tatlım cok sevındım artık sımsıcak yuvanda bır omur boyu mutluluklar dılerım. darısı basımıza =)

sağol arkadaşım darısı size olsun herkes mutlu olsun :) kafanızda çk büyütmeyin rahat olmaya çalışın lütfen herşey güzel olacak diye düşünün felaket senaryoları yazıp yormayın kendinizi :)

sinirharbi eşinin kan beklememeside çok olgun bir davranış nekadrr sanslısın. ama onu bekleyen birisi olsa insan daha çok strese girer

evet haklısın ama o anda kan önemli değil dese de görmesi rahatlatmıştır en azından aklında soru işareti kalmasını engellemiş oldu.herkes böyle anlayışlı insanlarla karşılaşır umarım daha da rahat olursunuz :)

teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlere olsun :)

Sinirharbi canim coook cook sevindim. Darisi hepimizin basina canim...

Cok sukur ebru hanima ameliyat olman beni daha da rahatlatti. Umatim hepizin guzel haberlerini yazicaz burada...

sağol canım hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.rahat ol korkacak tedirgin olacak bişey yok ters bi durum olduğunda doktor zaten söylüyo gerekeni yapıyo ve ne yapman gerektiğini sana anlatıyo o yüzden siz öyle ayrıntılı şeyler düşünmeyin

canım kan geldiyse yırtılmıştır ama tekrar kanar mı bilemiyorum, bazılarının kanıyormuş. benim oturduktan sonra çarşafa biraz kırmızı kan gelmiş, şok olmuştum görünce, kasıtlı bişe yapmadım çünkü, anlayamadım nasıl olduğunu, ertesi gün de 1 gün boyunca kahverengimsi akıntım oldu, kahverengi demişsin ya sen de, o yüzden belki faydalı olur diye yazıyorum. şimdi ben oraya baktığımda tamamen açık

Evlenip o kani gorup bu dertten kurtulmak istiyorum bie benim normalde okadar az kanam olduki olmadı dencek kadar az 1 2 damla simdi dikimdede olmazsa diye korkuyorum hemde nezamn birini hayatima almaya kalksam ya tutmazsa neyaparm ailemin ve karsi tarafin yuzune nasil bakarim diyip geri cekiyorum beni kizlar moralinizibozmak istemiyorum ama ben cok zor gunler geciyorum kendimi engelliyemiyorum bu dusunceden cloonun dedikleri geliyo aklima bugunleri boyle gecirdigine uzulceksin takma demisti biraz iyi oluyorum sonra geri...

benımde aynı sekılde oldu bi haftaya yakın devam ettı kahverengı kan adet kanı gıbı geldı boyle...cevremde evlenen cok kısı var banada nasıp olur mu bılmıyorum cok korkuyorum ufak bırseye canım sıkıldı mı hemn o aklıma gelıyr unutamıyorum.onun oldugum ılk geceyi

canım ben de unutamıyorum o lanet geceyi, ayaklarım kırılsaydı da gitmeseydim yanına bugünleri unutup mutlu oluruz inşallah hepimiz
bu arada sözlümle aramızda bi yakınlaşma oldu ve ben çok kötü oldum yüzüm düştü, o anları hatırladım nerdeyse ağlicaktım ve adetimin 5. günüydü, ben ilişkiye girelim desem kabul edicekti yani o kadar güveniyor bana, sonuçta az biraz kan geldiğini biliyor o günde ve tekrar geleceğini. ama ben yapmadım, ileride hap aklına takılır diye düşündüm beni oyuna mı getirdi diye... inşallah ameliyatı olup düğün günü yaşayacağım o anı.

inşallah canım benım..ıyıkı yapmamıssın dedıgın gıbıde olabılırdı..cok sukur

arkadaşlar lütfen yardım edin..daha önce ilişkiye girdim ve kan gelmedi.2 ayrı doktora gittim ikiside esnek zarın dediler..evlendikten sonra daha önce ilişkiye girdiğim belli olur mu ? ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum..kafam çok karışık

inşallah canım benım..ıyıkı yapmamıssın dedıgın gıbıde olabılırdı..cok sukur
Elifcim msj atmisson ama msj hakkim olmadigi icin cevap atamadim sana burdan yaziyim dedim bende bilmiyorum bapcagimi yasiyomuyum olumuyum bnde bilmiyorum ins bizde diger arkadaslarimuz gibi olumlu sonuclar alirizda bu dertten kurtuluruz allah dusmanimin basina vermesin gercekten cok zormus islemi gectim doktora bile karar veremiyoruz oyuzden hayatima kimseyi alamiyorum cicek su cocuk senle tanismak istiyo dediklrinde dunya basima yikiliyo sanki

eger kan gelmezse ve esin doktora gotururse onceden iliski yasadigin ankasiliyomus cnm ama genede bi doktordan bilgi al daha saglıklı olur

biz sevgiliydik ailem onun ailesi hakkında iyi şeyler duymamış onun için canım doğruda çıktı yani sakın ola eskiye dönüp bakma şimdiki sevgilininde canını yakma

hopicik sen başka biriylemi nişanlandım canım önceki konundan biliyorum,nişanlanmışsın sevindimm ,
moralin artık düzelmiş gibi sevindim,
doktordun değilmii

hopicik sen başka biriylemi nişanlandım canım önceki konundan biliyorum,nişanlanmışsın sevindimm ,
moralin artık düzelmiş gibi sevindim,
doktordun değilmii

yok canım önceden arkadaşımındı bu adres ben kullanmaya başladım arkadaşım nişanlıydı yani evet eski sevgilimden ayrıldım canım mutluyum Allaha şükür şu işlemi başarıyla atlatsam dahada mutlu olucam... öğretmenim ben tatlım :)

Son düzenleme:

yani kızmayın da öğretmensiniz kendi hayatınızı kazanıyorsunuz, hiç bir erkegin size hayatınızla ilgili soru sorma, sorguya çekme hakkı olmamalı ya, bilmiyorum ben dayanamıyorum erkeklerin bu iki yüzlülüğünü görünce.
devir değişti kız çalışsın ama mümkünse kimsenin elini bile tutmasın kafasındalar...
ama tabii toplum m.ö. 2500 yılında yaşadığı için sizi anlayabiliyorum, sadece dediğim gibi çalışıp ayaklarının üstünde duran bir kadının üstünde böyle bir baskının olmasını hazmedemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…