kızlar eğerki benimki tutmadı ise burda kanaması gerçekleşen arkadaşların doktorlarıdna herhangi birine geçici yaptırcam.geçici daha ucuz dimi kızlar.
geçici ile kalıcı arasında fiyat olarak çok fark yok genel olarak.. benim gittiğim doktor geçiciyi 1200tl, kalıcıyı 1500 tl ye yapıyordu.

zehracım bugünmüydü senin kontrolün valla iyice kafam karıştı kim nezaman ne yaptırıyo karıştırıyorum eğğer bugünse sonucunu yaz arkadaşım meraklıyım :)

kontrolüm bugündü kızlar biliyorsunuz hiç umudum yoktu korka korka gittim tutmadı diye o doktorun odasından ağlayarak çıkcam diye.ama tutmuş kızlar.çok mutluyum hiç esneme falan yok dedi doktor.bende kanarmı dedim yüzde yüz evet dedi bana.son kez geleyimmi dedim gerek yok dedi ama illaki gelmek istiyorsan sen bilirsin illa bi bak dersen bakarım dedi.ben zaten ilşki yaşamamıtım vajinam pek genişlememişti yüzeysel yaşarken bu durum oldu aniden bende şoka grmştim düktor yırtığın az demişti.tutmuş kızlar dularım kabul oldu.ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM ARTIK İÇİM ÇOK RAHAT.RABBİM SİZİNDE YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SORU SORMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM NARM ARKADAŞIMIZ GİBİ:)

ÇOK SAĞOL CNM.içim içime sığmıyor kızlar kalbim kanatlanıp uçabilir o derece mutluyum:)çnkü çok umtsuzdum ben tutmadı diye

artık mutlu günler seni bekliyor canım bi çok arkdaşa umut oldun tuttu diyerekten bnde dahil..kendine pek dikkat edememiştin ama ona rağmen tutmuş ne güzell.cnm sana şunu sormak istiyorum akıntın oluyor muydu senin doktor bi ilaç vermişmiydi bunun için..bir de bu sürede normal vc mi kullandın klozet mi..ve doktor sana hareeket kısıtlamanla ilgili bi şey dedi mi no-rmal hayatına devam edeblirmiymişin:)

zehracım gözün aydın kurtuldun çokkk sevindim, darısı başımıza... senin doktorun kimdi canım?

Zehracım senin adına çok sevindim cnm sen ihmal etme arada kontrole git nasıl olsa artık bukadar endişelenmezsin doktora giderken o kapıdan 1 kere girmek yetiyo heyecanın geçmesine canım benim inşallah hepimizde kurtuluruz bu dertten benimde az kaldı ocakta geçici yaptırıcam inşallah bi aksilik çıkmadan hallederim...

Çok sevindim Zehracım.. Ben de çok tedirginim tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum.. İnşaallah ben de senin gibi iyi haberler verebilirim..

kızlar ben izmirde oldum mustafa alihanoğluna olalı 4 ay olcak nerdeyse kontrole daha dün gidebildim malum şartlar.ben kendime hiç ama hiç dikkat edemedim kızlar.ilk günler ediyordum ama sonra etmedim hiç orayı kuru bile tutmuyordum düşünün yani.sebamedin şampuanını verdi doktor onla yıka dedi duş aldığımda yıkıyordum o bölgeyi.ilk bir iki ay kuruladım sonra dikkat etmedim kızlar.evet akıntım için ilk operasyonu olduğumda ilaç kullandım ben.sonrada bidaha kullandım ki zaman zaman olur her daim akıntım o kadar doktora gittim ama bi problem yok dediler.yani akıntım oluyor diye endileşenmeyin kızlar.bide ben kabızda olmuştum bidefasında kan bile gelmişti ama dikişlerime bişi olmamış kızar çok sevindim.okadar rahat hareket ediyordum ki anlatamam hiç tutmadı diye düşündüm sizde bence kaygılanmayın ben bunları yaşamama rağmen tuttu benim ki.sizinkide tutmuştur kızlar kaygılanmayın.ama ben çok stres yaparsam düğünden 3 gn önce sırf içim rahat olsun die doktora gtcem oda kendi evhamımdan doktor gelme dedi ama kızlar ne olur olmaz izmir bana yakın zaten.güzel dilekleriniz için tşk ederim kızlar dua edenler olduysada ALLAH RAZI OLSUN artık ben sizin için dua edeceğim ve güzel haberleriniz bekliyeceğim.bana özelden mesaj atan arkdşım güzel dileklerin için sağol benim dikişlerim ilk 1 aydan sonra düşmeye başladı peçetede de görüyordum ben düştüğünü kızlar.o şekilde fark ettim bilerek uzun sure kontrole gtmedim ki zaten doktorumda 3 ay dan önce gelme demişti o yüzden bende 4 ayı buldurdum gitmek için tamamen düşsün die.doktorum bana harekette ksıtlama yapma demişti sadece bacaklarını açma yeter dedi onun dışında istediğin hareketi yap demişti ben zaten dikkat edemiyrdum kızlar düşünün tabureye çıkıp perde bile taktim ilk gnler acaba bişi oldumu die korktum hep.bide ben olduğumda yaz dönemi idi hiç dur durak bilmiyordum ev işi yapmaktan sürekli koşuşturyordum

evet kızlar normal wc kullandım ben bide düşünün buna rağmen bişi olmadı ama emin olun ben hiç ama hiç dikkat etmedim kendime buna rağmen tuttu ki çok hazırlamıştım tutmadığına kendimi artık geçici de umudum var demiştim hatta sizin doktorlarınızdan birine giderim yada yaşadığım şehirde bi doktor bulayım diye düşünmüştüm AMA RABBİM yüzüme güldü hep dua ettm

inşallah halledersin hopicik sırayla hepinizin olumlu haberlerini bekleyeceğim tutması bizim için bi nebze mutluluk kanama gerçekleşincede mutluluğumuz perçinleşecel emin olun ki zaten yaşadğım sürece bu foruma girip bu dertten muzdarip olan arkadaşlara hep yardımcı olacağım

zehracım çok açıklayıcı yazmıssın her şeyi anlatmışşsın ALLAh ne muradın varsa versin:))canım bnm normal vc yi bnde ebru hanıma sormuştum kullanabilirsiniz yazmış sana da soruyum dedim o da olur mu dye.bu arada daraltma yapıldı mı sana canım? ilişki yaşamadım yazmışşsın da

evet daraltma yapıldı cnm bana ki ben istedim bidaha gelemem dedim ama fazla dikişim yoktu çnkü yırtığım yoktu tam giriş olmadı yani bu olayı yaşadığımda.yaşadığımda şehirde jinekolğa gttiğimde sadece kızarıklık var ama kanarmı kanamamı bilemem dedi bende doktora gttm operasyonu oldum şimdi çok rahatım

arkadaşlarım geçici yaptırıcaklar kimler herkes kalıcı yaptırınca bi yalnız hissettim kendimi zamanın çabuk geçmesini istiyorum hemen halledeyim ve düğünümde deliler gibi oynıyım istiyorum

canım benim nasıl sevindim anlatamam:))birer birer iyi haberler geliyor darısı inşallah yaptırcak arkadaşlara bizim iyi haberlerimizle onlarda cesaret bulup yaptırıcak ve inşallah olumlu sonuç alıcaklar.eğer için rahat etmezse düğününe yakın tekrar gidersin ama bundan sonra için rahat bir şekilde bekliyceksin inşallah düğünden sonrada iyi haberler verebiliriz..

narm senin düğün yakındamı?tutmasına çok sevindim cnm hepiniz atlatıyorsunuz ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…