ben geçici yaptırmadım kalıcı yaptırdım canım ama son dikiş için doktor geçici gibi kısa süre önce istiyo benim on günü buldu ilişkiye girmem o yüzden az geldi galiba bi de doktor zarın esnek yapıda demişti onun da etkisi olabilir.kızlar ağlamayın lütfen herşey güzel olacak buna inanın kendinize fazladan yük yüklemeye hiç gerek yok lütfen güçlü olun geçecek bakın herkes tek tek güzel haber veriyo sizinki de öyle olacak inşallah buna inanın ve öyle olsun lütfeennnn :)

ben geçici yaptırmadım kalıcı yaptırdım canım ama son dikiş için doktor geçici gibi kısa süre önce istiyo benim on günü buldu ilişkiye girmem o yüzden az geldi galiba bi de doktor zarın esnek yapıda demişti onun da etkisi olabilir.kızlar ağlamayın lütfen herşey güzel olacak buna inanın kendinize fazladan yük yüklemeye hiç gerek yok lütfen güçlü olun geçecek bakın herkes tek tek güzel haber veriyo sizinki de öyle olacak inşallah buna inanın ve öyle olsun lütfeennnn :)

sinirharbi canım çok sevndim haberine gözün aydın aklımız hep sendeydi..kan azdı demişssin kan o an mı geldi..pembemsi miydi yoksa kırmızı mı

kan hemen ilişki sırasında geldi kırmızıydı adet kanı gibi ama çok azdı sanki biyerden bulaşmış gibi sonra da bi kaç defa pembe geldi ama o da çok azdı

olurmu hiç öyle şey, hemen öyle kolay sökülecek bişey değil bu.. ben sana şöyle diyim; 48 saat hiç durmadan hoplayıp zıpladım oynadım ben dikiş atıldıktan sonra, 5 dk bile dinlenemedim... benim dikişler atmadıysa kimsenin atmaz yani

olsun canım, geç olsun da güç olmasın, yeterki sen mutlu ol. sadece biraz endişelendik acaba kötü bişey mi oldu die. sonradan karpuz kabuğu fln düşmez merak etme. zaten şüphelenilecek hiç bi durum yok. benim ilk ilişkimde kanamam yok denecek kadar az olmuştu, hatta ilk önce kanamamıştı. tuvalette kan gelmişti kalkınca. ama bu ikinc, ilişkimde çok zor ve çok kanamam oldu... değişyor işte bünyeye göre.. çok geçmiş olsun tekrar tatlım

tatlım cok sevındım artık sımsıcak yuvanda bır omur boyu mutluluklar dılerım. darısı basımıza =)

bizde senin gibi mutlu haberler verebilirz inşç sinir harbi

sinirharbi eşinin kan beklememeside çok olgun bir davranış nekadrr sanslısın. ama onu bekleyen birisi olsa insan daha çok strese girer

kızlar bende akın bey ve korkut bey arasında kaldım hangisine gidiceğimi sasırdım burda akın beyi çok öneriyolar korkut beyin sitesindede basarıya ulaşmış bırsuru hasta var allahım yardımcı olsun sıyırcam az kaldı kafayı yemek uzereyım tutcakmı kan gelcekmi azmı gelcek çokmu hangi doktora gidilmeli derken kanser olcam dusunmekten

canım ben de ilk başta korkut bey'i düşünmüştüm ama şimdi harun özkan da var aklımda. çünkü korkut bey mutlaka son kontrole çağırıyo, diğer dr ise garanti kanar diyor. bi yandan da diyorum korkut bey e kalıcı yaptırıp son dikişi de attırırım ama düğün öncesi başka şehirde olcam, gelebilir miyim ist' hiç bilmiyorum

sinirharbi çokkk sevindim, az kan gelmiş olması daha iyi, benim ilk ilişkimde 50 kuruş çapında bi kan geldi o kadar ilk başta çarşafa, sonra 1 gün kahverengi bi akıntım oldu hafif hafif, o da anlamadan zorlamayla olduğu için diye düşünüyorum. sen atlattın darısı bize canım ömür boyu mutluluklar evliliğinde.

canım ben harun özkana işlemi yaptıran bi arkadaşla mesajlaştım doktor sitesinde, başta acele etme dedi bana, yanına gittiğinde o kadar iddialı konuşmuyor dedi. ama sağolsun kontrole gittikten sonra da yazmış, doktor resimleri göstermiş öncesi ve sonrası diye, kesin kanar demiş. haberleşelim lütfen, ben de bu doktoru düşünüyorum, başta korkut bey vardı aklımda ama esneme fln oluyor diyor, son kontrol olayı geriyor beni.

Cnm bnde ilk dusundumde harun bey bana cazip gelmiyo oyle bisey olsa bnce ilk kadin dogumcular bilir o yontemi akinti kist nebiliyim biyle bisorun oldugunda harun bey yetersiz kalir gibime geliyo oyuzden bn ya korkut beye ya akin beye gitcm korkut beye knt gittim cok sicak kanli iyi bi doktor insana guven veriyo simdilik dugun isim olmadigi icin arastiriyorum acele karar vermeyim diye akin bey yada korkut bey cazip geliyo bana ama dusunmektnde kafayi yiycm kesin tukendim artik

içini ferah tut canım, hangi doktor doğru söylüyor karar vermek çok zor bi yandan da harun bey çok başarılı bi cerrah ve bu işlem de cerrahi bi işlem ama dediğin gibi bi sorun olduğunda yetersiz kalır harun bey, off of. korkut bey'in yorumlarında okudum, hastalarını düğünden sonra da kontrole çağırmış, o ne alaka anlamadım ben.

Bnde onu anlamadim ama adam bana yaptirmasanizda baskasida olsa muhakak gidin garantiye alin diyo offf doktor bulsak belki rahatliycazda enbuyuk sorun o ankaradaki ebru hanimda dugunden once cagiriyo bi kurtulsak su dertten akin beye gidenler sonc alsalarda onun hakkinda bari bi fikrimiz olsa burcu haniminda basarilari var ama nebiliyim

merhaba sinirharbi

canının yanması daraltmadan mı yoksa zarın yırtılmasından mı oldu. çok zor oldu demişsin anlayamadım

ben çok stresliydim canım tabi doğal olarak herkes gibi o yüzden hazır olmadan sırf kan gelsin die ilişkiye zorladım kendimi o yüzden canım yandı yani yeteri kadar hazır olmamamdan kaynaklanan bi durum e tabi zar yırtılması da biraz yakıyo canını bende ilişkiden sonra batma hissi oldu bi süre oturamadım ilişkiden sonra ama uzun sürmedi merak etme korkma tek gereken şey rahat olmak unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…