seni çok merak etmiştik çok sevindik senin adına çok büyük geçmiş olsun:)))))))) sanırım geçici yaptırmıştın.yaptırdıktan kaç gün sonra ilişkiye girdin peki ?

çok sevindim canım iyi haberlerin hepimize umut oldu.bundan sonra mutlu olma vakti sanırım :)

çok geçmiş olsun cnm senin adına çok mutlu oldum işlemi basarılı gecen herkes bize umut oluyo bundan sonra çok mutlu ol cnm cektiğin o sıkıntılı gunlerin ınadına belki sen ebru hanımın dediği süreyi geçirdiysen ondan az kanaman olmus olabilrmi sonucta olmuş 1 2 damla bile olsa erkeklere yetiyo bence hiç gelmemesinden iyidir bide bikaç ilişkinden sonra pembemside olsa kanamam olmuş eşini tatmin etmiştir çok çok geçmiş olsun çok mutlu oldum senin adına darısı bizim basımıza inş

sinirharbim vallahi şuanda ağlıyorum zaten ayna grubun solistide ölmüş hem ona üzüldüm hem kendi durumuma üzülüyorum hemde senin için sevinç göz yaşı döküyorum busıralar daha bi kafaya takmaya başladım çok duygulandım arkadaşım çok şükür kurtulmuşsun eşin nasıl karşıladı sonuçta bu kanı gördü demi? o anı beklemek nasıl bi duygu direk bakıyomu insan inşallah bizlerinde sonuçları güzel olur

gözün aydın sinir harbi arkadaşlara katılıyorum hiç kanaman olmamasından iyidir bir iki damlada kanaması.geçici yi kaç gn önce yaptırmıştın cnm.en fazla 1 haftadiyorlar 1 haftayı geçtiyse ondan belki az gelmiştir.bide yapı meselesi her insanda fazla kanacak diye bi kural yok cnm.kanamışya sevn bence sen hiç kafanı yorma mutluluğuna bak bence.hopicik neden ağlıyorsun sende bnm gibi çok mu ağlıyorsın kıyamam

zehracım aslında ben forumdaki arkadaşların moralinide yükseltmek için pek üzmemeye çalışıyorum kendimi hep olumlu düşünüyorum ama dün ne olduysa bi anda işte vakit bulamayıp gidemeyişimi falan düşündüm uygun bi zaman bulamayıp nişanlımla başbaşa kalamıcam zamanı düşündüm ne biliyim bide ben kendimi şuna şartladım geçici işlemi yaptırdığımın ya akşamı yada ertesi günü yapmam lazımmış gibi geliyo yoksa etkisi gidicekmiş gibi hissediyorum yanlış bi düşünce demi lütfen beni rahatlatın arkadaşlarım biraz ya lütfen doktorumda 5 gün zamanın var dedi nebiliyim işte pimpirikliyim böyle

kızlar ben gecen aya kadar flep işlemini şişlide ki doktor akın beye yaptırmaya karar vermıstım ama sımdı de harun ozkan cıktı dun maıl attım kendısıne cevap olarak 3 flep yontemı var anadan dogma kızlık zarı yapıyomus fıyatıda 2,500tlmiş bende dedım ilk etapta muayene gelmek ıstedıgımı soledım fıyatını sordum muayene ucretı almayız yazmıs sanırım onumuzdekı ay harun ozkana da muayeneye gıdıcem sonra karar verıcem. Birde benım anlamadıgım sey bu amelıyatı en ıyı yapan jınekolog doktorumu yoksa plastık cerrahımı son bır sey daha sorucam harun ozkana işlemi yaptırıp sonuç alan varmı???

sinirharbi canım çok sevndim haberine gözün aydın aklımız hep sendeydi..kan azdı demişssin kan o an mı geldi..pembemsi miydi yoksa kırmızı mı

canım miaji vardı harun özkana yaptıran oda su sıralar girmiyo tekrardan bi operasyon geciricekti ama hiç haber vermedi.ama onun anlattığı kadarıyla kendine cok güvenen ve yaptığı işi yarım bırakmayan biri gibiydi.bende flep yaptırdım ama 3 tipin hangisi bilemiyorum.bu işlemi yapan jinekologlarda mikro cerrahiyle yapıyo sanırım harun özkanıda normal bir estetik cerrahla bir tutmak doğrumu onuda bilemiyorum ama bence muayeneden sonra sana güven veriyorsa düşünmeni tavsiye edebilirim.

