırım bi haber var mı acaba???
merhaba tatlım, ben iyiyim sen nasılsın? merak ettim seni, gelmedin epeydir. sonra işyerinde nete girmekte problem yaşıyor olabileceğin geldi aklıma.. sinirharbi evlendi ama hala cevap yazmadı, meraklardayız canım.

narmcım gözün aydın, inşallah bundan sonra güzel bir hayat seni bekliyor canım...

vallaha sinirharbi arkadaşım inan sinirharbine döndürdün burayı gel artıııııkkk :) iyi haberlerinle gel lütfen rüyanda falandamı görmüyosun bizi arkadaşım yaaa yetim çocuk gibi kaldık burda haaa ....

ayyy canım gözün aydın öncelikle çok güzel bir durum kendini nasıl hissettiğini hissemiyorum bile :) inşallah kanaman olur doktor çok kesin konuşmuş valla bende senden aldığım sonuca göre senin doktorunu tercih edebilirim çünkü çok emin konuşmuş ve gelmene gerek yok demiş ücret ne kadardı canım birde doktorun soyismi ne sitesi var mı ? ebru hanımı düşünüyordum ama düğünden önce çağırıyor düğünden önce gidebilsem zaten geçici yptırırım inşallah sen sonucu olumlu alırsın bende sana güvenip ona giderim senin sayende kurtulurum

canım narmla benim doktorum aynı özkan aydın leylek,bende özkan beye ameliyat olucam ücret 2000 tlymiş daraltmada yapmış bana 1500 demişti mayıs ayında gitmiştim senin düğün tarihin bellimi

çok sevindim senin adına canım inşallah bende yarın buraya sevinçle gelirim kızlar.çok heyecanlıyım ben.tutmadığını düşünüyorum ben nedense çünkü pek dikkat edemedim kendime

çok sevindim senin adına canım inşallah bende yarın buraya sevinçle gelirim kızlar.çok heyecanlıyım ben.tutmadığını düşünüyorum ben nedense çünkü pek dikkat edemedim kendime

kızlar eğerki benimki tutmadı ise burda kanaması gerçekleşen arkadaşların doktorlarıdna herhangi birine geçici yaptırcam.geçici daha ucuz dimi kızlar.

kızlar eğerki benimki tutmadı ise burda kanaması gerçekleşen arkadaşların doktorlarıdna herhangi birine geçici yaptırcam.geçici daha ucuz dimi kızlar.

geçici daha uygun evet canım.. ama tutmazsa şayet,sana flep yapan doktora geçici yaptırmayı neden düşünmüyosun ücretsiz olarak yapması lazım zaten

canım gözün aydın ne kadar sevindim anlatamam. imkanım olsaydı ben de senin doktoruna giderdim ama antep'e gitme imkanım yok ist'dayım. geçen yıl antep'te yaşıyordum ve umutlarımı ist'a bağlamıştım. bilseydim yaptırır gelirdim belki de.. hayırlısı diyelim. ilişki esnasında dikkat etmen gerekenler nelermiş canım yazabilir misin?

canım narmla benim doktorum aynı özkan aydın leylek,bende özkan beye ameliyat olucam ücret 2000 tlymiş daraltmada yapmış bana 1500 demişti mayıs ayında gitmiştim senin düğün tarihin bellimi

çok teşekkür ederim canım hemen cevap yazdın . ücretide bir şekilde halledeceğim . benim düğün felan hiçbirşey belli değil canım ortada birşey yok ama güvenilir bir doktor en öenmlisi sen yaptırdın mı tutmuşmu canım inşallah sende olumlu bir cevap alırsınn

Kızlar bu sayfalar ekş. sözlüğe düşmüş ve ist22 senden bahsediliyor ,bende ordan öğrendim bu sayfayı yoksa bilmiyordum kızlar
link vermemm yasakmı acaba yoksa size link verirdimm

Son düzenleme:
Kızlar bu sayfalar ekş. sözlüğe düşmüş ve ist22 senden bahsediliyor ,bende ordan öğrendim bu sayfayı yoksa bilmiyordum kızlar
link vermemm yasakmı acaba yoksa size link verirdimm

ekşiye düştüğünü biliyoruz ist22 hakkında ne diyorlar link banada gönderirmisin

kızlar teşekkür ederim walla bende tutmadığını düşünüyordum ama sonuç iyi çıktı doktor ısrarla gelmene gerek yok dedi bende zaten düğün öncesi gidemem sanırım.inşallah hepimiz iyi haberlerle döneriz benim 1 ay olmuştu kontrole gittiğimde dikişler çok güzel kaynamış hiç dışardakiler gözükmüyor bile içtekilerle birlikte hepsi 3 ay içinde tamamen kaynar dedi.onlar zaten dokunun içinde kaynadığı için sen hissetmezsin dedi. zehracım umudunu kaybetme dikkat ettiysen kendine tutmuştur bence içini ferah tut hem tutmadııysada kendi doktorun ücretsiz yapmalı geciciyi(tabi o sonradan düşünüecek birşey şimdilik kötü düşünmeyelim) dualarım sizinle inşallah sen ve ist22dende iyi haberler gelicek.elanur gitmelimiyim bilmiyorum düğün öncesi ama doktorum suan daha 1 aylık halini bile normal doktor anlayamazki kaynadıktan sonra hiç anlaşılmaz dedi belki başka bi doktora gidip anlıcakmı yada ne dicek die bakabilirm diye düşünüyorum ama oda olmazsa doktoruma güvenmek istiyorum esnermi fln diye düşününce paranoyak oluyor insan.bana dikkat etmem gereken olarak söyledikleri: ağda yok,bisiklete binme dedi birde havuza denize girme dedi.başka herhangi birşey söylemedi. ben dedim dar giysem fln birşey olurmu diye yok artık onlarla ilgisi yok dedi. şimdilik aklıma gelenler bunlar inşallah zehrayla ist22ninde iyi haberlerini alıp iyice mutlu oluruz..

arkadaşlar bugün ebru hanımı aradım randevu almak için .. 1 hafta öncesinden alınıyor diye sekreteri çıktı ben tabi sabah saat 10^a alacaktımbaşka saat çok zor olur diye söyledim imkansız dedi ebru hanım çok yoğun dedi...ve ALLah bağışlasın bir bebeği olmuş kızlar onun için muayenesine artık geç gidiyor muş ve baya bi hastası var mış..haftaya gitmeyi füşünüyordum hayallerim suya düştü şimdi kara kara randevu alabilcekmiyim başka saat nasıl gidecem diye korkular başladı çok kararsız kaldım off kara kış iyice gelmeden gitmem lazım

ekşiye düştüğünü biliyoruz ist22 hakkında ne diyorlar link banada gönderirmisin

kötü birşey yazmamışlar ama çok zorlarına gitmiş bu konular ve okuyorlar burayıı ve yazıştığınız bütün linkleride paylaşmışlar ,enayi gerine konulduklarını düşünüyorlarmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…