gözün aydın sinir harbi arkadaşlara katılıyorum hiç kanaman olmamasından iyidir bir iki damlada kanaması.geçici yi kaç gn önce yaptırmıştın cnm.en fazla 1 haftadiyorlar 1 haftayı geçtiyse ondan belki az gelmiştir.bide yapı meselesi her insanda fazla kanacak diye bi kural yok cnm.kanamışya sevn bence sen hiç kafanı yorma mutluluğuna bak bence.hopicik neden ağlıyorsun sende bnm gibi çok mu ağlıyorsın kıyamam
gözün aydın sinir harbi arkadaşlara katılıyorum hiç kanaman olmamasından iyidir bir iki damlada kanaması.geçici yi kaç gn önce yaptırmıştın cnm.en fazla 1 haftadiyorlar 1 haftayı geçtiyse ondan belki az gelmiştir.bide yapı meselesi her insanda fazla kanacak diye bi kural yok cnm.kanamışya sevn bence sen hiç kafanı yorma mutluluğuna bak bence.hopicik neden ağlıyorsun sende bnm gibi çok mu ağlıyorsın kıyamam
sinirharbi canım çok sevndim haberine gözün aydın aklımız hep sendeydi..kan azdı demişssin kan o an mı geldi..pembemsi miydi yoksa kırmızı mı
OHH BEEE gerçekten çok rahatladım... artık bugün kötü düşünmeye başlamıştım yaa, heralde kanaması olmadı diye.. neyse ki çok şükür sen de atlattın bu durumu.. ilişkiye geç girdiğin için kanaman az olmuştur.. ama olsun, olmuş ya, az çokherkesin çok kanayacak die bişi yok.. bünye meselesi bu..
benim de aşırı kanamadı yani, 2 gün önce yaptırmama rağmen, aşırı bi kanamam olmadı..
tekrar gözün aydın arkadaşım, çok mutlu ol inşallah
çok sağol canım gerçekten çok şükür kötü bişey olmadı geç döndüm sizleri de meraklandırdım kusura bakmayın artık :d aynen az veya çok sonuçta kan göründü inşallah sonradan aklına karpuz kabuğu düşmezse sorun yok :)
olurmu hiç öyle şey, hemen öyle kolay sökülecek bişey değil bu.. ben sana şöyle diyim; 48 saat hiç durmadan hoplayıp zıpladım oynadım ben dikiş atıldıktan sonra, 5 dk bile dinlenemedim... benim dikişler atmadıysa kimsenin atmaz yanievet esn cim aynen sulugözüm biraz ama geçicek inşallah bide benim nişanlım şüpheci bi insan değil öyle Allahtan ama hareketlerimlede belli ediyorum biraz çekingen olduğumu işte bi kan gelse başka bişey istemiyorum yani az olsun hiç sorun değil ama kan gelsin artık doktora güvenmekten başka çarem yok benimdeherkes geçici garanti diyo ama ben nasıl hissediyorum biliyomusun sanki uyurken falan dikiş sökülüvercekmiş gibi düşünüyorum neden öyleyse bu şekilde hemen sökülen bi işlem değildir heralde demi ?
olsun canım, geç olsun da güç olmasın, yeterki sen mutlu ol. sadece biraz endişelendik acaba kötü bişey mi oldu die. sonradan karpuz kabuğu fln düşmez merak etme. zaten şüphelenilecek hiç bi durum yok. benim ilk ilişkimde kanamam yok denecek kadar az olmuştu, hatta ilk önce kanamamıştı. tuvalette kan gelmişti kalkınca. ama bu ikinc, ilişkimde çok zor ve çok kanamam oldu... değişyor işte bünyeye göre.. çok geçmiş olsun tekrar tatlımçok sağol canım gerçekten çok şükür kötü bişey olmadı geç döndüm sizleri de meraklandırdım kusura bakmayın artık :d aynen az veya çok sonuçta kan göründü inşallah sonradan aklına karpuz kabuğu düşmezse sorun yok :)
kızlar çok geç dönebildim kusura bakmayınhemen konuya gireyim :d ilişki çok zor oldu ama herkes gibi kurtulmak için dayandım ve kanamam oldu ancak çok az kan geldi.ebru hanım çok kanayacağını söylemişti ama hiç öyle olmadı belki de süreyi biraz geçirdiğim için bilmiyorum nedenini ama başkası olsa o kadarcık az kana inanmayabilirdi çünkü cidden çok az kan geldi aama bi sorun olmadı çok şükür.ilk ilişkiden sonra da bi iki defa azıcık açık renk kan geldi onun dışında da bişey yok.doktor bana adet erteleyici vermişti ama adet günüm çok yakın olduğu için ilaç bi işe yaramadı ben adet oldum belki de o dikişlere zarar verdi o yüzden çok az kanamam oldu bilmiyorum ama sonuç olarak atlattım ve mutluyum.darısı diğer bekleyen arkadaşlara inşallah herkes kolay ve güzel bi şekilde bundan kurtulur
