kızlar bende akın bey ve korkut bey arasında kaldım hangisine gidiceğimi sasırdım burda akın beyi çok öneriyolar korkut beyin sitesindede basarıya ulaşmış bırsuru hasta var allahım yardımcı olsun sıyırcam az kaldı kafayı yemek uzereyım tutcakmı kan gelcekmi azmı gelcek çokmu hangi doktora gidilmeli derken kanser olcam dusunmekten
canımmmmmm benimmmmmmm yaşasınnn yupppiiii:13: çok çok çok sevindim canımm morpatlıcnım, seni o kadar çok merak ediyordum ki bazen aklıma gelince endiişe çöküyordu içime...senden haber alınca çok rahatladım...mutlu olalım hepimiz...banada doktor son dikişe gerek yok demişti ama fırsatım var diye gittim ben...murat bey işinin uzmanı...banada demişti zaten planlamadığın bi zamanda ilişki yaşayabilirsin kanar dedi.....Allah seni mesut etsin bitanem.....esn sen ve ben evli, mutlu olduk..inşallah çocukluda oluruz....inşallah burdaki tüm kızlar mutlu olur.....
cnm istanbul dısına çıkmam biraz zor yoksa kesinlikle tavsiyene uyardım minikperimde ondan çok memnundu keske öyle bi doktor istanbuldada olsa ama malesefgidebiliren Bursa'da Doç.Dr.Murat Arslan var. Murat Bey çok gerçekçi ve mantıklı. Bir kere gitseniz zaten başkasını düşünmezsin bile. Anladığım kadarıyla İstanbul ve Ankara'dan da çok hastası var. Hatta İzmir'den arayan vardı ben oradayken. Ben 3 ay önce kalıcı yaptırdım. 1 ay önce kontrole gittim. Herşey yolunda. Kurtuldum. Darısı başına...
Kızlar Murat Bey'in fun club'ını kuracağız desenize:))) Ben de sırf Murat Bey için İstanbul'dan Bursa'ya gittim. Adam gerçekten bir numara. Heryerden hastası var. Ben yaptıralı 3 ay oldu. Kontrolde herşey çok iyi. Çok güzel iyileşmiş dedi. Ufukta bir evlilik yok ama bütün psikolojik sorunlarımdan kurtuldum. Kanamamın olacağından da eminim artık. Umarım hepimiz çok mutlu oluruz. Murat Bey ve ekibinden Allah razı olsun. Ne hayatlar kurtarıyorlar.
Hevess arkadasim esnek olanlar da kalici onarim yspiliyor bu forumdan bi arkadas da yaptirmisdi. Kanama garantisi veriyor doktorlar ama sen yine de sen doktorlarla gorus canimmm
duydumki beni bu hale getiren eski erkek arkadaşımın bi kızı olcakmış.bana evlilik hayalleri kurdurtup sonra başkasıyla evlenene eski erkek arkadaşımın haince beni bu halde bırakan eski erkek arkadaşımın kızı olcakmış kızlar.ah etmiyorum bedduada umarım anlar namus kavramı nedir bi kızın namusunu bozup onla evlenmemek ve pişkince sen kendin yaptın benim suçum yok ne demek anlar umarım İLAHİ ADALET UMARIM İŞLER....
duydumki beni bu hale getiren eski erkek arkadaşımın bi kızı olcakmış.bana evlilik hayalleri kurdurtup sonra başkasıyla evlenene eski erkek arkadaşımın haince beni bu halde bırakan eski erkek arkadaşımın kızı olcakmış kızlar.ah etmiyorum bedduada umarım anlar namus kavramı nedir bi kızın namusunu bozup onla evlenmemek ve pişkince sen kendin yaptın benim suçum yok ne demek anlar umarım İLAHİ ADALET UMARIM İŞLER....
kızlar bu operasyonu olanlara soruyorum işlem yapılırken hani bitane koltuk varya bacakları iyice açan ve tepeye doğru kaldıran öyle bişeyemi oturuyoruz çok kötü hissettim kendimi geçenlerde gördümde öyle bi görüntü
zarın esnek oldugunu söyledi doktorlar..esnek iken nasıl operasyon olur ki ?
Kızlar Murat Bey'in fun club'ını kuracağız desenize:))) Ben de sırf Murat Bey için İstanbul'dan Bursa'ya gittim. Adam gerçekten bir numara. Heryerden hastası var. Ben yaptıralı 3 ay oldu. Kontrolde herşey çok iyi. Çok güzel iyileşmiş dedi. Ufukta bir evlilik yok ama bütün psikolojik sorunlarımdan kurtuldum. Kanamamın olacağından da eminim artık. Umarım hepimiz çok mutlu oluruz. Murat Bey ve ekibinden Allah razı olsun. Ne hayatlar kurtarıyorlar.
eger kan gelmezse ve esin doktora gotururse onceden iliski yasadigin ankasiliyomus cnm ama genede bi doktordan bilgi al daha saglıklı olur
kızlar merhabalar ben bugun ebru hanımı aradım....gayet guzel konustu benımle...evlenmeden once cagırıyor musunuz dıye sordugumda yok dedi cok rısklı olanları cagırıyorum dedi...yarın ıslerımı halledebılseydım ogleden sonra ankaraya gıdecem olmadı cuma gunu ogleden sonra gıdecegım...yarın tekrar arayacam onu muayene 200 tl dedi ve işlemden dusuluyor yani toplamda 2.200 ıstıyor ucret ıcın senet yapıyor konusacagım onunla bırseyler yaparsa ındırm gıbı inşallah yapar...kızlar sıze sunu soracagım ozellıkle işlemi yapan arkadaslara soyluyorum sızce yazın mı daha ıyı olur bu işlem için yoksa kış ınmı daha iyi olur...tuvalet konusunda cok tedırgınım bazen cok kabız oluyorum ve cok su ıcmem işlemi yapcgm zaman tabi bol su ıcmem gerekecek sız tuvalete kucuk-buyuk abdestınızı yaptıgınızda su ilemi yıkıyorsunuz yoksa sadece pecete ilem i ben bıraz acık konustum lakin herseyi bılmek ıstyrm bıraz korkuyorum arkadaslarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?