canım benim doktorum geçici için en fazla 1 hafta demişti ilk yaptırdğımda.üzülme tatlım ya sen içini ferah tut emin ol geçici yaptırmak daha iyi.flep yaptırıp stres olcağına.ALLAH KORUSUN bizlerde düşsek falan mecburen geçici yaptırcaz belki.geçici yaptırıp kanamayan duymadım aylardır forumu takip ediyrm cnm

harun özkanı cok arastırdım ısınde cok basarılı bır cerrahmıs ama gun gectıkce yenı doktorların ısımlerını duymak kafamı karıstırıyor. Senn hangı doktora yaptırdın ıslemı?

arkadaslar peki biz ne zaman gülecez ogunu bızde gorecekmıyız...

Canım sen İzmir'de hangi doktora yaptırdın?

OHH BEEE gerçekten çok rahatladım... artık bugün kötü düşünmeye başlamıştım yaa, heralde kanaması olmadı diye.. neyse ki çok şükür sen de atlattın bu durumu.. ilişkiye geç girdiğin için kanaman az olmuştur.. ama olsun, olmuş ya, az çok herkesin çok kanayacak die bişi yok.. bünye meselesi bu..
benim de aşırı kanamadı yani, 2 gün önce yaptırmama rağmen, aşırı bi kanamam olmadı..
tekrar gözün aydın arkadaşım, çok mutlu ol inşallah

canım sıkma canını, doktoruna eğer hemen girememe ihtimalin olduğunu söylersen ona göre işlemi uygulayacaktır.. bana 6 günü geçirme dedi. 6 günde olur heralde, pimpirilenme boşuna sen de benim gibi sulugözsün sanırım

evet esn cim aynen sulugözüm biraz ama geçicek inşallah bide benim nişanlım şüpheci bi insan değil öyle Allahtan ama hareketlerimlede belli ediyorum biraz çekingen olduğumu işte bi kan gelse başka bişey istemiyorum yani az olsun hiç sorun değil ama kan gelsin artık doktora güvenmekten başka çarem yok benimde herkes geçici garanti diyo ama ben nasıl hissediyorum biliyomusun sanki uyurken falan dikiş sökülüvercekmiş gibi düşünüyorum neden öyleyse bu şekilde hemen sökülen bi işlem değildir heralde demi ?

seni çok merak etmiştik çok sevindik senin adına çok büyük geçmiş olsun:)))))))) sanırım geçici yaptırmıştın.yaptırdıktan kaç gün sonra ilişkiye girdin peki ?

hayır canım ben kalıcı yaptırdım ebru hanıma ve son kontrole biraz erken gitmek zorunda kaldım son kontrolde tekrar dikiş atıldı ve ben 10 gün sonra ilişkiye girebildim kanamam çok az oldu nedenini tam bilemiyorum tabi ama son dikişten sonra uzun zaman geçmesi ve hemen ardından adet olmam ihtimaller dahilinde çünkü kalıcıda son kontrolü aynı geçici gibi düğünden üç gün önce filan istiyo doktor ama benm şartlarım uygun değildi neyse yine de sorun olmadan atlattım çok şükür

teşekkür ederim canım aynen güzel dileklerimin hepsi sizinle :) ben de öyle düşünüyorum hem süre çok geçti hem adet oldum bu sebeplerden kanama az olmuştur muhtemelen ama sonuçta oldu dediğin gibi çok şükür ben kurtuldum darısı bütün bekleyenlere olsun :)

canım benm seni çok iyi anlıyorum bu kadar üzme kendini lütfen sen ne kadar rahat olursan o kadar az üzülürsün.kan çok az geldi ama eşim bişey demedi çok bilgisi yoktu belki de bilmiyorum bence bu konuyu çok araştıran bi erkek o kadar az kanla ikna olmayabilirdi allah korusun.o anı beklemek çok stresli tabi ki herkes gibi ben de çok gerildim ve acı duymama rağmen sabrettim ve aynen dediğin gibi hemen kan var mı die baktım ama aynı zamnda stresten ağlamaya ve titremeye başladığım için eşim kanın önemi yok sen iyi ol rahatla filan dedi destek oldu öyle atlattım işte darısı size olsun arkadaşım kendini yıpratma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…