inşallah canım sen gidecekmisin peki sonkez kontrole

arkadaşlarım geçici yaptırıcaklar kimler herkes kalıcı yaptırınca bi yalnız hissettim kendimi zamanın çabuk geçmesini istiyorum hemen halledeyim ve düğünümde deliler gibi oynıyım istiyorum

formu başından beri okudum sayılır. ben de geçici düşünüyorum, üstelik nişanlıyken filan deneyeceğim. evililik gecesi stresini yaşamak istemiyorum.sonunda tüm aileye rezil olmak var.

zehra cnm cok sevındımm korktugun gibi olmadı allahım inşallah tamamına erdirir ve tm anlamıyla mutlu sona ulaşırsın bende aralıkta ebru hanıma gıdecegım ve cok korkuyorum dugunumede 7 ay fılan kaldı allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar bu arada pek nete gıremıyorum haberınız olsun gırdıkce yazıyorum ayrıca sinir harbinden hbr alabılen varmı arkadaşlar cok merak edıyorum onun ıkı dugunu olacakltı umarım gec kalmamıstır

çok sağol cnm korkacak bişi yok ben okadar dikkat etmemişken tuttu içiniz rahat olsun kızlar

walla üsteleyerek sordum doktora tekrar geliyimmi diye gelme gerek yok dedi dikkat et yeter dedi sanırım gitmicem ama eğer fırsatım olabilirse biraz geçtikten sonra başka bi doktora gidip göstersemmi diyorum ama onada bi yandan güvenemiyorum tekrar bişey yapmak için kanamaz fln diyebilirmiki? şimdilik bi dursun bakalım canım cok güven verdi doktor ama şüphe duyarsam olmadı tekrar giderim sen gidicekmisin?

narm senin düğün varmı yakın zamanda?

kızlar ben de mi zimir'e gitsem öustafa bey'e, bana uzak ama arkadaşım var orda bu durumumu bilen. ist'Da yaşıyorum, burda çok doktor var ama güvenemedim gitti hiç birine. korkut aslan'ı düşünen kimse yok mu? ilk başta onu düşündüm ama o da son kontrolde diretiyomuş, esneme oluyor diyormuş, bazı doktorlar da esneme die bişe yok, bu işini yapamayan doktorların arkasına saklandığı bahane diyormuş. sanırım harun özkan'a yaptırcam yine ben, doktor sitesinde bi arkadaşla yazıştım, sağolsun sorularımı cevapladı, kendisi harun bey'e operasyon yaptırmış ve tutmuş, fotoğrafları da göstermiş öncesi ve sonrası diye, düğünü hazirandaymış. allah hepimizin yardımcısı olsun.

formu başından beri okudum sayılır. ben de geçici düşünüyorum, üstelik nişanlıyken filan deneyeceğim. evililik gecesi stresini yaşamak istemiyorum.sonunda tüm aileye rezil olmak var.

evet cnm aynen bende öyle nikahımı bekliyorum artık nişanlıykende korkutuyo beni bununda ayrılma noktası oluyo tabi hiç belli olmaz bu işlere ama benim nişanlım daha düğünden sonra istiyo özel bi an olduğu için ama ben biraz kanına giriyorum galiba ama bakıyorum düğünlere falan bütün kızlar hoplaya zıplaya düğün yapıyolar bende öyle olmak istiyorum düğün anında geceyi düşünmeden planlarım tutar umarım. bide bu işlemi yaptırıpta evlenen ve sonuç alan arkadaşlarım size soruyorum esn 19 özellikle sen arkadaşım hiç evlendikten sonra arkadaşlarından gece hakkında bilgi almak isteyen oldumu yani mesela şimdi benim bi arkadaşım yakın zamanda evlendi ben soruyprum ne oldu nasıl oldu acıdımı falan diye oda anlatıyo ayrıntısıyla ben kendimi kötü hissediyorum banada sorucaklar ve bende aynı cvpları vericem ama bi farkla işte....... sende kötü hissettinmi arkadaşım kendini ??

Bana da nişanlıyken denemek mantıklı geliyo..düğünde sürekli ilk geceyi düşüncez, ne düğünden ne kınadan hiçbişey de anlamıcaz.. nişanlıyken en azından kanamasa bile (Allah korusun) o zaman ayrılmak ilk gecenin ertesi günü ayrılmaktan daha iyi, aileye rezil olmak var.. Allah yardımcımız olsun

zehracım çok geçmiş olsun, ilk aşamayı atlattın, gözün aydın diyorum.. darısı ikinci aşamaya inşallah

arkadaşlarım geçici yaptırıcaklar kimler herkes kalıcı yaptırınca bi yalnız hissettim kendimi zamanın çabuk geçmesini istiyorum hemen halledeyim ve düğünümde deliler gibi oynıyım istiyorum
yalnız hissetme kendini canım.. senin önünde yine örnekler var en azından. benim ilk zamanlarımda geçici yaptıran kimse yoktu burda, kafayı yiyordum resmen

bana soran pek olmadı, tek biri sordu, o da detayı sormadı zaten.. oldu mu oldu dedim o kadar.. ben ertesi günü o kadar mutluydum ki, kendimi kötü hissettirecek hiç bişey olamazdı hatta o operasyonlar, kötü olaylar, kötü geçen yıllarım... hepsi bi anda siliniverdi sanki beynimden.. yepyeni bi hayata başladım. o sabahki huzurumu anlatamam sana, tarifi yok o duygunun...
ama şimdilerde bazen aklıma gelio, kendimi kötü hissediyorum. sonra toparlanıyorum ama, yine herşey geçip gidio aklımdan... bundan sonra mutluluk var, kendime hayatı zindan etmeyeceğim, sen de etme arkadaşım