kızlar bende akın bey ve korkut bey arasında kaldım hangisine gidiceğimi sasırdım burda akın beyi çok öneriyolar korkut beyin sitesindede basarıya ulaşmış bırsuru hasta var allahım yardımcı olsun sıyırcam az kaldı kafayı yemek uzereyım tutcakmı kan gelcekmi azmı gelcek çokmu hangi doktora gidilmeli derken kanser olcam dusunmekten
kızlar ben gecen aya kadar flep işlemini şişlide ki doktor akın beye yaptırmaya karar vermıstım ama sımdı de harun ozkan cıktı dun maıl attım kendısıne cevap olarak 3 flep yontemı var anadan dogma kızlık zarı yapıyomus fıyatıda 2,500tlmiş bende dedım ilk etapta muayene gelmek ıstedıgımı soledım fıyatını sordum muayene ucretı almayız yazmıs sanırım onumuzdekı ay harun ozkana da muayeneye gıdıcem sonra karar verıcem. Birde benım anlamadıgım sey bu amelıyatı en ıyı yapan jınekolog doktorumu yoksa plastık cerrahımı son bır sey daha sorucam harun ozkana işlemi yaptırıp sonuç alan varmı???
Cnm bnde ilk dusundumde harun bey bana cazip gelmiyo oyle bisey olsa bnce ilk kadin dogumcular bilir o yontemi akinti kist nebiliyim biyle bisorun oldugunda harun bey yetersiz kalir gibime geliyo oyuzden bn ya korkut beye ya akin beye gitcm korkut beye knt gittim cok sicak kanli iyi bi doktor insana guven veriyo simdilik dugun isim olmadigi icin arastiriyorum acele karar vermeyim diye akin bey yada korkut bey cazip geliyo bana ama dusunmektnde kafayi yiycm kesin tukendim artikcanım ben de ilk başta korkut bey'i düşünmüştüm ama şimdi harun özkan da var aklımda. çünkü korkut bey mutlaka son kontrole çağırıyo, diğer dr ise garanti kanar diyor. bi yandan da diyorum korkut bey e kalıcı yaptırıp son dikişi de attırırım ama düğün öncesi başka şehirde olcam, gelebilir miyim ist' hiç bilmiyorum
Cnm bnde ilk dusundumde harun bey bana cazip gelmiyo oyle bisey olsa bnce ilk kadin dogumcular bilir o yontemi akinti kist nebiliyim biyle bisorun oldugunda harun bey yetersiz kalir gibime geliyo oyuzden bn ya korkut beye ya akin beye gitcm korkut beye knt gittim cok sicak kanli iyi bi doktor insana guven veriyo simdilik dugun isim olmadigi icin arastiriyorum acele karar vermeyim diye akin bey yada korkut bey cazip geliyo bana ama dusunmektnde kafayi yiycm kesin tukendim artik
Bnde onu anlamadim ama adam bana yaptirmasanizda baskasida olsa muhakak gidin garantiye alin diyo offf doktor bulsak belki rahatliycazda enbuyuk sorun o ankaradaki ebru hanimda dugunden once cagiriyo bi kurtulsak su dertten akin beye gidenler sonc alsalarda onun hakkinda bari bi fikrimiz olsa burcu haniminda basarilari var ama nebiliyimiçini ferah tut canım, hangi doktor doğru söylüyor karar vermek çok zorbi yandan da harun bey çok başarılı bi cerrah ve bu işlem de cerrahi bi işlem ama dediğin gibi bi sorun olduğunda yetersiz kalır harun bey, off of. korkut bey'in yorumlarında okudum, hastalarını düğünden sonra da kontrole çağırmış, o ne alaka anlamadım ben.
Bnce ebru hanimdan korkma cnm ondan cok sonuc alan oldu bu sitede ankarada olsam kesin tercihim o olurduCok sukur ebru hanima ameliyat olman beni daha da rahatlatti. Umatim hepizin guzel haberlerini yazicaz burada...
merhaba sinirharbi
canının yanması daraltmadan mı yoksa zarın yırtılmasından mı oldu. çok zor oldu demişsin anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?