Benim de erkek ark öle söylüyo, adetliyken giriyolar ilişkiye ki kız mı değil mi anlaşılmasın diyo(
geçici ile kalıcı arasında fiyat olarak çok fark yok genel olarak.. benim gittiğim doktor geçiciyi 1200tl, kalıcıyı 1500 tl ye yapıyordu.kızlar eğerki benimki tutmadı ise burda kanaması gerçekleşen arkadaşların doktorlarıdna herhangi birine geçici yaptırcam.geçici daha ucuz dimi kızlar.
zehranın kontrolü bugündü arkadaşım inşallah tutmuşturzehracım bugünmüydü senin kontrolün valla iyice kafam karıştı kim nezaman ne yaptırıyo karıştırıyorum eğğer bugünse sonucunu yaz arkadaşım meraklıyım :)
çok sevindim cnm gözün aydın:)
ÇOK SAĞOL CNM.içim içime sığmıyor kızlar kalbim kanatlanıp uçabilir o derece mutluyum:)çnkü çok umtsuzdum ben tutmadı diye
kontrolüm bugündü kızlar biliyorsunuz hiç umudum yoktu korka korka gittim tutmadı diye o doktorun odasından ağlayarak çıkcam diye.ama tutmuş kızlar.çok mutluyum hiç esneme falan yok dedi doktor.bende kanarmı dedim yüzde yüz evet dedi bana.son kez geleyimmi dedim gerek yok dedi ama illaki gelmek istiyorsan sen bilirsin illa bi bak dersen bakarım dedi.ben zaten ilşki yaşamamıtım vajinam pek genişlememişti yüzeysel yaşarken bu durum oldu aniden bende şoka grmştim düktor yırtığın az demişti.tutmuş kızlar dularım kabul oldu.ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM ARTIK İÇİM ÇOK RAHAT.RABBİM SİZİNDE YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SORU SORMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM NARM ARKADAŞIMIZ GİBİ:)
Zehracım senin adına çok sevindim cnm sen ihmal etme arada kontrole git nasıl olsa artık bukadar endişelenmezsin doktora giderken o kapıdan 1 kere girmek yetiyo heyecanın geçmesine canım benim inşallah hepimizde kurtuluruz bu dertten benimde az kaldı ocakta geçici yaptırıcam inşallah bi aksilik çıkmadan hallederim...
kontrolüm bugündü kızlar biliyorsunuz hiç umudum yoktu korka korka gittim tutmadı diye o doktorun odasından ağlayarak çıkcam diye.ama tutmuş kızlar.çok mutluyum hiç esneme falan yok dedi doktor.bende kanarmı dedim yüzde yüz evet dedi bana.son kez geleyimmi dedim gerek yok dedi ama illaki gelmek istiyorsan sen bilirsin illa bi bak dersen bakarım dedi.ben zaten ilşki yaşamamıtım vajinam pek genişlememişti yüzeysel yaşarken bu durum oldu aniden bende şoka grmştim düktor yırtığın az demişti.tutmuş kızlar dularım kabul oldu.ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM ARTIK İÇİM ÇOK RAHAT.RABBİM SİZİNDE YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SORU SORMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM NARM ARKADAŞIMIZ GİBİ:)
canım benim nasıl sevindim anlatamam:))birer birer iyi haberler geliyor darısı inşallah yaptırcak arkadaşlara bizim iyi haberlerimizle onlarda cesaret bulup yaptırıcak ve inşallah olumlu sonuç alıcaklar.eğer için rahat etmezse düğününe yakın tekrar gidersin ama bundan sonra için rahat bir şekilde bekliyceksin inşallah düğünden sonrada iyi haberler verebiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?