tatlım şimdi ne düşüneceğini bilemiosun, ama sakın nişanlıyken yapma. o hataya düşme. Anlıyorum bi an önce kurtulmak rahatlamak istiyorsun ama ya kanaman olduğu halde evlenmeden ayrılırsanız.. tekrar aynı işlemimi yaptıracaksın, tekrar aynı stresi mi çekeceksin.. hiç tavsiye etmem, biliosun ben işlemi 2.kez olmak zorunda kaldım, o bile beni çok yıpratmıştı. Hele ki bir başkası için 2.ye yaptırıyor olsaydım, çok daha fazla can yakıcı olurdu. düğününün kınanın tadını çıkartabildiğin kadar çıkarmaya bak, emin ol o gece kanaman olacaktır çünkü. Ben elimden geldiğince kınanın tadını çıkarmaya çalışmıştım. düğünde yorgunluktan pek bişey anlamadım gerçi ama. ertesi gün belirsizdi, belki hayat yeni başlyacaktı ya da tamamen bitecekti hayatım. ama o kına o düğün 1 kez olacak, geri dönüşü yok. doya doya yaşamaya bak

ahh canım esn im yazık arkadaşım herkesesin sorusunu yanıtlamış bide görmeden dokunmadan birini sevmek buna deniyo galiba çok teşekkür ederim sorularımı cvpsız bırakmadığın için canım benim inşallah bende senin duygularını yaşarım tatlım umarım herşey bizim içinde güzel olur....

izmire gidecek olursan sana yardımcı olurum cnm

esn19 cuğum nasılsın sana mail atcaktım ama mail adresime giremiyrm sen neden ikinci defa oldun cnm birinci kime yaptrıdan tutmadı

ben korkut beyi düşünüyorum cnm ama benim suan evlilik falan olmadıgı için oaradada paramı toparlayım diye bekliyorum korkut beye muayeneye gittim bende çok iyi anlayışlı bi doktor o bana bana yaptırmasan bile muhakak dugunden once kontrole git benden sana doktor tavsiyesi dedi harun bey bana uzak kalıyo korkut beye gitmezsemde akın bey dusunuyorum bu ara zaten pskolojım iyi değil beni biri istemeye yada bakmaya gelse kafayı yıycek gibi olıuyorum hayırlısıyla bi kurtulsak su dertten bazen dua ediyorum kısmetim çıkmasın kimseyide sevmeyim evde kalmıs kız modunda oluyum varsın insanlar öyle bilsin diyorum ama engelliyemiyorum zaten bu dert beni hastalık sahibi etcek hem içim yanıyo hemde kimseye belli etmemeye çalışıyorum allah yardımcımız olsun kızlar

canım benim burdaki insanların çoğuyla aramızda daha görmeden bir bağ oluştu. İnsanın kimseye bişey soramaması, sorduğunda da cevap alamaması çok kötü bişey. Tek tesellimiz tek dayanağımız yeri geliyor bu konu oluyor. O yüzden elimden geldiğince girip okuyup yazmaya çalışıyorum size. İnşallah sen de benim hissettiğim duyguları hissedeceksin, o huzuru duyacaksın. Bak o zaman ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın

esn19 cuğum nasılsın sana mail atcaktım ama mail adresime giremiyrm sen neden ikinci defa oldun cnm birinci kime yaptrıdan tutmadı
canım ben de 1 haftadır fln mailime bakamıyorum zaten. ikinciye olmak zorunda kaldım, çünkü ilk yaptırdığımda biz 6gün içinde ilişkiye giremedik. yine aynı doktora yaptırmıştım ilkini. nikahımız vardı, nikahtan sonra birlikte oluruz diye geçici yaptırmıştım. doktor bana maksimum 6 gün içinde ilişkiye girin demişti. Olmadı. O yüzden düğünden 2 gün önce bidaha yaptırmak zorunda kaldım ben. Yani tutmama gibi bi durum yaşamadım ben, zaten geçici yaptırmıştım, ilkinde olsaydı o zaman da kanayacaktı eminim.

kızlar çok geç dönebildim kusura bakmayın hemen konuya gireyim :d ilişki çok zor oldu ama herkes gibi kurtulmak için dayandım ve kanamam oldu ancak çok az kan geldi.ebru hanım çok kanayacağını söylemişti ama hiç öyle olmadı belki de süreyi biraz geçirdiğim için bilmiyorum nedenini ama başkası olsa o kadarcık az kana inanmayabilirdi çünkü cidden çok az kan geldi aama bi sorun olmadı çok şükür.ilk ilişkiden sonra da bi iki defa azıcık açık renk kan geldi onun dışında da bişey yok.doktor bana adet erteleyici vermişti ama adet günüm çok yakın olduğu için ilaç bi işe yaramadı ben adet oldum belki de o dikişlere zarar verdi o yüzden çok az kanamam oldu bilmiyorum ama sonuç olarak atlattım ve mutluyum.darısı diğer bekleyen arkadaşlara inşallah herkes kolay ve güzel bi şekilde bundan kurtulur

Canımmm çok sevindim merak bekledik hepimiz.. İyi haberlerle geldin çok şükür :)) Bundan sonra mutluluk hep seninle olsun :)) dua et bize de ..

Canımmm çok sevindim merak bekledik hepimiz.. İyi haberlerle geldin çok şükür :)) Bundan sonra mutluluk hep seninle olsun :)) dua et bize de ..

canım benim inşallah en güzel şekilde hepiniz atlatırsınız dualar sizinle :) çalıştığım için çok sık takip edemiyorumm ben de sizleri merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…