tatlım cok sevındım artık sımsıcak yuvanda bır omur boyu mutluluklar dılerım. darısı basımıza =)
bizde senin gibi mutlu haberler verebilirz inşç sinir harbi
sinirharbi eşinin kan beklememeside çok olgun bir davranış nekadrr sanslısın. ama onu bekleyen birisi olsa insan daha çok strese girer
sinirharbi çokkk sevindim, az kan gelmiş olması daha iyi, benim ilk ilişkimde 50 kuruş çapında bi kan geldi o kadar ilk başta çarşafa, sonra 1 gün kahverengi bi akıntım oldu hafif hafif, o da anlamadan zorlamayla olduğu için diye düşünüyorum. sen atlattın darısı bize canım ömür boyu mutluluklar evliliğinde.
Sinirharbi canim coook cook sevindim. Darisi hepimizin basina canim...
Cok sukur ebru hanima ameliyat olman beni daha da rahatlatti. Umatim hepizin guzel haberlerini yazicaz burada...
tatlım bısey sorucam sana benım tam ılıskı olmadı gırmedı yanıı ama kahverengıye yakın kan geldı ıkı tane doktora gıttım bırı yırtılmıs dıgerı zedelenmıs dedı kıme ınanıcamı sasırmıs durumdayım bakıyorum anlamıyorum ama kucuk bı delık var sadece dar yanıı ben sımdı dıktırmesemde ılerde evlendıgımde kan gelırmı sızce
canım kan geldiyse yırtılmıştır ama tekrar kanar mı bilemiyorum, bazılarının kanıyormuş. benim oturduktan sonra çarşafa biraz kırmızı kan gelmiş, şok olmuştum görünce, kasıtlı bişe yapmadım çünkü, anlayamadım nasıl olduğunu, ertesi gün de 1 gün boyunca kahverengimsi akıntım oldu, kahverengi demişsin ya sen de, o yüzden belki faydalı olur diye yazıyorum. şimdi ben oraya baktığımda tamamen açık
benımde aynı sekılde oldu bi haftaya yakın devam ettı kahverengı kan adet kanı gıbı geldı boyle...cevremde evlenen cok kısı var banada nasıp olur mu bılmıyorum cok korkuyorum ufak bırseye canım sıkıldı mı hemn o aklıma gelıyr unutamıyorum.onun oldugum ılk geceyi
Elifcim msj atmisson ama msj hakkim olmadigi icin cevap atamadim sana burdan yaziyim dedim bende bilmiyorum bapcagimi yasiyomuyum olumuyum bnde bilmiyorum ins bizde diger arkadaslarimuz gibi olumlu sonuclar alirizda bu dertten kurtuluruz allah dusmanimin basina vermesin gercekten cok zormus islemi gectim doktora bile karar veremiyoruz oyuzden hayatima kimseyi alamiyorum cicek su cocuk senle tanismak istiyo dediklrinde dunya basima yikiliyo sankiinşallah canım benım..ıyıkı yapmamıssın dedıgın gıbıde olabılırdı..cok sukur
eger kan gelmezse ve esin doktora gotururse onceden iliski yasadigin ankasiliyomus cnm ama genede bi doktordan bilgi al daha saglıklı olurarkadaşlar lütfen yardım edin..daha önce ilişkiye girdim ve kan gelmedi.2 ayrı doktora gittim ikiside esnek zarın dediler..evlendikten sonra daha önce ilişkiye girdiğim belli olur mu ? ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum..kafam çok karışık
biz sevgiliydik ailem onun ailesi hakkında iyi şeyler duymamış onun için canım doğruda çıktı yani sakın ola eskiye dönüp bakma şimdiki sevgilininde canını yakma
hopicik sen başka biriylemi nişanlandım canım önceki konundan biliyorum,nişanlanmışsın sevindimm ,
moralin artık düzelmiş gibi sevindim,
doktordun değilmii
eger kan gelmezse ve esin doktora gotururse onceden iliski yasadigin ankasiliyomus cnm ama genede bi doktordan bilgi al daha saglıklı olur
yok canım önceden arkadaşımındı bu adres ben kullanmaya başladım arkadaşım nişanlıydı yani evet eski sevgilimden ayrıldım canım mutluyum Allaha şükür şu işlemi başarıyla atlatsam dahada mutlu olucam... öğretmenim ben tatlım :)
anlaşılmaması için ne yapmam gerekiyor peki
anlaşılmaması için ne yapmam gerekiyor peki
operasyonu olup kanın gelmesini sağlaman gerekiyo ki doktora götürmesin eşin canımbaşka yapılacak birşey yok ne yazık ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?