kızlar çok geç dönebildim kusura bakmayınhemen konuya gireyim :d ilişki çok zor oldu ama herkes gibi kurtulmak için dayandım ve kanamam oldu ancak çok az kan geldi.ebru hanım çok kanayacağını söylemişti ama hiç öyle olmadı belki de süreyi biraz geçirdiğim için bilmiyorum nedenini ama başkası olsa o kadarcık az kana inanmayabilirdi çünkü cidden çok az kan geldi aama bi sorun olmadı çok şükür.ilk ilişkiden sonra da bi iki defa azıcık açık renk kan geldi onun dışında da bişey yok.doktor bana adet erteleyici vermişti ama adet günüm çok yakın olduğu için ilaç bi işe yaramadı ben adet oldum belki de o dikişlere zarar verdi o yüzden çok az kanamam oldu bilmiyorum ama sonuç olarak atlattım ve mutluyum.darısı diğer bekleyen arkadaşlara inşallah herkes kolay ve güzel bi şekilde bundan kurtulur
kızlar çok geç dönebildim kusura bakmayınhemen konuya gireyim :d ilişki çok zor oldu ama herkes gibi kurtulmak için dayandım ve kanamam oldu ancak çok az kan geldi.ebru hanım çok kanayacağını söylemişti ama hiç öyle olmadı belki de süreyi biraz geçirdiğim için bilmiyorum nedenini ama başkası olsa o kadarcık az kana inanmayabilirdi çünkü cidden çok az kan geldi aama bi sorun olmadı çok şükür.ilk ilişkiden sonra da bi iki defa azıcık açık renk kan geldi onun dışında da bişey yok.doktor bana adet erteleyici vermişti ama adet günüm çok yakın olduğu için ilaç bi işe yaramadı ben adet oldum belki de o dikişlere zarar verdi o yüzden çok az kanamam oldu bilmiyorum ama sonuç olarak atlattım ve mutluyum.darısı diğer bekleyen arkadaşlara inşallah herkes kolay ve güzel bi şekilde bundan kurtulur
çok geçmiş olsun cnm senin adına çok mutlu oldum işlemi basarılı gecen herkes bize umut oluyo bundan sonra çok mutlu ol cnm cektiğin o sıkıntılı gunlerin ınadına belki sen ebru hanımın dediği süreyi geçirdiysen ondan az kanaman olmus olabilrmi sonucta olmuş 1 2 damla bile olsa erkeklere yetiyo bence hiç gelmemesinden iyidir bide bikaç ilişkinden sonra pembemside olsa kanamam olmuş eşini tatmin etmiştir çok çok geçmiş olsun çok mutlu oldum senin adına darısı bizim basımıza inşkızlar çok geç dönebildim kusura bakmayınhemen konuya gireyim :d ilişki çok zor oldu ama herkes gibi kurtulmak için dayandım ve kanamam oldu ancak çok az kan geldi.ebru hanım çok kanayacağını söylemişti ama hiç öyle olmadı belki de süreyi biraz geçirdiğim için bilmiyorum nedenini ama başkası olsa o kadarcık az kana inanmayabilirdi çünkü cidden çok az kan geldi aama bi sorun olmadı çok şükür.ilk ilişkiden sonra da bi iki defa azıcık açık renk kan geldi onun dışında da bişey yok.doktor bana adet erteleyici vermişti ama adet günüm çok yakın olduğu için ilaç bi işe yaramadı ben adet oldum belki de o dikişlere zarar verdi o yüzden çok az kanamam oldu bilmiyorum ama sonuç olarak atlattım ve mutluyum.darısı diğer bekleyen arkadaşlara inşallah herkes kolay ve güzel bi şekilde bundan kurtulur
gözün aydın sinir harbi arkadaşlara katılıyorum hiç kanaman olmamasından iyidir bir iki damlada kanaması.geçici yi kaç gn önce yaptırmıştın cnm.en fazla 1 haftadiyorlar 1 haftayı geçtiyse ondan belki az gelmiştir.bide yapı meselesi her insanda fazla kanacak diye bi kural yok cnm.kanamışya sevn bence sen hiç kafanı yorma mutluluğuna bak bence.hopicik neden ağlıyorsun sende bnm gibi çok mu ağlıyorsın kıyamam
kızlar ben gecen aya kadar flep işlemini şişlide ki doktor akın beye yaptırmaya karar vermıstım ama sımdı de harun ozkan cıktı dun maıl attım kendısıne cevap olarak 3 flep yontemı var anadan dogma kızlık zarı yapıyomus fıyatıda 2,500tlmiş bende dedım ilk etapta muayene gelmek ıstedıgımı soledım fıyatını sordum muayene ucretı almayız yazmıs sanırım onumuzdekı ay harun ozkana da muayeneye gıdıcem sonra karar verıcem. Birde benım anlamadıgım sey bu amelıyatı en ıyı yapan jınekolog doktorumu yoksa plastık cerrahımı son bır sey daha sorucam harun ozkana işlemi yaptırıp sonuç alan varmı???
zehracım aslında ben forumdaki arkadaşların moralinide yükseltmek için pek üzmemeye çalışıyorum kendimi hep olumlu düşünüyorum ama dün ne olduysa bi anda işte vakit bulamayıp gidemeyişimi falan düşündüm uygun bi zaman bulamayıp nişanlımla başbaşa kalamıcam zamanı düşündüm ne biliyim bide ben kendimi şuna şartladım geçici işlemi yaptırdığımın ya akşamı yada ertesi günü yapmam lazımmış gibi geliyo yoksa etkisi gidicekmiş gibi hissediyorum yanlış bi düşünce demi lütfen beni rahatlatın arkadaşlarım biraz ya lütfen doktorumda 5 gün zamanın var dedi nebiliyim işte pimpirikliyim böyle
canım miaji vardı harun özkana yaptıran oda su sıralar girmiyo tekrardan bi operasyon geciricekti ama hiç haber vermedi.ama onun anlattığı kadarıyla kendine cok güvenen ve yaptığı işi yarım bırakmayan biri gibiydi.bende flep yaptırdım ama 3 tipin hangisi bilemiyorum.bu işlemi yapan jinekologlarda mikro cerrahiyle yapıyo sanırım harun özkanıda normal bir estetik cerrahla bir tutmak doğrumu onuda bilemiyorum ama bence muayeneden sonra sana güven veriyorsa düşünmeni tavsiye edebilirim.
gözün aydın sinir harbi arkadaşlara katılıyorum hiç kanaman olmamasından iyidir bir iki damlada kanaması.geçici yi kaç gn önce yaptırmıştın cnm.en fazla 1 haftadiyorlar 1 haftayı geçtiyse ondan belki az gelmiştir.bide yapı meselesi her insanda fazla kanacak diye bi kural yok cnm.kanamışya sevn bence sen hiç kafanı yorma mutluluğuna bak bence.hopicik neden ağlıyorsun sende bnm gibi çok mu ağlıyorsın kıyamam
kızlar ben de bu işlemi izmirde yaptırdım sonucu gayet olumlu kalıcı yöntemle yaptırmıştım ben kontrole de gittim ama sıkıntı yoktu ben istediğim için ekstradan iki dikiş attı atarken gördüm zaten dikişi
canım yanlış hatırlamıyorsam garezim mustafa beye yaptırmıştıCanım sen İzmir'de hangi doktora yaptırdın?
OHH BEEE gerçekten çok rahatladım... artık bugün kötü düşünmeye başlamıştım yaa, heralde kanaması olmadı diye.. neyse ki çok şükür sen de atlattın bu durumu.. ilişkiye geç girdiğin için kanaman az olmuştur.. ama olsun, olmuş ya, az çokkızlar çok geç dönebildim kusura bakmayınhemen konuya gireyim :d ilişki çok zor oldu ama herkes gibi kurtulmak için dayandım ve kanamam oldu ancak çok az kan geldi.ebru hanım çok kanayacağını söylemişti ama hiç öyle olmadı belki de süreyi biraz geçirdiğim için bilmiyorum nedenini ama başkası olsa o kadarcık az kana inanmayabilirdi çünkü cidden çok az kan geldi aama bi sorun olmadı çok şükür.ilk ilişkiden sonra da bi iki defa azıcık açık renk kan geldi onun dışında da bişey yok.doktor bana adet erteleyici vermişti ama adet günüm çok yakın olduğu için ilaç bi işe yaramadı ben adet oldum belki de o dikişlere zarar verdi o yüzden çok az kanamam oldu bilmiyorum ama sonuç olarak atlattım ve mutluyum.darısı diğer bekleyen arkadaşlara inşallah herkes kolay ve güzel bi şekilde bundan kurtulur
canım sıkma canını, doktoruna eğer hemen girememe ihtimalin olduğunu söylersen ona göre işlemi uygulayacaktır.. bana 6 günü geçirme dedi. 6 günde olur heralde, pimpirilenme boşunazehracım aslında ben forumdaki arkadaşların moralinide yükseltmek için pek üzmemeye çalışıyorum kendimi hep olumlu düşünüyorum ama dün ne olduysa bi anda işte vakit bulamayıp gidemeyişimi falan düşündüm uygun bi zaman bulamayıp nişanlımla başbaşa kalamıcam zamanı düşündüm ne biliyim bide ben kendimi şuna şartladım geçici işlemi yaptırdığımın ya akşamı yada ertesi günü yapmam lazımmış gibi geliyo yoksa etkisi gidicekmiş gibi hissediyorum yanlış bi düşünce demi lütfen beni rahatlatın arkadaşlarım biraz ya lütfen doktorumda 5 gün zamanın var dedi nebiliyim işte pimpirikliyim böyle
seni çok merak etmiştik çok sevindik senin adına çok büyük geçmiş olsun:)))))))) sanırım geçici yaptırmıştın.yaptırdıktan kaç gün sonra ilişkiye girdin peki ?
çok sevindim canım iyi haberlerin hepimize umut oldu.bundan sonra mutlu olma vakti sanırım :)
çok geçmiş olsun cnm senin adına çok mutlu oldum işlemi basarılı gecen herkes bize umut oluyo bundan sonra çok mutlu ol cnm cektiğin o sıkıntılı gunlerin ınadına belki sen ebru hanımın dediği süreyi geçirdiysen ondan az kanaman olmus olabilrmi sonucta olmuş 1 2 damla bile olsa erkeklere yetiyo bence hiç gelmemesinden iyidir bide bikaç ilişkinden sonra pembemside olsa kanamam olmuş eşini tatmin etmiştir çok çok geçmiş olsun çok mutlu oldum senin adına darısı bizim basımıza inş
sinirharbim vallahi şuanda ağlıyorum zaten ayna grubun solistide ölmüş hem ona üzüldüm hem kendi durumuma üzülüyorum hemde senin için sevinç göz yaşı döküyorum busıralar daha bi kafaya takmaya başladım çok duygulandım arkadaşım çok şükür kurtulmuşsun eşin nasıl karşıladı sonuçta bu kanı gördü demi? o anı beklemek nasıl bi duygu direk bakıyomu insaninşallah bizlerinde sonuçları güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?